Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2010 » Червень » 1 » Не затихає міні-футбольне життя у нашому районному центрі.
12:59
Не затихає міні-футбольне життя у нашому районному центрі.
Ось і на минулому тижні на стадіоні „Нафтовик” завершився розіграш відкритого кубка м.Надвірна, проведення якого ініціював нещодавно створений у нашому місті спортивний клуб „Карпати-Надвірна”(голова ради клубу Іван Тимінський) за сприяння районної федерації міні-футболу (голова Віктор Татаренко)
   Цього разу участь у змаганнях взяло 9 команд,які за рейтингом були розподілені на три групи,де змагались за коловою системою,а до фінальної частини виходили переможці груп та краща друга команда за додатковими показниками.
   У першій групі сильнішими виявились надвірнянські „Карпати”,які впевнено переграли своїх суперників з ДФК”Атака”Гвізд та „Рокита”Білі Ослави.
   Наводимо підсумкову таблицю та статистичні дані всіх ігор:


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
"Карпати"Надвірна
2
2
0
0
10-4
6
2
ДФК"Атака"Гвізд
2
1
0
1
 10-5
3
3
"Рокита"Б.Ослави
2
0
0
2
 2-13
0

1.ДФК”Атака”Гвізд-„Рокита”Білі Ослави-7:1(3:1).Голи забили: у ДФК„Атака”-Михайлюк-3,Легоняк-2,Синяк,Чернега,у „Рокити”-Лейбюк.
2.”Карпати”Надвірна-„Рокита”Б.Ослави-6:1(2:0).Голи забили: у „Карпат”-Калиній-2, Куртяник-2,Нагорний,Проворний,у „Рокити”-Завальнюк.
3. ”Карпати”Надвірна- ДФК”Атака”Гвізд-4:3(1:2).Голи забили: у „Карпат”-Огерук-3, Куртяник,у ДФК”Атака”-Легоняк,Михайлюк,Синяк.
   А в другій групі сталася сенсація-переможець попереднього турніру-розіграшу кубка „Дружби” команда ФК”Битків” несподівано поступилася ФК”Красна” і саме цей результат дозволив команді ФК”Перерісль” посісти перше місце і вийти до фінальної частини.
Наводимо підсумкову таблицю та статистичні дані всіх ігор:


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
ФК"Перерісль"
2
1
1
0
  8-4
4
2
ФК"Красна"
2
1
0
1
  6-6
3
3
ФК"Битків"
2
0
1
1
  4-8
1

1.ФК”Перерісль”-ФК”Красна”-5:1(2:1).Голи забили у ФК”Перерісль”- Я.Ерстенюк-3 , Дмитрук,Іванюк,у ФК”Красна”-Нагорняк
2.ФК”Перерісль”-ФК”Битків”-3:3(1:1).Голи забили у ФК”Перерісль”-Іванюк-2, Я.Ерстенюк ,у ФК”Битків”-Генюк,Клюба,Корж.
3. ФК”Красна”- ФК”Битків”-5:1(3:0).Голи забили у ФК”Красна”-Тарпалан-2, Нагорняк-2, Поробок,у ФК”Битків”-Юрчилюк.
   У переможцем третьої групи прогнозовано стала команда „Краєвид”с.Чорний Потік, яка випередила своїх суперників „Страгору”Стримба та команду Прикарпатського військово-спортивного ліцею,яка дебютувала у районних змаганнях з міні-футболу.
Наводимо підсумкову таблицю та статистичні дані всіх ігор:


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
"Краєвид"Ч.Потік
2
2
0
0
 9-3
6
2
"Страгора"Стримба
2
1
0
1
 11-5
3
3
Прикарпатський ВСЛ
2
0
0
2
 4-16
0

1.”Страгора”Стримба-Прикарпатський ВСЛ-10:2(4:1).Голи забили:у „Страгори”-Дитко-9,Сапотюк,у ПВСЛ-Солонинка,Гегна.
2.„Краєвид”Ч. Потік- Прикарпатський ВСЛ -6:2(3:1).Голи забили:у „Краєвида”-А.Шовгенюк-2,Д.Шовгенюк,у ПВСЛ-Солонинка,Букатюк.
3.„Краєвид”Ч. Потік-”Страгора”Стримба -3:1(1:0).Голи забили:у „Краєвида”- І.Шовгенюк, А.Шовгенюк,О.Шовгенюк,у „Страгори”-Дитко.
   Отже за підсумками попереднього етапу півфінальні пари набули такого вигляду-„Краєвид”Ч. Потік- ФК”Перерісль”,та ”Карпати”Надвірна- ”Страгора” Стримба,яка потрапила до фінальної частини змагань за додатковими показниками.
   Перша півфінальна гра розпочалась досить несподівано-вже на перших хвилинах гравець „Краєвиду” Андрій Шовгенюк забиває два гола у ворота ФК”Перерісль”.Після цього футболісти з Чорного Потоку створюють ще декілька небезпечних моментів біля воріт своїх суперників,але  не змогли їх використати.З рахунком 2:0 на користь „Краєвиду” команди пішли на перерву.А вже в другій половині гри почали більш активніше грати переріслянці,і спочатку Іван Іванюк скорочує рзницю в рахунку,а незабаром Ярослав Ерестенюк зрівнює рахунок 2:2.Після цього обидві команди вирішили не ризикувати,а довести справу до серії 6-метрових штрафних ударів.Так воно і сталося-основний час завершився з нічийним рахунком.Отже,команди пробивають пенальті,і тут нерви не витримують у гравців „Краєвиду”-спочатку Андрій Шовгенюк влучає у поперечину,а потім Назар Василишин пробиває вище воріт.У свою чергу переріслянці свої спроби впевнено реалізували і здобули нелегку перемогу з рахунком 6:4 (2:2-основний час).Отже,вони у фіналі.
   У другому півфіналі рахунок відкрили гравці зі Стримби,але ще до перерви нападник „Карпат” Олег Куртяник спочатку зрівнює рахунок,а згодом виводить свою команду вперед-2:1.З таким рахунком закінчився перший тайм.А після перерви той-таки Олег Куртяник забиває третій гол у ворота своїх суперників,а потім Олег Нагорний доводить рахунок до 4:1 на свою користь.І лише на останній хвилині гри Роман Дитко забиває ще один гол у ворота надвірнянців,але на підсумок гри це не вплинуло-4:2 на користь надвірнянських „Карпат” і вони теж у фіналі.
   Гра за третє місце проходила з явною перевагою гравців „Краєвиду” з Чорного Потоку,тричі підряд у першому таймі відзначився Іван Шовгенюк,а потім ще один гол забив Василь Шовгенюк.Гравці зі Стримби скоротили різницю у рахунку,але  другій половині гри пропустили ще два голи у власні ворота.У підсумку-впевнена перемога „Краєвиду” з рахунком 6:1 і вони бронзові призери розіграшу відкритого кубка м.Надвірна з міні-футболу.
   А фінальна гра розпочалась з наполегливих атак надвірнянців,які впевнено контролювали хід гри,створювали небезпечні моменти і зрештою Іван Калиній забиває два голи у ворота переріслянців.Саме з цим рахунком 2:0 на користи „Карпат” команди пішли на перерву.
   А у другій половині гри все кардинально змінилося-налагодивши командну гру переріслянські футболісти забивають п”ятьголів у ворота „Карпат” і здобувають впевнену перемогу з рахунком 5:2.
   Наводимо статистичні дані всіх ігор фінальної частини:
1.    ФК”Перерісль”- „Краєвид”Ч. Потік-6:4(0:2,2:2,по пен.4:2). Голи забили у ФК”Перерісль”-І.Іванюк,Я.Ерстенюк,у „Краєвида”-А.Шовгенюк-2.Пенальті реалізували-у ФК”Перерісль”-Я.Ерстенюк,М.Ерстенюк,Якимович,О.Іванюк,у „Краєвида”-Менюк, І.Шовгенюк.
2.    ”Карпати”Надвірна-”Страгора”Стримба -3:1(1:0).Голи забили:у „Карпат” -Куртяник-3,Нагорний,”у „Страгори”-Чичотка,Дитко.
3.    „Краєвид”Ч. Потік-”Страгора”Стримба -6:1(5:1).Голи забили:у „Краєвиду”-І.Шовгенюк-3,О.Шовгенюк-2,В.Шовгенюк,у „Страгори”-Дитко.
4.    ФК”Перерісль”- ”Карпати”Надвірна-5:2(0:2). Голи забили у ФК”Перерісль”- Я.Ерстенюк,М.Ерстенюк,Дмитрук,Якимович,І.Іванюк,у „Карпат”-Калиній-2.
   Відразу після закінчення фінальної гри відбулось урочисте нагородження команд-призерів,яке проводили ініціатор турніру,голова ради клубу „Карпати-Надвірна”Іван Тимінський,постійний спонсор дитячих змагань з міні-футболу директор ресторану „Карпати” Василь Кузюк та голова районної федерації футболу Віктор Татаренко.
   За зайняте четверте місце грамоти отримали гравці команди „Страгора”Стримба-Антон Рудак,Андрій Михалків,Андрій Чичотка,Роман Дитко, Сергій Сапотюк,Тарас Бойко,Олег Божак,Андрій Калиній,Сергій Великий та капітан команди Віталій Ковтун (тренер Віталій Павлюк).

   Бронзові призери-команда „Краєвид” с.Чорний Потік була нагороджена медалями та дипломами-Назар Василишин,Ігор Слюсарський,Василь Шовгенюк,Олександр Шовгенюк, Микола Менюк,Андрій Шовгенюк,Дмитро Шовгенюк та капітан команди Іван Шовгенюк (тренер Степан Шовгенюк).

   Срібні медалі та дипломи отримали гравці команди „Карпати”Надвірна-Сергій Проворний,Олег Нагорний,Олег Куртяник,Іван Калиній,Олег Іроденко,Андрій Романюк, Євген Гельон,Роман Павлюх,Андрій Менделюк,Андрій Глов”як та капітан команди Ігор Огерук (тренер Іван Тимінський).

   А переможці-команда ФК”Перерісль” була нагороджена кубком та футбольним м”ячем, а гравці отримали золоті медалі та дипломи.У складі переможців виступали-Олег Іванюк, Іван Стефанюк,Мар”ян Дмитрук,Іван Павлюк,Сергій Якимович,Михайло Ерстенюк,Іван Іванюк,Михайло Боднарук, Олег Павлюк та капітан команди Ярослав Ерстенюк (тренер Василь Данилюк).

   Як і завжди,були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях-воротар Назар Василишин(„Краєвид”с.Чорний Потік),захисник Сергій Якимович (ФК”Перерісль”) , нападник Олег Куртяник („Карпати”м.Надвірна) та кращий гравець Роман Дитко („Страгора” с.Стримба).Всі ці гравці були нагороджені пам”ятними призами та дипломами.
   На цьому розіграш відкритого кубка м.Надвірна з міні-футболу було оголошено завершеним.
   Своїми думками поділилися:
Іван Тимінський-спотивний клуб „Карпати-Надвірна”,який я очолюю, створений зовсім недавно,але я маю надію,що з перших днів свого існування, ми будемо максимально розвивати дитячий спорт,в тому числі і міні-футбол. Сьогоднішні змагання в черговий раз підтвердили,що клас команд-учасниць практично вирівнявся,і що несподіваних результатів можна очікувати у кожній грі.Це доводять і попередні ігри і зустрічі фінальної частини змагань.Були різні ситуації,коли один з суперників мав велику перевагу,але не міг її використати, а було навпаки.Але це міні-футбол,і там усе можливо.
   У червні сумісно з районною федерацією міні-футболу плануємо провести ще декілька турнірів,але в першу чергу для дітей молодшої вікової групи-до 14 років.
   Плануємо залучити якомога більше команд-учасниць,щоби більше було команд саме з Надвірної,але не залишимо без уваги і сільські команди.
Віктор Татаренко-відносно змагань,що сьогодні завершились,можу сказати,що дебютували у подібних змаганнях футболісти Прикарпатського військово-спортивного ліцею.І хоча вони виступили не досить вдало,але попробували свої сили і тепер будуть посилено готуватись до наступних змагань,на які ми їх обов”язково запросимо.
   Також хочу відмітити що рідко в якій сільській команді грають хлопчики цього села. Основна частина учасників подібних змагань обов”язково підсилюється кращими гравцями з інших сіл,які не беруть участь у цих змаганннях.Це не стосується таких сіл,як Заріччя,Чорний Потік,Гвізд та інших.Можливо,будемо щось міняти у регламенті змагань, але це тільки в перспективі.
   Також хочу повідомити що 31 травня відбудеться попередній етап розіграшу кубка „Надії”,присвяченого Дню захисту дітей,а фінал плануємо провести 1 червня і практично через декілька днів буде проведено турнір,який присвячено Дню журналіста та 20-річчю створення газети „Народна воля”.Фінал відбудеться 5 червня.Ці змагання для дітей молодшої вікової групи.
   А для старших за квіком спортсменів буде проведено розіграш кубка „Краєвид Карпат”,
який організовує великий шанувальник спорту,зокрема міні-футболу,директор ВКФ ”Краєвид” Степан Шовгенюк.
   Попередні змагання відбудуться у Надвірній та Чорному Потоці а фінальна частина пройде 12 червня на міні-футбольному майданчику села Чорний Потік.Про наступні змагання більш детально можна буде говорити після проведення всіх вищеназваних змагань.

Переглядів: 3605 | Додав: nrff | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів