Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2019 » Січень » 2 » Новорічний турнір з міні-футболу
16:15
Новорічний турнір з міні-футболу

Новорічний турнір з міні-футболу

В останні вихідні 2018 року на стадіоні «Нафтовик» було проведено Новорічний турнір з міні-футболу серед дитячих команд Надвірнянського району – розіграш кубка Діда Мороза, який проходить у Надвірній з 2006 року.Вже традиційно ці змагання проводить районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) за підтримки Надвірнянської міської ради (голова Зіновій Андрійович).

 У змаганнях  взяли участь 8 команд, які проводили між собою серію відбіркових турнірів, за підсумками яких і визначились 4 команди, які у одноколовому турнірі розіграли між собою звання переможця та головні призи.

Цікаво відмітити, що команди-фіналісти тижнем раніше визначили переможця турніру до Дня Святого Миколая, а тепер змагались за кубок Діда Мороза. Фінальну частину організатори змагань розпочали з відкриття, на якому теплі, напутні слова учасникам говорили Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович та депутат Надвірнянської міської ради Василь Кузюк.

Всім присутнім було зрозуміло, що за перемогу будуть змагатись дві надвірнянські команди - «Говерла» та «Аляска», які тижнем раніше у фіналі  розіграли золоті медалі турніру до Дня Святого Миколая. Так було і цього разу, хоча команда «Рокита» з Білих Ослав намагалась втрутитись у боротьбу за перемогу, але поступилась «Алясці» з рахунком  1:2, хоча дуже довго була попереду з рахунком 1:0. Так само сільські футболісти вигравали у «Говерли», але надвірнянці зрівняли рахунок і намагались вирвати перемогу, але це їм не вдалося – нічия 1:1.

Хлопці з ФК «Руднєва» двічі поступились – і «Алясці», і «Говерлі», і перед заключною грою з білоославською командою їм потрібно було тільки перемагати, щоб вибороти бронзові медалі, у іншому випадку третє місце посідала команда «Рокита». Гра видалась дуже нервовою, точилась в’язка позиційна боротьба, гравці з Білих Ослав відкрили рахунок і  почали грати на втримання, не забуваючи про контратаки.

У свою чергу надвірнянці у другому таймі зрівняли рахунок , мали декілька можливостей забити переможний м’яч, але це їм не вдалось – нічия 1:1, яка виводить на третє місце команду «Рокита» з Білих Ослав.

У вирішальній грі за кубок Діда Мороза численні глядачі очікували гострої напруженої боротьби, адже змагались дві рівні команди. Але гравці «Говерли» «перегоріли» до вирішальної гри, почали помилятися у обороні, чим скористалися досвідчені гравці «Аляски», які пішли на перерву, виграючи з рахунком 4:0.

У другому таймі команди обмінялися голами, а маючи таку перевагу, футболісти «Аляски» вміло контролювали м’яч, змушуючи суперника йти на відкриту гру, а така ситуація була гравцям «Аляски» на руку, чим вони і скористались.Отже, здобувши перемогу з рахунком 5:1, надвірнянська команда «Аляска» стає переможцем Новорічного турніру на кубок Діда Мороза.

Нагородження команд-призерів проводили Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко і члени суддівської колегії Андрій Каратник та Микола Ясінський.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди ФК «Руднєва» (капітан Олег Бурлака), бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди «Рокита» Білі Ослави (капітан Назар Ципин). Фіналісти змагань – команда «Говерла» (капітан Віталій Глуханюк) була пошанована срібними медалями та дипломами. А переможці Новорічного турніру на кубок Діда Мороза – команда «Аляска» (капітан Максим Вітвіцький) отримала чудовий кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи. Відповідно до регламенту змагань всі гравці команд-призерів отримали чудові солодкі подарунки від Діда Мороза.

Як і завжди були визначені кращі гравці змагань – воротар Олексій Скрипник (ФК «Руднєва»), захисник Андрій Бойко («Рокита»), нападник Володимир Байдюк («Говерла»), самий технічний гравець Олександр Кирлич («Аляска») та кращий гравець турніру Назар Дерещук («Аляска»). Всі ці гравці отримали пам’ятні сувеніри, відповідні дипломи та солодкі подарунки.  Також організатори турніру визначили символічну збірну кубка Діда Мороза – до неї ввійшли воротар Роман Буній  («Рокита»), захисники Владислав Кавка («Говерла») та Олександр Юрчило («Аляска») і нападники Максим Вітвіцький («Аляска») та Ярослав Петах (ФК «Руднєва»). Всім гравцям символічної збірної також було вручено пам’ятні медалі, дипломи та солодкі подарунки.

Районна федерація міні-футболу висловлює подяку народному депутату Юрію Деревянку, депутату районної ради Степану Ломпасу за надану допомогу при проведенні кубка Діда Мороза. Окрема подяка директору ПП «Полі Крок» Анатолію Косовану за якісно виготовлену  поліграфічну продукцію для нагородження учасників Новорічного турніру на кубок Діда Мороза.

 

                                                                                  Микола Ясінський

                                                                                  головний суддя змагань

 

Переглядів: 569 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2019  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів