Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 4
Guests: 4
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2019 » Квітень » 15 » «Прикарпатська весна» пам’яті воїна АТО Анатолія Гаркавенка
12:57
«Прикарпатська весна» пам’яті воїна АТО Анатолія Гаркавенка

Вже третій рік поспіль на теренах Надвірнянщини проводиться дитячий турнір з міні-футболу на кубок «Прикарпатська весна» памяті воїна АТО Анатолія Гаркавенка. Участь у змаганнях взяло шість команд з Надвірнянського району (вік учасників до 17 років) які за жеребкуванням були поділені на дві групи, де змагались за коловою системою, а до наступного раунду виходили по дві сильніші команди.

З першої групи до півфіналу вийшли ФК «Чорні Ослави» та «Торнадо» з Надвірної, які зуміли випередити зеленську команду «Горгани», яка вчинила достойний спротив суперникам. А у другій групі поза конкуренцією були гравці команди ФК «Заріччя», які впевнено переграли «Рокиту» з Білих Ослав і ФК «Надвірну» з рахунком 3:1, а їх суперники між собою зіграли внічию з рахунком 1:1. Саме тому довелося пробивати по пять шестиметрових пенальті, для того, щоб визначити останнього півфіналіста. Єдиний промах білоославської команди став для них фатальним, адже надвірнянці всі свої спробивпевнено реалізували і здобули перемогу з рахунком 6:5 (1:1 основний час).

Перед початком ігор фінальної частини змагань депутат Надвірнянської міської ради Василь Кузюк вручив комплектфутбольних манішок на потреби районної федерації міні-футболу, зазначивши при цьому, що Надвірнянська міська рада завжди максимально сприяє різноманітним дитячим змаганням з міні-футболу.

У першому півфіналі, де зустрілися ФК «Заріччя» та «Торнадо» з Надвірної, з перших хвилин гри була в’язка позиційна боротьба, обидві команди подовгу контролювали м’яч, намагаючись в першу чергу не пропустити. Але гравці зарічанської команди зуміли двічі зіграти на випередження – і це їм вдалося – забивши по голу у кожному таймі вони вийшли вперед з рахунком 2:0. Лише наприкінці гри «торнадівці» зуміли скоротити розрив у рахунку до мінімального, а на більше просто невистачило часу. Нелегка, але цілком заслужена перемога з рахунком 2:1, і ФК «Заріччя» стає першим півфіналістом.

Другий півфінал, де зустрілися команди з Чорних Ослав та Надвірної, також був не менш цікавим, сама гра проходила досить напружено, рівні можливості мали обидві команди, але гравці з Чорних Ослав у першій половині гри вміло скористалися помилками у захисті надвірнянців. Саме тому на перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь ФК «Чорні Ослави». У другій половині гри команда з Надвірної скоротила розрив у рахунку до мінімуму – 2:1, але майже одразу чорноославська команда забиває третій гол у ворота надвірнянців. Після пропущеного голу здають нерви у надвірнянців – вони почали грати досить грубо, за що і були покарані двома червоними картками. А граючи чотири хвилини у меншості гравці ФК «Надвірна» нічого не змогли зробити, отже, перемога команди ФК «Чорні Ослави» і вони у фіналі кубка «Прикарпатська весна».

Гра за третє місце між надвірнянськими командами«Торнадо» та ФК «Надвірна» була багатою на голи, обидві команди майже не дбали про оборону, намагаючись тільки атакувати. І у цій «перестрілці» більш вдалими були гравці «Торнадо», які здобули впевнену перемогу з рахунком 4:2, яка принесла їм почесне третє місце.

Слід відзначити, що сама гра була досить цікавою для численних глядачів, які в цей день зібралися на штучному майданчику надвірнянського стадіону «Нафтовик».

У фінальній грі, де зустрілися команди з Заріччя та Чорних Ослав було все – і маса ударів по воротам, і чіткі красиві комбінації, і забиті голи, одним словом все, що є у міні-футболі. Але є фінал – має бути і переможець, ним стала команда із Заріччя, яка здолала своїх суперників з рахунком 3:1.

Відразу після закінчення гри відбулась урочиста церемонія нагородження команд-призерів, на якому були присутні – мама воїна АТО Анна Степанівна Гаркавенко, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, депутат міської ради Василь Кузюк, воїни-ветерани АТО Андрій Левицький та Володимир Каралаш.

Команди-учасники були вишикувані в центрі спортивного майданчика, а саме нагородження розпочалось з хвилини мовчання, якою було пошановано воїна АТО, в память про якого і проводився даний турнір.

За зайняте четверте місце грамотами та дипломами нагородили гравців команди ФК «Надвірна» (капітан Олег Рубінський), бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди «Торнадо» з Надвірної (капітан Денис Максим’юк).

Фіналісти змагань – команда ФК «Чорні Ослави» (капітан Михайло Крайлюк) отримали срібні медалі та дипломи. А переможці змагань – команда ФК «Заріччя» (капітан Артем Пилка) отримали усі головні призи – золоті медалі, дипломи, футбольний м’яч фірми «PUMA»та красень-кубок, який спеціально на цей турнір люб’язно презентувала директор магазину «Спорттовари» з міста Чернівці, велика шанувальниця міні-футболу Галина Томнік.

А потім нагороджували учасників змагань індивідуальними призами, які вручали почесні гості – кращий воротар Михайло Чайковський (ФК «Чорні Ослави»), кращий захисник Володимир Дем’янчук (ФК «Надвірна»), кращий нападник Євген Данилюк (ФК «Заріччя»), кращий бомбардир Роман Гуйманюк(ФК «Заріччя» ), самий технічний гравець Валентин Туєшин («Торнадо») та кращий гравець турніру Ростислав Гаврилюк (ФК «Заріччя»). Усі ці гравці отримали футбольні статуетки та відповідні дипломи, які вручили Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович та депутат міської ради Василь Кузюк.

Воїни-ветерани АТО Андрій Левицький та Володимир Каралаш при активній участі Анни Степанівни Гаркавенко визначили символічну збірну турніру, до якої ввійшли наступні гравці – воротар Артем Пилка (ФК «Заріччя»), захисники Роман Гайзлер (ФК «Чорні Ослави») та Олександр Бойко («Торнадо»), нападники Іван Дубей (ФК «Чорні Ослави») та Василь Синяк (ФК «Заріччя»). Всі вони отримали пам’ятні футбольні медалі та відповідні дипломи нового дизайну, які на цей турнір виготовило ПП «Полі КРОК» (директор Анатолій Косован).

Організатори турніру визначили кращих, на їх думку, гравців в кожній команді, яка посіла призове місце. Були обрані такі гравці: ФК «Заріччя» – Ростислав Гаврилюк, ФК «Чорні Ослави» – Віталій Левкун, «Торнадо» – Віталій Камінь та ФК «Надвірна» – Володимир Дем’янчук.

Своїми думками відносно проведених змагань з читачами поділилися:

Анна Степанівна Гаркавенко – мені дуже приємно, що турнір пройшов на такому високому рівні, і команди-фіналісти показали хороший рівень гри, а заключний фінальний матч – це взагалі справжня футбольна феєрія. З яким настроєм грали у кожній грі – я просто таки в захваті. Хочу подякувати керівництву міста Надвірна, районній федерації міні-футболу, учасникам змагань, численним глядачам – всім, хто був присутній на стадіоні «Нафтовик», що вони знайшли можливість відвідати ці змагання, тим самим вшанувати пам’ять про мого сина Анатолія.

Зіновій Андрійович – вже третій рік поспіль проводиться розіграш кубка «Прикарпатська весна» пам’яті воїна АТО Анатолія Гаркавенка. Я, як міський голова разом з депутатом міської ради Василем Кузюком приклали максимум зусиль для того, щоби ці змагання були організовані і проведені на найвищому рівні. Хочу відзначити, що в складах команд-учасниць грали вихованці не тільки надвірнянського футболу, але й з інших районів, зокрема, Івано-Франківська, Коломиї, Богородчан та ін. Це показує рейтинг даного турніру, адже в нашому місті вже з добрий десяток років проводиться чи не найбільше дитячих змагань з міні-футболу, і саме цей факт, що до нас їдуть грати футболісти з інших районів, свідчить про те, що Надвірна є столицею дитячого міні-футболу. Хочу подякувати всім гостям, футболістам, глядачам за участь у турнірі і побажати їм успіхів та досягнень у спорті та навчанні.

Володимир Каралаш – щиро вдячний організаторам змагань за запрошення на турнір. Був щиро вражений атмосферою, яка панувала на змаганнях – чисто спортивна боротьба, величезне бажання всіх команд перемогти – особисто мені дуже сподобалося. Маю надію, що кубок «Прикарпатська весна» памяті Анатолія Гаркавенка вже став традиційним, і що в наступні роки буду присутнім на цих змаганнях. А від імені учасників АТО хочу подякувати представникам ЗМІ району, а саме ТРК «Надвірна», газетам «Народна Воля», «Вітрина оголошень. Надвірна. Яремче», «Життя Прикарпаття», інтернет-сайту «Футбол Надвірнянщини» та блогеру Ларисі Іроденко за особисту присутність на змаганнях, за розуміння та співпрацю в організації турніру на кубок «Прикарпатська весна».

Переглядів: 443 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Квітень 2019  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів