Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2014 » Січень » 28 » Першість області: лідери йдуть у відрив
00:54
Першість області: лідери йдуть у відрив

У неділю 26 січня поновилися матчі першісті області з футзалу серед команд першої обласної ліги. З огляду на підсумок стартового туру другого кола виокремилася трійка лідерів, які суттєво відірвалися від решти учасників першості і, очевидно, самі між собою розіграють всі медалі першості. Це припущення має право на життя ще й з огляду на аналіз гри, яку демонструють команди, які розмістилися за трійкою призерів. Як твердять досвідчені експерти, бій дати можуть, але перемогти важко.
Так було і у матчах стартового туру. Відкривали другу половину змагань географічні сусіди – "Надвірна РЕМ” та "Микуличин”. Бажання виявити сильнішого переважало тактику та стратегію самої гри обох команд. Вже перша атака микуличинців завершилася голом. Надвірнянські енергетики кинулися відігруватися і невдовзі знову пропустили. А коли всередині першого тайму Дмитро Петращук "зробив” рахунок для суперника розгромним, надвірнянці отямилися і двічі вразили ворота микуличинців. Але Петращук знову засмутив сусідів, забивши "гол у роздягальню” та оформивши "хет-трик” у матчі. Друга половина матчу пройшла при перевазі надвірнянців, але вони спромоглися тільки раз забити. У підсумку важка перемога "Микуличин” – 4:3.
У матчі між "ДПС” та "Медиком” вирішувалося чи зможуть студенти-медики втрутитися у боротьбу за третю сходинку у підсумку та підтвердити не випадковість минулорічної "бронзи”. Для цього їм, як мінімум, треба перемагати податківців. На рівних вийшло лише у першому таймі. У другому досвідчені податківці повністю обіграли медиків, а Роман Вірстюк вдало перейняв естафету "хет-трику” із попереднього матчу, записавши до свого активу трійку красивих голів.
Відкритим футзалом порадували вболівальників гравці у матчі між "Теплоінсталом” та "Прутом” з Делятина. "Газовики” добре пам’ятали дошкульну поразку на старті першості від делятинців і прагнули реваншу. А делятинці, граючи у своє задоволення, одразу почали забивати. У дебюті матчу Іван Білінкевич двічі пробив воротаря "Теплоінсталу”. Роман Семенчук через хвилину відповів за "газовиків”. До перерви делятинці не здавалися, а Білінкевич, не порушуючи традицію стартового туру, відзначився "хет-триком”. Семенчук не бажав відставати і двічі забив - "у роздягальню” і "з роздягальні”, зрівнявши рахунок у матчі та оформивши свій "хет-трик”. А розв’язка у цьому матчі настала наприкінці , коли бажання "газовиків” двічі втілилося у голи, а "горяни” лише із сиреною скоротили розрив у рахунку. Вчетверте відзначився Іван Білінкевич. Але суперник переміг – 5:4.
Справжнє випробування на міцність лідера випало "Алану” у матчі з "Легіоном”. Провівши хорошу трансферну сесію, "легіонери” будь-що бажали забрати очки у одного з лідерів першості. Зважаючи на результат (1:0), гра вийшла бойова і безкомпромісна, але, поки що це очок "Легіону” не принесло та суперників у майбутніх матчах змусило задуматись.
Завершувався тур матчем ще одних сусідів – пасічан та ямничан. "Курінь-Пас” має найвищі завдання у першості і впевнено йде до перемоги, МФК "Прушиньскі” всіма силами стараються втрутитися у боротьбу за медалі. Таке надмірне бажання інколи заважає їм у досягненні мети. Сталося це і у звітному матчі. Спершу ямничани забагато "нафолили” і провалили кінцівку першого тайму, тричі пропустивши. А у другому таймі "розладилася” дисципліна у "курінних”, які "заробили” аж сім командних фолів. Та це не допомогло "бляхарям”, які двічі "промахнулися” з десятиметрових. А кінцівка матчу знову була за "Курінем”. У підсумку – 6:1.
Таким чином, лідери стартували перемогами і ще більше відірвалися від можливих конкурентів у боротьбі за медалі. Тепер багато залежатиме як вони зіграють між собою і хто з решти піднесе сюрприз.
Наступний тур відбудеться у суботу 1 лютого:
15.00 – "Микуличин” – "Прушиньскі”
16.00 – "Теплоінстал” – "Надвірна РЕМ”
17.00 – "Легіон” - "Медик”
18.00 - "Прут” - "Алан”
19.00 - "Курінь-Пас” - "Д П С”


ТАБЛО ДЕСЯТОГО ТУРУ:
МФК "ПРУШИНЬСКІ”(Ямниця) –"КУРІНЬ-ПАС”(Ів.-Франківськ) - 1:6 (0:3). Голи: Т. Іваночко 16, - - 23, А. Бибик - - 22 – Т. Чеховський 9, О. Блізнюков 10,18, В. Лещук 12,24, В. Крикунов 17.
МФК Прушиньскі: І. Малик, А. Бибик, В. Данилюк, Л. Ринзак, Т. Іваночко, Н. Павлів, Н. Ванченко, М. Куфедчук, В. Наконечний. Тренер – О. Деркач.
Курінь-Пас: Р. Зубкевич, С. Бандура, М. Ліпатов, В. Крикунов, І. Полянський, О. Блізнюков, Т. Чеховський, А. Іванцюк, Є. Зеленчук, В. Лещук, В. Старостенко, Т. Томин. Тренер – В. Белей.
Попередження: М. Куфедчук, Л. Ринзак, А. Бибик – Т. Томин.
Арбітри: І. Салаш, П. Липецький, Т. Семанюк, Т. Демянчук.
Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.

"АЛАН”(Ів.-Франківськ) - "ЛЕГІОН”(Ів.-Франківськ) - 1:0 (0:0).
Голи: О. Микуляк 7.
Алан: В. Кучера, О. Дорош, О. Микуляк, А. Соколенко, В. Хома, А. Рибатчин, Я. Семянчук, Б. Кудляк, Ю. Федчишин, В. Гаврилишин, О. Макогон, В. Слишак. Тренер – О. Дорош.
Легіон: Д. Козак, І. Ковальчук, А. Кінюк, Р. Луців, М. Гасій, А. Ватаманюк, О. Андрухів, Л. Куріш, В. Кутинський, Р. Глинка. Тренер – Р. Глинка.
Попередження: В. Хома, В. Гаврилишин, О. Микуляк – М. Гасій, Д. Козак, І. Ковальчук.
Вилучення: М. Гасій (друге попередження).
Арбітри: Т. Демянчук,Т. Семанюк, І. Салаш, П. Липецький.
Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.

"Д П С”(Ів.-Франківська область) - "МЕДИК” (Ів.-Франківськ) – 7:2 (2:1).
Голи: Р. Вірстюк 7,11,15, А. Василько 14,23, В. Гурак 17, Ю. Балагурак 23 - Т. Василів 8, Ю. Береговський 14.
ДПС: С. Петруняк, В. Гурак, Ю. Балагурак, А. Василько, А. Паркулаб, Р. Вірстюк, А. Шмиговський. Тренер – В. Яцишин.
Медик: Я. Довгий, Ю. Береговський, Т. Василів, З. Василик, Т. Волочій, В. Федорюк, Метью Сафо, Я. Стовп’юк, Б. Гудима, А. Матейко, М. Максимович. Тренер – Р. Ярий.
Арбітри: Т. Семанюк, Т. Демянчук, П. липець кий, І. Салаш.
Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.

"ТЕПЛОІНСТАЛ”(Ів.-Франківськ) - "ПРУТ”(Делятин) - 5:4 (2:3).
Голи: Р. Семенчук 7,12,13, С. Адамчук 23 – І. Білінкевич 4,6,12,24, Р. Зупник автогол.
Теплоінстал: Р. Камінський, Р. Лаврук, Д. Босняк, А. Ковальчук, Р. Семенчук, В. Бабій, С. Адамчук, А. Волосінчук, І. Небеснюк, В. Фрейнак, І. Токарук. Тренер – М. Адамчук.
Прут: М. Ключівський, М. Довбенюк, І. Білінкевич, Д. Мигалюк, А. Відливаний, Н. Волярчук, Р. Зупник, В. Небелюк, А. Трачук. Тренер – Р. Зупник.
Попередження: Д. Босняк – Д. Мигалюк, А. Відливаний.
Арбітри: І. Салаш, П. Липецький, Т. Демянчук, Т. Семанюк.
Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

"НАДВІРНА РЕМ” (Надвірна) - "МИКУЛИЧИН” (Микуличин) 3 : 4 (2:4).
Голи: А. Павлюк 8, Р. Подоляк 11, І. Крук 19 – Д. Петращук 1,7,11, А. Ліхновський 4.
Надвірна РЕМ: В. Крук, С. Клюшніченко, Р. Подоляк, І. Крук, А. Глодан, В. Мотрук, П. Буняк, А. Павлюк. Тренер – Д. Буняк.
Микуличин: А.Вередюк, А. Савчук, А. Ліхновський, Д. Петращук, О. Чорнописький, Ю. Желіховський. Тренер – Р. Гундяк.
Попередження: Ю. Желіховський.
Арбітри: І. Салаш, П. Липецький, Т. Семанюк, Т. Демянчук.
Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

  Результати матчів 10-го туру неділя 26 січня : 
"Прушиньскі” – "Курінь-Пас” - 1 : 6
"Д П С” – "Медик” - 7 : 2
"Теплоінстал” – "Прут” - 5 : 4
"Алан” – "Легіон” - 0 : 1
"Надвірна РЕМ” – "Микуличин” - 3 : 4

Турнірна таблиця команд станом на 27 січня  

 

к о м а н д и

ігри

  В

  Н

  П    

 Р/М

 очки

1

  "КУРІНЬ - ПАС”

                             Івано-Франківськ

10

9

0

1

41:18

27

2

  "Д  П  С”

                        Івано-Франківська  область

10

8

2

0

49:21

26

3

  "А Л А Н”

              Івано-Франківськ

10

7

2

1

42:16

23

4

  МФК "ПРУШИНЬСКІ”

                                       Ямниця

10

4

2

4

36:39

14

5

  "ТЕПЛОІНСТАЛ”

                                 Івано-Франківськ

10

3

2

5

39:46

11

6

  "М Е Д И К” 

                       Івано-Франківськ

10

3

2

5

32:40

11

7

  "МИКУЛИЧИН”

                                  Микуличин

10

3

  1

6

31:31

10

8

  "НАДВІРНА РЕМ”

                                    Надвірна

10

3

1

6

34:42

10

9

   ”Легіон”  

                    Івано-Франківськ

10

2

1

7

20:47

7

10

  ”П р у т”

                   Делятин  

  10

1

1

8

22:47

4

 

БОМБАРДИРИ: 13 - Іваночко Тарас ("Прушиньскі”)
13 – Гурак Василь ("Д П С”)
13 – Микуляк Олександр ("Алан”)
13 – Cеменчук Роман ("Теплоінстал”)

Дискваліфіковані: М. Гасій ("Легіон”)
О. Микуляк ("Алан”)
А. Бибик ("Прушиньскі”)

Ігор Овчар
  Виконавчий директор АФІФО

Переглядів: 767 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2014  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів