Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Серпень » 17 » Парищенський синдром для Фитькова
18:14
Парищенський синдром для Фитькова
  "Колос"Парище -"Сокіл Фитьків"
юнаки-3:1(Рудак Р.8,Пинчук І.44,Попович І.63 - Дереш В.54)
дорослі-3:1(Чіх А.31,38,Микитюк І.63 - Дмитрук Ю.41)

   Істинно, в поточному чемпіонаті парищенський «Колос» - як фатальна сила для фитьківської футбольної дружини. Бувають незручні суперники…але Парище в цьогорічній першості впевнено декласує Фитьків і вдома, і на виїзді. Вважаю, - то є й показник, як міцності Парище, так і відповідного їхнього налаштування на цей чемпіонат. Тобто, Парище переживає період стрімкого відродження…і це не може не радувати. Зрештою, вони мають сильний стимул і причину цього процесу – все робиться в світлу пам’ять легендарного Василя Чіха – справжнього патріота свого села (це прізвище ще прозвучить в цьому звіті) і одного з найвідоміших гравців нашого регіону останніх 50 років… В пам’ять відомого педагога Василя Рудака, котрий присв’ятив своє життя спортивному вихованню багатьох поколінь парищенської молоді. Ці люди – достойні того злету нинішньої команди.
   Не можна сказати, що фитьківчани їхали у Парище програвати, ми також маємо відповідні задачі на сезон, але в звітному матчі «Колос» був явно сильніший…можливо більше психологічно сильніший. Це було видно ще з юнацького поєдинку. Щодо юнаків. Зустрічались перша і друга команди сезону. Фитьків у міжсезоння зазнав і кадрових втрат, але розуміючи серйозність становища, провів і кадрове поповнення за декілька днів до матчу. Заявлені були цуцилівський нападаючий Віталій Андрейчук і надвірнянський півзахисник Андрій Чичотка, обидва за юнацький склад.
Склад команди: Василь Максімко, Степан Попович (Іван Багрійчук, 48), Ростислав Сагайда, Степан Приймак, Мирон Дутчак, Михайло Балабан, Андрій Чичотка,  Андрій Дутчак, Степан Гавриленко (Мар’ян Дмитрук, 36), Віталій Андрейчук,  Василь Дереш.
   Починався матч рівною грою, щоправда атаки господарів були гостріші, хоча й фитьківські юнаки зусиллями Дереша і Андрейчука турбували воротаря господарів поля. На 8 хвилині місцеві юнаки провели блискавичну атаку за участі Романа Рудака, Івана Поповича та Івана Пинчука, допоміг їм і Ростислав Сагайда – лівий захисник гостей (він залишив без нагляду Івана Пинчука). В останній стадії атаки м’яч потрапив до Романа Рудака, котрий знаходився спиною до воріт…і відстань метрів 18-20. Роман блискавично підіграв собі грудьми і зльоту на розвороті лівою ногою вколотив м’яч у ближню «дев’ятку» - 1:0. Після цього ще 10-12 хвилин господарі володіли явною ініціативою…і тільки гості почали вирівнювати гру, на 25 хвилині Ростислав Сагайда нагадав про себе, зігравши рукою – пенальті…до м’яча підходить Роман Рудак…мимо воріт. До кінця першого тайму вже була рівна гра. Принагідно відзначу арбітра матчу Дмитра Прокопечка. Дмитро Михайлович в кожному таймі юнацького матчу робив п’ятихвилинні перерви, щоб діти могли відпочити. Від початку другого тайму господарі поля захопили ініціативу і утримували її хвилин з 15. Саме в цей період вони забили й другий гол. На 44 хвилині Іван Пинчук подарував вболівальникам футбольний шедевр – гол забитий з 25 метрів потужним ударом від правої бровки в дальній кут воріт Василя Максімка – 2:0. Через дві хвилини в перекладину потрапляє м’яч після удару Івана Поповича. За п’ять хвилин гості дещо вирівняли гру, а нападник фитьківчан Василь Дереш подарував надію на нічию. На 54 хвилині Василь отримав пас від Віталія Андрейчука і лівою ногою пробив сильно в дальній кут воріт в межах штрафного майданчика – 2:1. Здавалося, що гостям треба зібратися і дотиснути…але добавили як раз господарі поля. На 63 хвилині матчу Іван Попович виконав штрафний з 20 метрів, пробивши в «дев’ятку» - 3:1. Хоча й активізувались «соколята», особливо Мар’ян Дмитрук, Дереш з Андрейчуком і Багрійчук Іван, саме він на 68 хвилині пробивав справа, але мимо воріт, але матч так і закінчився – 3:1. Отже, юнацький склад «Колоса» в цьому сезоні 100% буде лідером, а «соколятам» потрібно серйозно обговорити стан справ – одне очко за три матчі – це зародження кризи.
                   
                                   Роман Рудак ("Колос" Парище)                                    

-----------------------------------------
Іван Пинчук("Колос" Парище)     

-----------------------------------------
Василь Дереш ("Сокіл"Фитьків)

-----------------------------------------
Іван Попович("Колос" Парище)

   Поєдинок дорослих складів був значно цікавішим. Склад команди: Роман Янцюк, Богдан Магеровський, Андрій Гречанюк, Мирослав Балабан, Андрій Ерстенюк , Мирон Дмитрук, Юрій Попович, Василь Катридж, Юрій Яніцький, Дмитро Дмитрук, Юрій Дмитрук. Тут не було явної переваги котроїсь з команд, гра відбувалася на зустрічних курсах, м’яч надовго не затримувався в центрі поля. Перших 30 хвилин матчу на полі точилася рівна гра сповнена красивих атак і технічного арсеналу окремих гравців. Щоправда, відразу кинулося в очі слабкість фитьківського правого флангу, при цьому краща технічна підготовка гостей і краща тактична підготовка господарів. На 27 хвилині Юрій Дмитрук відмінно виконав штрафний, м’яч потрапив до Юрія Поповича, але воротар завадив взяттю воріт. «Не забиваєш ти – заб’ють тобі» - відома футбольна приказка. На 31 хвилині блискавична атака господарів по правому флангу – Ігор Микитюк навішує в штрафний майданчик, воротар кулаками виносить…і м’яч потрапляє до Андрія Чіха на лінії штрафної. Він зльоту лівою ногою загвинчує шкіряного під перекладину – 1:0. На 37 хвилині після виконання кутового м’яч опинився в Андрія Ерстенюка за 7 метрів від воріт. Удар – мимо воріт.  38 хвилина – кутовий виконують господарі. Подача в карний майданчик, м’яч у Андрія Чіха…головою з «точки» - 2:0. На 41 хвилині блискавична атака гостей по правому флангу, де опинився нападник Дмитро Дмитрук. Дмитро подав діагональ на Юрія Дмитрука, що робив забігання по центру. М’яч долітав до Юри на висоті 1,3-1,4м., такий м’яч не зручно опрацювати ані ногою, ані головою…Юра в польоті внутрішньою частиною стопи в одне торкання відправив шкіряного під перекладину з 15-17м. – 2:1. Наступних 20 хвилин були найцікавішими в матчі, адже важелі ігрових терезів переважали то в одну, то в другу сторону. За цей період відзначимо момент у Ігоря Гереджука, котрий чудом з 2 метрів не влучив у ворота ударом головою на 55 хвилині, м’яч потрапив у перекладину. А на 63 хвилині неузгодженість центральних захисників гостей призвела до небезпечного моменту – сам- на-сам з воротарем вийшли Ігор Микитюк з Ігорем Гереджуком… завершального удару все ж завдав Ігор Микитюк – найкращий гравець матчу – 3:1. Ще був момент у Олега Глинчака на 72 хвилині, але від гола врятував Мирослав Балабан. Отже, яскрава перемога господарів поля…і це - нищівний удар по турнірному становищу фитьківчан. Сподіваємось, що будуть зроблені висновки, адже наступний суперник – ФК «Битків».
Андрій Чіх ("Колос"Парище)

----------------------------------
Юрій Дмитрук ("Сокіл"Фитьків)

-------------------------------------
Ігор Микитюк ("Колос"Парище)

Переглядів: 2121 | Додав: wert | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів