Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2020 » Травень » 31 » Олександр Дем'янчук про футбольні таланти U-17. Півзахисники
08:10
Олександр Дем'янчук про футбольні таланти U-17. Півзахисники

Олександр Дем'янчук продовжує знайомити нас на сайті  з найперспективнішими вихованцями дитячо-юнацьких спортивних шкіл Івано-Франківщини 2003 р.н. На черзі гравці середини поля.В представлених 22 гравцях - четверо з Надвірнянщини   

 

• Правий півзахисник: Артур Микитишин (14.07.2003) – «Шахтар» (Донецьк)
Народився в селі Тисменичани, розпочав свій шлях у футболі в Надвірнянській ДЮСШ (перший тренер - Іван Ткачук) . В 13 років опинився у складі моршинської «Скали», де за три роки став одним із лідерів команди. Часто бере гру на себе, створюючи моменти для партнерів, але й сам полюбляє засмучувати голкіперів команд-суперниць. За підсумками минулого сезону у складі команди з львівщини став срібним призером Чемпіонату України U-16. Восени 2019 року перейшов до складу донецького «Шахтаря» та  номінувався на приз кращого молодого гравця атакувального плану за підсумками попереднього сезону. В складі юнацької збірної України U-17 провів 12 матчів за забив 3 м’ячі, учасник відбіркового турніру Євро 2020 даної вікової категорії. У вищій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 72 матчі (20 голів, 4 з яких з пенальті, 8 попередження та 1 червона картка).

 • Опорний півзахисник: Павло Михальчук (12.07.2003) - СДЮШОР «Прикарпаття»
Уродженець с. Середній Майдан Надвірнянського району серйозно почав займатися футболом з 3 класу в Івано-Франківську під керівництвом Ігора Гогіля. Капітан і штатний пенальтист команди є лідером на полі та вирізняється  характером і безстрашністю у відборі м’яча. Виконуючи надзвичайно великий об’єм роботи при пресингу в боротьбі не жаліє ні себе, ні суперника. Не зважаючи на невисокий зріст, за рахунок правильного вибору позиції добре грає на другому поверсі.  У вищій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 61 матч (6 голи, 5 з них з пенальті, 10 попереджень).  

• Атакувальний півзахисник: Бучакчийський Владислав (04.03.2003) – «ВІК-Волинь» (Володимир-Волинський)
Вихованець Надвірнянського футболу (перший тренер - Олег Тащук) в 12 річному віці завдяки участі у змаганнях на призи клубу «Шкіряний м’яч» потрапив на олівець селекціонерам академії «УФК-Карпати».  Через рік перейшов до складу моршинської «Скали», де сезон грав та тренувався з старшими по віку партнерами. Був капітаном команди, складеної з гравців 2003 р.н. На полі виконував диспетчерські функції, часто виступаючи диригентом атак. Срібний призер Чемпіонату України з футболу U-16 сезону 2018/19 років. Після розформування команди з львівщини перейшов до складу команди з Волинської області, де також став одним з лідерів колективу.  У вищій лізі ДЮФЛУ за 5 сезонів провів 87 матчі (7 голів та 7 попереджень).

• Лівий півзахисник: Данилюк Євген (12.01.2003) - СДЮШОР «Прикарпаття»
Уродженець смт. Ланчин Надвірнянського району футболом почав займатися під керівництвом свого старшого брата після чого перейшов до складу івано-франківської команди, де працював під керівництвом Ігора Гогіля та Ігора Мельничука.  Швидкий фланговий гравець з чудовим баченням поля та робочою лівою ногою вирізняється надзвичайною активністю та постійним бажанням створювати моменти біля воріт суперника. Саме завдяки цим якостям, якщо буде й надалі прогресувати має шанс пробитися у дорослий футбол. У вищій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 62 гри та записав до свого активу 8 голів.


    • Правий півзахисник: Костянтин Романів (18.08.2003)  – СДЮШОР «Прикарпаття»
Вихованець Бурштинського футболу (перший тренер – Володимир Федорняк) дебютував на всеукраїнському рівні в 12-ти річному віці у складі  ФК «Енергетик-ДЮСШ» (м. Галич), граючи у віковій категорії U-15. Після цього один сезон провів у складі Рогатинської ДЮСШ в чемпіонаті області U-14, де в 15 матчах 26 раз відзначився у воротах суперника (!). В 2017 році перейшов до складу івано-франківської команди, де працював під керівництвом Ігора Гогіля та Ігора Мельничука. Грає на позиції правого півзахисника або під-нападаючим. За рахунок незручного для суперників зросту та хорошої координації здатен на швидкості накрутити кілька суперників, може взяти гру на себе та обіграти 1 в 1. У вищій лізі ДЮФЛУ за 3 сезони провів 41 матч (в яких забив 8 голів та отримав 2 попередження).

    • Правий півзахисник: Іван Дмитрук (07.07.2003)  – СДЮШОР «Прикарпаття»
Уродженець с. Черемхів Коломийського району серйозно розпочав займатися футболом саме в Івано-Франківській команді під керівництвом Ігора Гогіля. Володіє хорошою швидкістю та дриблінгом. Добре координований та фізично витривалий гравець, який може виконувати великий об'єм бігової роботи на фланзі. Швидкісні дані та техніка володіння м'ячем дозволяють обігрувати 1в1 суперників, при цьому не лінується повертатися назад, вступати в пресинг та відпрацьовувати в обороні. У вищій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 58 матчів (9 голів, 4 попереджень).  

    • Правий півзахисник: Степан Корбутяк (27.02.2003) – ФК «Угорники»
Уродженець смт. Отинія Коломийського району (перший тренер – Микола Хомин) певний час тренувався у складі провідних івано-франківських команд, але повноцінно розкритися зміг лише у складі ФК «Угорники». Вирізняється непоганим дриблінгом, часто намагається вести гру самостійно, але може і обігратися з партнерами в короткий пас. Володіє високою працездатністю, футбольною інтуіцією, непоганим ударом з правої ноги та вмінням опинятися в потрібному місці в потрібний час. На дитячо-юнацькому рівні провів 25 матчів, в яких забив 5 м’ячів та отримав 2 попередження.

    • Опорний півзахисник: Роман Тимчук (01.12.2003) - Німеччина
Уродженець с. Липівка Тисменицького району свій шлях у футболі розпочав у команді «Юніор» під керівництвом Олександра Микуляка. В 2016 році перейшов до складу академії ФК «Скала» з Моршина, де провів 3 сезони, переважно граючи на позиції опорного півзахисника. Технічно обдарований гравець на полі вирізняється грамотним вибором позиції, вмінням відібрати м’яч та розпочати атаку своєї команди. Срібний призер чемпіонату України U-16 в сезоні 2018/19 років. Після чого перебрався до Німеччини, де продовжує здобувати футбольну освіту в одному з місцевих клубів. У вищій лізі ДЮФЛУ за 3 сезони провів 60 ігор (3 голи, 1 з них з пенальті,  7 попереджень).  

    • Опорний півзахисник: Максим Бомащук (01.10.2003) – «Динамо» (Київ)
Цей гравець народився на Тернопільщини, проте розпочав свій шлях у футболі саме в Івано-Франківську у складі місцевого «Юніора» (перший тренер Олександр Микуляк). Хлопець два з половиною сезони провів у моршинській «Скали», після чого вирушив шукати футбольного щастя в Іспанії. Повернувшись із-за кордону став гравцем київського «Динамо» U-17, також заявлений за дубль киян по списку Б. Гравець основи юнацької збірної України U-17 (тренер О. Петраков) у складі якої провів 10 матчів, має непогані шанси зіграти в еліт-раунді Чемпіонату Європи даної вікової категорії та взяти участь у відборі до Євро-2022 вже у складі команди U-19. Взимку їздив на збори в Туреччину з командою «Динамо» U-21. У вищій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 60 ігор (1 гол, 10 попереджень).  

    
    • Опорний півзахисник: Попівняк Марк (29.06.2003) – «Ураган»
Уродженець смт. Ворохта футболом розпочав займатись в обласному центрі в школі «Ніка-05» (перший тренер - Володимир Салій) у складі якої в 12-тирічному віці дебютував на всеукраїнському рівні. Був помічений селекціонерами «УФК-Карпати» та півтора наступних сезони провів у львівській команді, після чого наприкінці 2017 року вперше опинився у складі академії НФК «Ураган».  В сезоні 2018/19 перше коло відіграв за академію ФК «Динамо» (Київ) у Вищій Лізі ДЮФЛУ, але згодом повернувся до Івано-Франківська, де продовжив виступи у складі «ураганівців». На позиції опорного півзахисника зарекомендував себе, як лідер команди з  ментальними особливостями переможця на футбольному полі. Відповідний рівень контролю м’яча і вдала гра в центральній зоні футбольного поля, чудовий відбір м’яча при грі 1х1 та страхування атакуючої ланки і крайніх захисників. Постійна допомога гравцям атаки в створенні небезпечних моментів біля воріт суперника . Загалом у вищій та першій лізі ДЮФЛУ за 5 сезонів провів 65 матчів (забив 8 голів, 2 з яких з пенальті та отримав 10 попереджень). Переможець чемпіонату Івано-Франківської області з футболу U-16 cезону 2018/19 років. Чемпіон Юнацької Екстра-ліги з футзалу сезону 2018/19 та срібний призер минулого чемпіонату. Викликався до складу юнацької збірної України з футзалу.

    • Опорний півзахисник: Денис Кметюк (24.03.2003) - СДЮШОР «Прикарпаття»
Хлопець народився в Португалії, але перші кроки у футболі зробив у Коломиї (перший тренер – Андрій Стромецький). Був цікавий випадок, коли Дениса в 12 років не допустили до участі в обласних змаганнях на призи клубу «Шкіряний м’яч», тому що на той момент він ще не мав українських документів.  З раннього дитинства вирізнявся антропометрією та габаритами, що дозволяло йому на швидкості легко проходити більш мініатюрних суперників. У більш старшому віці діє на позиції «опорника», на якій виконує великий об’єм роботи, особливо вдало грає у відборі та під час пресингу, намагається кожен епізод догравати до кінця. З місця може спокійно віддати передачу на 35-40 метрів. У вікових категоріях U-14 та U-15 виступав у складі «Буковини» та «Скали» відповідно, також деяких час грав на обласному рівні. В 2018 році перейшов до складу Івано-Франківської команди, де працював під керівництвом Ігора Гогіля та Ігора Мельничука.  У вищій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 31  матч (2 попередження).  Діючий чемпіон України з футзалу U-17 в Першій Лізі.

    • Опорний півзахисник: Ярослав Багрій (28.05.2003) - СДЮШОР «Прикарпаття»
Уродженець с. Угринів (перший тренер Андрій Мельничук) свій шлях у футболі розпочав саме в рідному селі у складі місцевої команди в чемпіонаті Тисменицького району. В сезоні 2016/17 років дебютував у Вищій Лізі ДЮФЛУ у складі івано-франківської «Ніки» під керівництвом Володимира Салія. В 2017 році перейшов до складу СДЮШОР «Прикарпаття», де працював під керівництвом Ігора Гогіля та Ігора Мельничука.  Скромний та небагатослівний в житті - розкривається в яскравого та активного гравця, здатного виконувати великий об’єм роботи на полі. Чіпкий та навіть подекуди агресивний у відборі, добре грає на другому поверсі. У вищій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 62 матчі (4 голи, 1 автогол, 9 попереджень, 1 вилучення). Діючий чемпіон України з футзалу U-17 в Першій Лізі.

    • Опорний півзахисник: Ігор Маруняк (18.06.2003) – ФК «Угорники»
Уродженець с. Угорники (перший тренер – Микола Хомин) – один з найжорсткіших гравців даної вікової категорії. Ніколи не уникає боротьби, незважаючи на статус на габарити суперника. Має загострене почуття справедливості, тому часто заступається за менш бойовитих партнерів на полі, за що неодноразово був покараний арбітрами. З суто футбольних навиків досить добре грає на другому поверсі, особливо при виконанні стандартів,  як біля своїх так і біля чужих воріт. Гравець про якого можна сказати, що попри нього може пройти або суперник, або м’яч, але не одночасно, бо когось одного з них він точно зупинить. Загалом на дитячо-юнацькому рівні провів 37 матчів в яких забив 6 голів (1 з пенальті) та отримав 8 попереджень та 2 вилучення.   

Опорний півзахисник: Андрій Андріїв (10.11.2003) - ДЮСШ-3
Уродженець с. Тисів (перший тренер - Василь Гнатойко) до 2017 року виступав у складі Болехівської ДЮСШ. Після чого поповнив ряди івано-франківського Тепловика-ДЮСШ-3, де під керівництвом Ореста Горбатого став одним з лідерів учасника Чемпіонату України з футболу серед дитячо-юнацьких команд Першої Ліги.  Вирізняється непоступливістю у боротьбі та вмінням віддати точну першу передачу. Загалом за 3 сезони в першій лізі ДЮФЛУ провів 45 матчів в яких забив 2 м'ячі та отримав 2 попередження.

    • Атакувальний півзахисник: Михайло Хромей (19.11.2003) – «Шахтар» (Донецьк)
Народився в м. Івано-Франківську та почав займатися футболом ще в дошкільному віці (перший тренер - Петро Русак). За 4 роки виступів у дитячо-юнацькому футболі встиг добряче поїздити Україною. У віковій категорії U-14 пів сезону почергово відіграв за харківський «Металіст» та івано-франківську «Ніку», а в наступному став гравцем чернівецької «Буковини» з якою здобув бронзу Чемпіонату України у віковій категорії U-15. Після чого перейшов до складу донецького «Шахтаря», де став переможцем Чемпіонату України U-16. Володіє хорошим дриблінгом та швидкістю, чудово бачить поле та вміє віддати своєчасну передачу, здорово читає гру та діє на перехопленнях. У складі Юнацької збірної України U-17 провів 9 матчів. Вже в 2020 році встиг зіграти 4 гри за «Шахтар» U-19 в УПЛ. У вищій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 68 матчів (8 голів, 2 з яких з пенальті, 2 попередження).  

    
    • Атакувальний півзахисник: Максим Стаднік (12.02.2003) – «Ураган»
Вихованець Івано-Франківського футболу на початковому етапі займався в ДЮСШ-3 (перший тренер - Володимир Лесів). В 2016 році дебютував у Вищій Лізі ДЮФЛУ в складі команди «Ніка-05». Перше коло наступного сезону провів у чернівецькій «Буковині», але в 2017 р. повернувся до Івано-Франківська та став гравцем Академії  «НФК Ураган». На позиції центрального півзахисника на відповідному рівні контролює мяч та створює небезпечні моменти біля воріт суперника в дефіциті часу та простору, чудовий рівень гри в атаці при грі в 1х1 та у співпраці з гравцями атаки.  Переможець та кращий гравець фіналу чемпіонату Івано-Франківської області з футболу U-16 cезону 2018/19 років. Чемпіон Юнацької Екстра-ліги з футзалу сезону 2018/19 та срібний призер минулого чемпіонату. Викликався до складу юнацької збірної України з футзалу. Загалом у вищій та першій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 54 матчі  в яких забив 18 голів  та отримав 3 попередження).

    • Атакувальний півзахисник: Олександр-Іван Пащак (12.09. 2003) – «Ураган»
Перші кроки у футболі розпочинав в ДЮФК Ніка-05 (тренер - Володимир Салій), у складі якої встиг дебютувати у вищій лізі U-14, але в 2016 році під час сезону перейшов до складу ФК «Тепловик-ДЮСШ-3», який виступав у 1 лізі ДЮФЛУ U-15.  В академії НФК Ураган з 2017р. На позиції центрального півзахисника гравець чудово показує свої вміння в комбінаційній грі на малому просторі під тиском суперника, вміння коротких передач, ведення та дриблінгу. Зміна темпу та напрямку гри. Відокремлюється високим розумінням гри та співпрацею з гравцями захисту та атаки. Загалом у вищій та першій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 76 матчів (забив 13 голів, 3 з яких з пенальті та отримав 7 попереджень). Переможець та кращий нападник чемпіонату Івано-Франківської області з футболу U-16 cезону 2018/19 років. Чемпіон Юнацької Екстра-ліги з футзалу сезону 2018/19 та срібний призер минулого чемпіонату. Викликався до складу юнацької збірної України з футзалу.

    • Атакувальний півзахисник: Мирослав Соломка (01.01.2003)  - СДЮШОР «Прикарпаття»
Уроджанець Богородчан (перший тренер – Роман Загірняк) –  завжди найстарший серед усіх своїх однолітків. В Івано-Франківській команді працював під керівництвом Ігора Гогіля та Ігора Мельничука. Завдяки зросту та габаритам легко виграє боротьбу з суперниками, вдало грає на другому поверсі. Спокійно може взяти гру на себе, обіграти 1 в 1 та розвинути атаку своєї команди. Виконує з місця передачу на 35-40 метрів, володіє потужним ударом. Напередодні сезону 2019/20 звернув на себе увагу селекціонерів та був запрошений на перегляд в Академію донецького «Шахтаря». У вищій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 57 матчі (3 голи, 12 попереджень, 1 червона картка та 1 вилучення). Кращий півзахисник чемпіонату Івано-Франківської області з футболу U-16 cезону 2018/19 років. Діючий чемпіон України з футзалу U-17 в Першій Лізі.

    
    • Лівий півзахисник: Олег Гуцуляк (26.09.2003) - СДЮШОР «Прикарпаття»
Вихованець Коломийського футболу (перший тренер - Василь Блясецький) з дитячих років вирізнявся яскравою технікою володіння м’ячем та бажанням грати у футбол. Був помічений селекціонерами «Буковини», де провів бронзовий для команди сезон U-15, проте через проблеми з документами виступав у чемпіонаті Чернівецької області. В 2018 році перейшов до складу івано-франківської команди, де працював під керівництвом Ігора Гогіля та Ігора Мельничука. Швидкий гравець з хорошим баченням поля, полюбляє вести гру, розвиваючи атаки, володіє широким арсеналом оригінальних фінтів, які не боїться застосовувати в грі. Загалом на дитячо-юнацькому рівні в усіх офіційних змаганнях провів 53 матчі в яких відзначився 24 рази у воротах суперника. Діючий чемпіон України з футзалу U-17 в Першій Лізі.

Лівий півзахисник: Іван Макотяк (05.04.2003) - "Буковина" (Чернівці)
Уродженець с. Задубрівці Снятинського району (перший тренер - Василь Тофан) займався футболом у рідному селі та виступав у складі районної ДЮСШ в чемпіонаті Івано-Франківщини. В 2017 році на запрошення Юрія Крафта перейшов до складу чернівецької "Буковини", у складі якої в першому ж сезоні став бронзовим призером Чемпіонату України з футболу U-15 у Вищій Лізі. Швидкий фланговий гравець з хорошою лівою ногою та відмінним баченням поля на даний момент є одним з лідерів чернівецької команди та знаходиться на олівці у тренера юнацькокої збірної України U-17. Загалом у вищій та першій лізі ДЮФЛУ за 3 сезони провів 49 матчів (забив 1 гол, 1 автогол, отримав 1 попереджень).

    • Лівий півзахисник: Арсен Бандура (26.01.2003) – ФК «Касова-юн»
Вихованець Бурштинського футболу (перший тренер – Володимир Неспляк) – єдиний польовий гравець з нашого рейтингу, який у віковій категорії U-17 не брав участі в матчах ДЮФЛ України. Проте небезпідставно вважається одним з найталановитіших юнаків у даній віковій категорії. В чемпіонаті України грав у складі «Енергетик-ДЮСШ» (м. Галич) та ФК Калуш у віковій U-15, а у складі Рогатинської ДЮСШ виступав в чемпіонаті області U-14 і U-16 та захищав кольори ФК Рогатин U-18. Козирями молодого футболіста є добре поставлений удар з лівої ноги та фізичні дані, які дозволяють йому у разі потреби закривати всю ліву бровку. За своєю манерою гри та вмінням виконувати стандарти чимось нагадує відомого прикарпатського футболіста Ярослава Конкольняка. Загалом на дитячо-юнацькому рівні від U-14 до U-18 провів 68 матчів в яких забив 28 голів (4 з пенальті) та отримав 5 попереджень.

Лівий півзахисник: Пижівський Олександр (12.02.2003) - ДЮФК "Ніка"
Уродженець Чернівецької області (перший тренер - Владислав Чорній), як футболіст сформувався саме в Івано-Франківську, навчаючись в коледжі фізичного виховання. Останній сезон провів у складі учасника Чемпіонату України з футболу серед дитячо-юнацьких команд Першої Ліги України ДЮФК "Ніка-05", де працював під керівництвом Івана Скіцка та Ярослава Ватаманюка. За короткий час зумів розкритися, як цікавий фланговий гравець з хорошою швидкістю та робочою лівою ногою.  

Олександр Дем'янчук

Переглядів: 316 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Травень 2020  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів