Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2018 » Липень » 16 » Розіграш кубка «Дзвони пам’яті» з міні-футболу
13:33
Розіграш кубка «Дзвони пам’яті» з міні-футболу

Минулого тижня штучний майданчик стадіону «Нафтовик» у Надвірній став ареною захоплюючих поєдинків з міні-футболу – було проведено розіграш кубка «Дзвони пам’яті» на спомин за загиблими бійцями АТО Юрієм Бараном, Владиславом Файфурою, Дмитром Ломеєм, Юрієм Ментинським, Юрієм Головченком, Анатолієм Гаркавенком та Миколою Фурманом.

Участь у змаганнях взяли 5 команд з Надвірнянського району, які за підсумком відбіркових змагань здобули право грати у фінальній частині. Спочатку на майданчику було проведено відкриття цих змагань, на якому були присутні керівництво міста та району в особі голови Надвірнянської РДА Олександра Кеніза та його заступника Ярослава Гундяка, міського голови Зіновія Андрійовича, заступника голови Надвірнянської районної ради Ігоря Писклинця, родичі загиблих воїнів АТО, члени громадської організації «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття», громадськість міста та численні вболівальники.

Учасники змагань були вишикувані на майданчику, отримали напутні слова від організаторів турніру та почесних гостей, а потім розпочалось футбольне дійство серед 5 найсильніших дитячих команд нашого району. Після перших проведених ігор визначились основні претенденти на перемогу – це дві надвірнянські команди «Олімп» і «Торнадо» та ФК «Делятин». Саме у зустрічах між собою і визначався володар кубка «Дзвони пам’яті». Надвірнянський «Олімп» впевнено здолав ФК «Красна» та ФК «Руднєва» і до зустрічі з делятинською командою мав максимальну кількість очок, так само, як і їх суперники.

Першими рахунок відкрили надвірнянці, але буквально через хвилину вже була нічия – 1:1 і коли команди збирались йти на перерву, надвірнянці розіграли красиву комбінацію і Володимир Дем’янчук забиває другий гол. Після перерви делятинська команда приклала максимум зусиль для того, щоб зрівняти рахунок, але в усій красі показав себе воротар «Олімпа» Євген Іванів, який нейтралізував всі небезпечні моменти, що виникали біля його воріт. Натомість надвірнянці зуміли ще раз реалізувати свій момент і здобули нелегку, але цілком заслужену перемогу з рахунком 3:1.

Наступним визначальним поєдинком став матч «Торнадо» – ФК «Делятин», адже юні «торнадівці» теж не втратили жодного очка. Гра розпочалась дуже обережно, команди діяли від оборони, намагаючись знайти момент і забити гол у ворота суперників. Саме тому суха нічия 0:0 після першого тайму. У другій половині змагань практично така сама гра, обмаль моментів, і все-таки одного разу делятинській команді вдалось організувати чітку комбінацію і вразити ворота «Торнадо» – 1:0 на користь ФК «Делятин». Як потім надвірнянці не намагались відновити рівновагу – це їм не вдалось – мінімальна перемога делятинців з рахунком 1:0.

Після цієї гри склалась така ситуація, що у випадку перемоги команди «Торнадо» над «Олімпом» три команди набирали по 9 очок, і тоді вирішальне значення мала різниця м’ячів. Команду «Олімп» влаштовувала навіть поразка з різницею у два м’ячі, у іншому випадку кубок «Дзвони пам’яті» здобувало «Торнадо». І ось розпочинається вирішальна гра. З перших хвилин гравці «Олімпу» заволоділи ініціативою, гостро атакують, пресингують суперника по цілому майданчику – цілковита перевага, і як наслідок, рахунок 3:0 на користь «Олімпа». А коли під кінець першого тайму рахунок став 4:0, то всім присутнім стало зрозуміло, що гра практично зроблена. Після перерви команди догравали гру, по черзі обмінюючись забитими голами. У підсумку – впевнена перемога «Олімпа» з рахунком 7:3 і вони стають першими володарями кубка «Дзвони пам’яті» на спомин про загиблих в АТО.

Після невеликої перерви відбулось урочисте нагородження команд-призерів, яке проводили керівництво ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття» в особі Юрія Остапчука та Андрія Левицького, заступник Надвірнянського міського голови Василь Василенко та члени оргкомітету по проведенню змагань. За участь у фінальній частині пам’ятними медалями та дипломами були нагороджені гравці команд ФК «Руднєва» (капітан Артур Боднарчук) та ФК «Красна» (капітан Михайло Нагорняк).

Бронзові медалі та дипломи вручили команді «Торнадо» з Надвірної (капітан Денис Максим’юк), срібло у делятинців (капітан Андрій Вольвин). А всі головні призи здобув надвірнянський «Олімп» (капітан Володимир Дем’янчук) – це красень-кубок, футбольний м’яч фірми «Select», золоті медалі та дипломи першого ступеня.

У складі переможців виступали – Євген Іванів, Владислав Бучакчийський, Олександр Кирлич, Михайло Сова, Олександр Юрчило, Ростислав Дмитрічков, Микола Вінтоняк та капітан команди Володимир Дем’янчук.

Компетентне журі визначило кращих гравців турніру  – воротар Євген Іванів («Олімп»), захисник Михайло Сова («Олімп»), нападник Олександр Тарновецький (ФК «Делятин»), кращий бомбардир Владислав Бучакчийський («Олімп»), самий технічний гравець Олександр Бевзюк (ФК «Руднєва») та кращий гравець турніру Володимир Дем’янчук («Олімп»). Всі вони отримали пам’ятні футбольні відзнаки та відповідні дипломи.

Також організатори турніру визначили символічну збірну кубка «Дзвони пам’яті», складену за підсумками проведених ігор. У склад цієї збірної увійшли – воротар Олександр Бойко (ФК «Делятин»), захисники Артур Боднарчук (ФК «Руднєва») та Олександр Бойко («Торнадо»), нападники  Михайло Нагорняк (ФК «Красна») та Денис Максим’юк («Торнадо»). Цим гравцям теж вручили оригінальні футбольні статуетки та відповідні дипломи.

Крім цього, Юрій Остапчук та Андрій Левицький визначили кращих гравців у командах-призерах – ними стали Валентин Туєшин («Торнадо»), Олексій Вацик (ФК «Делятин») та Владислав Бучакчийський («Олімп»). Красиві футбольні кубки та відповідні дипломи їм було вручено від ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття».

Пам’ятною відзнакою нагородили Василя Івасюка  – журналіста газети «Народна Воля», громадського діяча  за чітке вчасне висвітлення дитячих змагань з міні-футболу, що проводяться на теренах Надірнянщини.

У заключному слові Юрій Остапчук подякував юним футболістам за красиву, змістовну гру, яку вони продемонстрували на цих змаганнях та присвятили пам’яті загиблим в зоні бойових дій воїнам АТО. Висловив надію на те, що і в наступному році ці команди візьмуть участь у розіграші кубка «Дзвони пам’яті», побажав учасникам успіхів у життя та спорті.

Як повідомила прес-служба районної федерації міні-футболу, на черзі будуть проведені такі змагання – розіграш кубка «Карпатські зорі» пам’яті футболіста та тренера Володимира Перегінчука, відкрита першість м.Надвірна з міні-футболу, яка традиційно проходить під патронатом Надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича, розіграш кубка «Краєвид Карпат» та турнір з міні-футболу, присвячений 27-й річниці Незалежності України.

 

 

 

                                   Микола Ясінський

                                   секретар змагань

 

Переглядів: 682 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів