Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2020 » Жовтень » 19 » Розіграш кубка «Козацька слава»
21:29
Розіграш кубка «Козацька слава»

Вже традиційно, в день свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського Козацтва, найсильніші аматорські команди Надвірнянського району розіграли почесний трофей - кубок «Козацька слава» з міні-футболу. Починаючи з 2007 року, ці змагання організовує та проводить районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) за підтримки меценатів та спонсорів. А цього разу вагому фінансову підтримку надали народний депутат України Зіновій Андрійович та голова Надвірнянської РДА Володимир Пасько.

До участі у розіграші кубка «Козацька слава» зголосилися 7 команд з районного центру: «Олімп», «Торнадо», «Аляска», «Індія», «Бандерштадт», «Казка» та «Надвірна». Були присутні і сільські команди, а саме Зелена, Гвізд, Красна, Стримба та Лоєва. Згідно регламенту змагань команди за жеребкуванням були поділені на чотири групи - по три команди в кожній, де змагалися за коловою системою, а до фінальної частини змагань виходили тільки переможці груп.

Спочатку на стадіоні «Нафтовик» відбулось урочисте відкриття змагань, в якому взяли участь народний депутат України Зіновій Андрійович, голова Надвірнянської РДА Володимир Пасько, заступник голови Надвірнянської РДА Ярослав Гундяк та в.о.міського голови Тарас Пекарський.

 Під урочистий марш команди-учасниці вишикувалися на штучному майданчику стадіону «Нафтовик», де вислухали теплі щирі побажання від почесних гостей турніру. Згодом капітани команд підняли Державний Прапор України і футбольне дійство розпочалося.

Змагання проходили на двох майданчиках - 6 надвірнянських команд «Олімп», «Торнадо», «Індія», «Бандерштадт», «Казка» та «Надвірна» проводили зустрічі на штучному майданчику стадіону «Нафтовик», а команди з сіл Лоєва, Гвізд, Красна, Стримба, Зелена та «Аляска» з Надвірної змагалися на штучному майданчику, який розташований в міському парку імені Івана Франка.

 Після захоплюючих напружених поєдинків визначились переможці груп -  це «Бандерштадт» та «Казка» з Надвірної та команди сіл Гвізд та Стримба. У першому півфіналі зустрілися «Казка» та Стримба. Гра була досить напружена, стримбівські футболісти відкрили рахунок, але надвірнянці не лише вирівняли становище, але і вийшли вперед з рахунком 3:1. І хоча команда зі Стримби скоротила розрив до мінімуму, проте більшого їм досягти не вдалося. Нелегка перемога з рахунком 3:2, і команда «Казка» стає першим фіналістом розіграшу кубка «Козацька слава». Другим фіналістом також стали надвірнянці з «Бандерштадту», які у півфіналі впевнено переграли своїх опонентів з Гвозда з рахунком 4:1.

 У грі за третє місце зустрілися невдахи півфінальних ігор - команди Стримби та Гвозда. Гравці зі Стримби з самого початку заволоділи ініціативою і дуже швидко забили два гола, а незабаром і третій. Маючи таку вагому перевагу гравці Стримби впевнено довели гру до перемоги з рахунком 4:1, тим самим забезпечивши собі почесне третє місце.

У вирішальному поєдинку зустрілися дві надвірнянські команди «Бандерштадт» та «Казка»  -  гра була практично рівна, обидві команди мали достатню кількість можливостей для взяття воріт, але гравці «Бандерштадта» двічі забили, в той час, як їх суперники свої можливості змарнували.  Маючи перевагу у два м’ячі гравці «Бандерштадту» почали грати на утримання рахунку, чим сповна скористалися гравці «Казки» - ось уже нічия 2:2. Здавалося, що команди будуть пробивати серію 6-метрових штрафних ударів, але практично на останній хвилині гри воротар команди «Бандерштадт» Олег Дисько ударом зі своєї половини поля влучає у порожні ворота «Казки», які так необачно залишив воротар. 3:2 - попереду «Бандерштадт», а час гри уже вичерпано. Таким чином, здобувши нелегку перемогу у фіналі, володарем кубка «Козацька слава» стає команда «Бандерштадт» з Надвірної, яка у вересні цього року виграла кубок «Карпатська осінь», який був присвячений Дню міста Надвірна.

 Відразу після закінчення гри відбулося нагородження команд-призерів, яке проводили Зіновій Андрійович, Володимир Пасько, громадський активіст з міста Івано-Франківськ Олександр Кушлик, депутат Надвірнянської міської ради Василь Кузюк та голова оргкомітету по проведенню кубка «Козацька слава» Василь Завадський.

 За зайняте четверте місце грамоти та пам'ятні медалі отримали гравці команди з Гвозда (представник Володимир Ковальов), бронзові медалі та дипломи у команди зі Стримби (представник Віталій Павлюк).

Фіналісти змагань - команда «Казка» з Надвірної (капітан Олег Тащук) була пошанована срібними медалями та дипломами. А переможцям змагань - команді «Бандерштадт» з Надвірної організатори змагань вручили кубок «Козацька слава», золоті медалі та дипломи переможців. У складі команди виступали Олег Дисько,  Ростислав Лешко, Андрій Зеленяк, Олег Дерещук, Олег Романишин, Володимир Шестерняк, Тарас Кантор та капітан команди Ростислав Ломака.

Окрім цього, командам «Казка» та Стримба були вручені пам'ятні кубки за призові друге і третє місця. Організатори змагань визначили кращих гравців у таких номінаціях: воротар Олег Дисько («Бандерштадт»), захисник Назар Белей (Стримба), нападник Віталій Б. Глуханюк (Гвізд), самий технічний гравець Сергій Клюшніченко («Казка») та кращий гравець турніру Володимир Шестерняк («Бандерштадт»). Обрали і символічну збірну розіграшу кубка «Козацька слава». До неї увійшли воротар Євген Жупник (Гвізд), захисники Богдан Полатайко («Казка») та Тарас Бреславський (Гвізд), нападники Ростислав Ломака («Бандерштадт») та Богдан Іванюк (Стримба). Всі ці гравці отримали пам'ятні футбольні статуетки та відповідні дипломи від голови Надвірнянської РДА Володимира Паська.

У кожній з команд-учасниць фінальної частини обрали кращого гравця. Ними стали Андрій Зеленяк («Бандерштадт»), Андрій Павлюк («Казка»), Ярослав Гривнак (Стримба) та Віталій В. Глуханюк (Гвізд). Всім вищевказаним футболістам вручили пам'ятні призи та дипломи від народного депутата України Зіновія Андрійовича.

Також з ініціативи голови районної федерації міні-футболу Віктора Татаренка нагородили пам'ятними сувенірами та дипломами суддів, які чітко і якісно провели відповідальні матчі. Призи отримали Василь Яворський з Переросля, Микола Макаро з Пньова, Анатолій Кривко та Михайло Кривко з Богородчан. Доцільно відзначити, що практично представники всіх команд-учасниць дали позитивну оцінку роботі суддівської бригади у вищенаведеному складі. До відома присутніх на штучному майданчику стадіону «Нафтовик» було доведено інформацію про проведення 24 жовтня цього року розіграшу кубка «Краєвид Карпат» серед дорослих аматорських команд Надвірнянського району.

 

Прес-служба Надвірнянської міської ради

 (за інформацію Надвірнянської федерації міні-футболу)

 

...

Переглядів: 271 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2020  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів