Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2019 » Вересень » 18 » Розіграш кубка «Карпатська осінь», присвяченого Дню міста Надвірна
12:16
Розіграш кубка «Карпатська осінь», присвяченого Дню міста Надвірна

Розіграш кубка «Карпатська осінь», присвяченого Дню міста Надвірна

Кубок «Карпатська осінь» з міні-футболу, присвячений Дню міста Надвірна, вже традиційно розіграли дитячі команди Надвірнянського району на штучному майданчику стадіону «Нафтовик». Починаючи з 2006 року ці змагання організовує і проводить районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко), а патронує розіграш кубка Надвірнянська міська рада та депутат Верховної Ради України Зіновій Андрійович.

На урочисте відкриття змагань особисто завітав Зіновій Андрійович. Команди-учасниці у різнобарвній футбольній формі були вишикувані у центрі міні-футбольного майданчика, народний депутат України привітав учасників змагань з Днем міста Надвірна, побажав всім присутнім міцного здоров’я, успіхів у навчанні та висловив надію на те, що перемоги обов’язково прийдуть до гравців: якщо не сьогодні, то у наступних змаганнях. Також  Зіновій Андрійович  наголосив, що і надалі докладе усіх зусиль для підтримки міні-футболу як у Надвірній, так і у виборчому окрузі в цілому.

Цього разу участь у фінальній частині взяли5 команд з Надвірнянського району, які змагались між собою за коловою системою, а переможець визначався за найбільшою кількістю очок. З перших ігор визначились основні претенденти на перемогу у змаганнях – це ФК «Надвірна» та ФК «Ланчин», які дуже потужно розпочали фінальну гру. Зрештою, і їх суперники, а саме: ФК «Битків», «Рокита» з Білих Ослав та «Страгора» зі Стримби, намагались вести боротьбу за призові місця. Практично у кожній грі була напружена боротьба за м’яч, ніхто не бажав програвати, і саме тому було дуже цікаво спостерігати за перебігом подій.

В одній із ключових зустрічей надвірнянці та битківчани зіграли в нічию 1:1, а згодом білоославська команда у напруженій боротьбі поступилась ланчинцям з рахунком 1:2. Потужний спротив своїм суперникам чинила команда «Страгора», але їм просто не щастило, практично обидві гри вони програли на останніх хвилинах.

Згодом битківська команда ще двічі зіграла внічию – і з надвірнянцями, і з «Рокитою» з Білих Ослав, і набраних 6 очок їм вистачило для здобуття призового третього місця. А доля перемоги у турнірі вирішувалась у очній зустрічі команд ФК «Надвірна» та ФК «Ланчин». Численні вболівальники очікували на цікаву напружену боротьбу, адже обидві команди мали в активі по 7 очок і саме тому цей поєдинок для обох команд був на вагу «золота», але все сталось досить несподівано. Уже на першій хвилині надвірнянці двічі помиляються у захисті, а ланчинська команда двічі забиває. Зовсім скоро ланчинці ще двічі реалізують свою перевагу. Обидві команди просто догравали, адже було вже зрозуміло, хто буде переможцем. Так воно і сталось. Впевнена перемога ланчинської команди і вона стає володарем кубка «Карпатська осінь» до Дня міста Надвірна.

Після невеликої перерви відбулось нагородження команд-призерів, яке проводили депутата міської ради Василь Кузюк та головний суддя змагань Віктор Татаренко. За зайняте 4 місце грамотами нагородили гравців команди «Рокита» з Білих Ослав (капітан Василь Браїк). Бронзові медалі та дипломи вручили гравцям з Биткова (капітан Володимир Бенюк). Фіналісти змагань – команда ФК «Надвірна» (капітан Любомир Максимюк) була пошанована срібними медалями та дипломами. Всі головні призи – красень-кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи вручили переможцям – команді ФК «Ланчин» (капітан Олександр Іваночко).

Цього разу організатори змагань визначили кращих гравців у кожній з команд, що прийняли участь у фінальній частині розіграшу кубка «Карпатська осінь». Ними стали: у команді «Страгора» Стримба – Владислав Гавриш , у команді «Рокита» Білі Ослави – Андрій Бойко, у команді ФК «Битків» - Михайло Торб’як, у команді ФК «Надвірна» - Любомир Максим’юк та у команді ФК «Ланчин» - Олександр Іваночко. Всі ці гравці отримали пам’ятні медалі з логотипом міста Надвірна та відповідні дипломи від Надвірнянської міської ради, яку на нагородженні представляв депутат Василь Кузюк.

Організатори змагань висловили щиру подяку приватному підприємцю та громадському активісту Олегу Романишину за допомогу в організації та проведенні турніру. Було відмічено і роботу ТРК «Надвірна» та блогера Лариси Іроденко, які теж посприяли в проведенні та висвітленні міні-футбольних подій у ЗМІ. До учасників змагань була доведена інформація про те, що наступні змагання з міні-футболу будуть проведені 28 вересня (розіграш кубка «Багряна осінь») та 12 жовтня (розіграш кубка «Козацька слава»).

...

Переглядів: 306 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів