Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 1
Користувачів: 1

nrff
на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2024 » Січень » 25 » Надвірнянський “Бескид” 30 років тому!
14:04
Надвірнянський “Бескид” 30 років тому!

З 20 січня 1994 року Надвірнянська футбольна команда "Бескид" розпочала навчально-тренувальний збір у місті Яремче. Адміністрація Надвірнянського лісокомбінату забезпечувала оздоровлення спортсменів у санаторію-профілакторію "Яремче",що в Ямні.

25 січня ."бескидівці" провели на яремчанському міському стадіоні першу контрольну гру з вищоліговою “Волинню” (тренер Роман Покора). Результат зустрічі нічийний:2:2. За нашу команду в 1-му таймі відзначився Мельничук Володимир, а в другому – Феліпович Роман. Автори голів у гостей з Луцька -невідомі. Також невідомий і склад команди іменитого суперника. Сезон того року футболісти з Волині завершать у вищій лізі України на 11-му місці з 18 команд. Відомо, що надвірнянські футболісти за цю гру отримали преміальні.

Надвірнянці виступали в такому складі:Хопта,Худа,Сметанін,Матвіїв,Дитко,Тепчук, Феліпович,Угрин,Ханенко,Мельничук,Трушко. На заміну виходили:Білоус,Приймак, Івасик,Чіх.

Спецвипуск”Галичини”-“Футбольний вісник”:

“Надвірна рятується від нашестя “гінців”.

Настрій у президента ФК”Бескид” Мирослава Лютака був невеселий, і розмову почали без розвідки.

-Невже втратили надію, що “Бескид збереже прописку в перехідній лізі?

-Та ні, тут усе ще можна поправити в другому колі, Наша команда, хоч і опинилися у нижній частині турнірної таблиці, від чільної десятки відстає на лічені очки. Якби не лише матеріальна скрута і любителі поживитися в чужому дворі...

  •          Хіба після того, як ваш основний спонсор – комерційна фірма “ТІМ” зазнала фіаско, не знайшлося у Надвірній більше бажаючих допомогти футбольному клубові?
  •          Підтримка є, зокрема в райдержадміністрації, міській Раді. Але, самі розумієте, поліпшити фінансовий стан “Бескида” вони не мають змоги. Через те й ходимо, як правило, з шапкою по колу. Наприклад, перший тренувальний збір, який команда проводить поблизу Яремчі, в Ямній, фінансує Надвірнянський лісокомбінат.
  •          Мабуть, така невизначеність робить погану послугу “Бескидові”. Ось свіжий факт: Юрій Шулятицький , повернушивсь із львівських “Карпат”, пішов до Тисмениці, а не в Надвірну, де головним тренером працює його батько Ю.Й.Шулятицький.
  •          Звичайно,сьогодні за матеріальними стимулами гравців “Бескид” з “Хутровиком” не зрівняєш. І,напевно, не скоро це станеться. Хоч якби деякі клуби вищого рангу, в першу чергу чортківський “Кристал”, торік розплатився з нами за гравців (а їх вистачить на цілу команду), яких переманули до себе, ми частково зняли б цю проблему. На жаль, по-джентльментськи і в рамках футбольного регламенту повелося тільки “Прикарпаття”. А той же “Кристал”, наприклад, недавно вдруге за останній рік кинув щедру “приманку” нашому форвардові Олегу Паславському.
  •          Значить у вас нині серйозна кадрова проблема?
  •          Не стверджував би так. Повернувся з “Прикарпаття” Ігор Сметанін, ще кілька наших хлопців відслужиди в армії... Тепер в команді готуються до сезону більш як два десятки футболістів. Але говорити конкретніше про те, хто залишиться у “Бескиді”, можна буде тільки наступного місяця.

Розмову вів Степан Олежко

Переглядів: 33 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2024  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів