Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2019 » Жовтень » 16 » Розіграш кубка «Козацька слава»
08:53
Розіграш кубка «Козацька слава»

Вже традиційно напередодні святкування свята Покрови Пресвятої Богородиці та ДняУкраїнського козацтва, найсильніші дитячі команди Надвірнянського району розіграли почесний трофей – кубок «Козацька слава» з міні-футболу.

Починаючи з 2007 року ці змагання організовує та проводить районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) за сприяння та підтримки Надвірнянської міської ради (в.о.міського голови Тарас Пекарський). Вагому підтримку у проведенні змагань надали народний депутат України Зіновій Андрійович та громадські активісти Олег Романишин та Роман Вацик.

Після проведеного попереднього етапу, в якому участь взяли вісім команд (вік учасників до 16 років), визначились 4 найсильніші команди, які в цю чудову осінню погоду і розіграли кубок «Козацька слава».

За регламентом змагань команди змагались між собою за коловою системою, а потім були розіграні два вирішальні матчі – за3 та за 1 місця. Команди-фіналісти змагалися з великим бажанням, адже цей престижний трофей був до вподоби всім чотирьом командам, і саме тому всі зустрічі проходили у захоплюючій напруженій боротьбі. Ситуація у турнірній таблиці змінювалась після кожної гри, і до останньої гри було незрозуміло, яка команда буде вести боротьбу за «бронзу», а  яка за «золото».

У зустрічі двох ланчинських команд перемогу з рахунком 5:3  святкували гравці з ФК «Ланчин», які підсилили свій склад гравцями з Білих Ослав. А надвірнянська команда несподівано поступилась дуже цікавій команді з Биткова. Битківські хлопчики виграли і другу зустріч у «Прута» з Ланчина, а от надвірнянці, програючи по ходу зустрічі команді ФК «Ланчин» з рахунком 0:1 та 1:2, зуміли зібратися і здобули важливу перемогу з рахунком 3:2.

Перед останнім туром передувала команда ФК «Битків», яка мала 6 очок, по 3 очки було у надвірнянців та ФК «Ланчин», і саме в цих зустрічах вирішувалася доля зайнятих місць. Спочатку ФК «Надвірна» без особливих проблем переграла «Прут», і маючи у своєму активі 6 очок та відмінну різницю забитих та пропущених м’ячів 11:7, очікувала на результат заключної гри. А ФК «Битків» та ФК «Ланчин» в особистій зустрічі вирішували, яка команда буде вести боротьбу за перемогу у турнірі, а яка задовільниться втішним бронзовим фіналом. Слід зауважити, що битківську команду влаштовувала навіть поразка з різницею не більше, як у 2 м’ячі. Можливо, саме тому битківські гравці дуже невпевнено розпочали цю гру. Уже на 5 хвилині вони поступались з рахунком 0:3, а після першої половини рахунок був ще більш несприятливим – 1:5 і як не намагались битківські гравці щось змінити у цій ситуації, нічого у них не вийшло.

Таким чином, 3 команди ФК «Ланчин», ФК «Надвірна» та ФК «Битків» здобули по 6 очок, а загіршою різницею забитих і пропущених м’ячів битківська команда буде змагатись тільки за третє місце.

Незадоволені таким розвитком подій, у вирішальній грі з командою «Прут», гравці з Биткова досить швидко пропустили гол, ніяк не могли налагодити гру, мали безліч моментів, але гола все не було. І лише на останніх хвилинах рахунок став нічийним – 1:1 і долю третього місця вирішує серія 6-метрових штрафних ударів. І тут битківчани не змогли вирвати перемогу – 4 удари, і жодного гола, а гравці «Прута» двічі забили. Отже, перемога з рахунком 3:1 (1:1 основний час) і команда «Прут» з Ланчина здобуває почесне третє місце.

Фінальна гра між ФК «Ланчин» та ФК «Надвірна» проходила дуже обережно, жодна із команд не хотіла ризикувати , адже долю перемоги міг вирішити один-єдиний гол. Зрештою, так і сталось – ланчинці таки одного разу влучили у ворота своїх суперників, скориставшись помилкою захисника. Отже, здобувши нелегку, але цілком заслужену перемогу з рахунком 1:0, команда ФК «Ланчин» здобуває почесний кубок «Козацька слава», присвячений Дню Українського козацтва.

По закінченню фінальної гри відбулась церемонія нагородження команд-призерів, яку проводили депутат Верховної Ради України Зіновій Андрійович, громадський активіст Олег Романишин та судді Сергій Пошивайло та Віктор Татаренко.

 Грамоти за четверте місце отримали гравці команди ФК «Битків» (капітан Володимир Бенюк). Бронзові медалі та грамоти у ланчинського «Прута» (капітан Андрій Петрук). Фіналісти змагань – команда ФК «Надвірна» (капітан Михайло Сова) була відзначена срібними медалями та дипломами. А всі головні призи – красень-кубок, футбольний м’яч «Ліга чемпіонів», золоті медалі та дипломи першого ступеня вручили команді ФК «Ланчин» (капітан Олександр Іваночко).

Вже традиційно були визначені кращі гравці кубка «Козацька слава» - воротар Василь Браїк (ФК «Ланчин»), захисник Михайло Сова (ФК «Надвірна»), нападник Роман Томашик

 (ФК «Битків»), самий технічний гравець Владислав Гладуш(ФК «Ланчин») та кращий гравець турніру Андрій Бойко (ФК «Ланчин»). Всі ці гравці отримали пам’ятні відзнаки та дипломи. Окрім цього, Зіновій Андрійович та Олег Романишин обрали символічну збірну турніру – до неї увійшли: воротар Ігор Голіней («Прут»), захисники Олександр Іваночко (ФК «Ланчин») та Володимир Чуфус(ФК «Надвірна»), нападники Роман Луцик («Прут») та Дмитро Лавринович (ФК «Битків»). Цим гравцям також вручили оригінальні футбольні статуетки з логотипом кубка «Козацька слава», а громадський активіст Олег Романишин відзначив пам’ятним призом наймолодшого учасника турніру Івана Яновського з команди (ФК «Ланчин»). І на завершення Зіновій Андрійович передав на потреби федерації міні-футболу комплект футбольної форми, яку він особисто привіз із Києва.

 

                                                           Прес-служба районної

федерації міні-футболу

Переглядів: 331 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2019  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів