Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2023 » Серпень » 21 » Оновлено стадіон селища Битків
07:20
Оновлено стадіон селища Битків
На оновленому стадіоні селища Битків відбувся перший товариський футбольний матч між ветеранами футболу.
Пасічнянська територіальна громада, хоч є ще досить молодою, вже славиться своїми спортивними традиціями, зокрема футбольними. Тому спортивна подія, а саме товариський матч ветеранів футболу селища Битків та ветеранів футболу Пасічнянської ТГ, який відбувся 19 серпня 2023 року на відновленому стадіоні в Биткові, став знаковою для різних поколінь битківчан, жителів навколишніх сіл та гостей Пасічнянської громади.
Перед початком футбольного матчу ведуча спортивного заходу - головний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради Марія Кузьмич подякувала нашим військовим за те вони мужньо стоять на захисті нашої держави від російських окупантів. Також всі присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять всіх загиблих Героїв України.
Святі отці Володимир Чорноокий та Петро Гедзик відправили подячний молебень, освятили футбольне поле, а також провели освячення легкового автомобіля, який відправлявся в зону бойових дій для потреб наших захисників.
З вітальним словом до всіх присутніх звернувся голова Надвірняннської районної асоціації футболу Руслан Нестерук. Очільник НРАФ подякував керівництву Пасічнянської територіальної громади за те, що в такий важкий період вони долучилися до відкриття стадіону та нашим захисникам, які дають змогу займатися улюбленою справою, висловив надію що селище Битків відродить свої футбольні традиції і на цьому полі будуть виховувати нових чемпіонів які в майбутньому будуть виступати за збірну України та в Європейських футбольних клубах. Руслан Нестерук побажав учасникам товариського матчу вдалої гри та перемоги і від НРАФ подарував битківським футболістам футбольний м’яч, який вручив старості селища Битків Олегу Юрчилюку.
Пасічнянський сільський голова Андрій Гунда вітаючи битківчан з знаковою спортивною подією зазначив, що Битків на футбольному полі виростив двох гравців збірної України – Максим’юка Андрія (гравця молодіжної збірної) та Максим’юка Романа (гравця збірної України), а також гравців збірної Прикарпаття. Також Андрій Гунда зазначив що для підтримки порядку на відновленому стадіоні, для потреб битківських футболістів придбано газокосарку.
До привітань доєдналися жителі селища Битків, ветерани битківського футболу Василь Тацяк та Василь Сенатович, які висловили подяку всім причетним що долучилися до такої потрібної справи як відновлення спортивного об’єкту в Биткові. Учасники спортивного заходу вшанували пам’ять всіх ветеранів футболу селища Битків.
Футбольний матч ветеранів футболу селища Битків та ветеранів футболу Пасічнянської ТГ, що відбувся після завершення офіційної частини спортивного заходу, та складався з двох таймів по 45 хвилин, (арбітрами якого були Микола Макаро, Василь Годзюр та Іван Шибістий) був напруженим та цікавим. Гравців, які побажали згадати свою молодість, було досить багато, тож кожен з них з нетерпінням чекав своєї черги щоб на футбольному полі показати всім свою майстерність та вміння. Спортивний дух ветеранських збірних патріотичним запальним танцем підтримали учасники аматорського мистецтва Битківського селищного будинку культури. Футбольний матч на битківському стадіоні закінчився завершився бойовою нічиєю 2:2, тож перемогла дружба.
Також впродовж спортивного заходу всі присутні могли долучитися до благородної справи-збору коштів на автомобіль для битківчанина Назара Андрусяка, який в даний час перебуваває на передовій та потребує транспортного засобу.

...

...

 

Переглядів: 87 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2023  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів