Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2009 » Листопад » 25 » Кубок ТРК"Надвірна" прописується в Чорному Потоці
22:02
Кубок ТРК"Надвірна" прописується в Чорному Потоці
 
  На минулому тижні на стадіоні „Нафтовик”у м.Надвірна завершився розіграш кубка телерадіокомпанії „Надвірна” з міні-футболу серед дитячих команд,який був присвячений всесвітньому Дню Телебачення.
Цей кубок встановила ТРК”Надвірна”(директор Богдан Климковецький) за участі Надвірнянський ресторану ”Карпати”(директор Василь Кузюк) та за сприяння районної федерації міні-футболу (голова Віктор Татаренко).
   У змаганнях взяло участь 8 команд Надвірнянського району (вік учасників до 15 років),які за жеребкуванням були розподілені на дві групи,де змагалися між собою за коловою системою задля визначення півфіналістів.
   У першій групі команди „Карпати”м.Надвірна та „Нафтовик”смт.Битків випередили своїх суперників з ДФК”Атака”с.Гвізд та „Смерічка”с.Лоєва.
Наводимо підсумкову таблицю першої групи та статистику всіх ігор:


назва команди
і
в
н
п
з-п
о
1
"Карпати"м.Надвірна
3
3
0
0
16-7
9
2
"Нафтовик"смт.Битків
3
1
1
1
10-8
4
3
ДФК"Атака"с.Гвізд
3
1
1
1
7-10
4
4
"Смерічка"с.Лоєва
3
0
0
3
6-14
0


1.”Карпати”Надвірна-„Смерічка”с.Лоєва-4:2(1:1).Голи забили:у „Карпат”-Огерук-2,Дитко,Іванюк,у „Смерічки”-Гугляк,Логвиненко

2.”Нафтовик”смт.Битків-ДФК”Атака”с.Гвізд-1:1(0:1)
.Голи забили-у „Нафтовика”-Юрчилюк,у ДФК”Атаки”-Чернега.

3. ”Карпати”Надвірна- ДФК”Атака”с.Гвізд-6:2(2:1)
.Голи забили:у „Карпат”-Дитко-2,Іванюк,Я.Ерстенюк,Огерук, Павлюх,у ДФК”Атаки”-Синяк, Кепещук.

4.”Нафтовик”смт.Битків-„Смерічка”с.Лоєва-6:1(5:1)
.Голи забили-у „Нафтовика”-Рогів-3,Рудейчук-2,Юрчилюк ,у „Смерічки”-Гугляк.

5.”Карпати”Надвірна-”Нафтовик”смт.Битків-6:3(5:1)
.Голи забили:у „Карпат”-Попадинець-4,Дитко-2, у „Нафтовика”-Рогів-2,Юрчилюк.

6.ДФК”Атака”с.Гвізд-„Смерічка”с.Лоєва-4:3(1:2)
.Голи забили-у ДФК ”Атаки”-Николюк-3,Чернега, у „Смерічки”- Гугляк-2,Линько

   А у другій групі команди „Прут”с.Заріччя та „Краєвид”с.Чорний Потік були сильнішими за за команди „Нива”с.Гаврилівка та „Скеля”с.Пнів.
Наводимо підсумкову таблицю другої групи та статистику всіх ігор:







назва команди

і
в
н
п
з-п
о
1
"Прут"с.Заріччя

3
3
0
0
13-5
9
2
"Краєвид"с.Ч.Потік

3
2
0
1
14-6
6
3
"Нива"с.Гаврилівка

3
1
0
2
 6-7
3
4
"Скеля"с.Пнів

3
0
0
3
0-15
0


1.”Прут”с.Заріччя-„Нива”с.Гаврилівка-2:1(1:0).Голи забили у „Прута”-Гуменюк,Слюсарський,у „Ниви”-Шабадас.

2.”Краєвид”с.Чорний Потік-„Скеля”с.Пнів-5:0(технічний виграш)

3.”Прут”с.Заріччя-„Скеля”с.Пнів-5:0
(технічний виграш)

4.”Краєвид”с.Чорний Потік-„Нива”с.Гаврилівка-2:1(1:0)
.Голи забили у „Краєвида”-І.Шовгенюк,Менюк.

5.”Прут”с.Заріччя-”Краєвид”с.Чорний Потік-6:4(4:3)
. Голи забили у „Прута”-Гуменюк-2,Слюсарський-3,Холошнюк, у „Краєвида”-А.Шовгенюк, І.Шовгенюк,Д.Шовгенюк.

6.„Нива”с.Гаврилівка-„Скеля”с.Пнів-5:0
(технічний виграш).

   А наступного дня відбулася фінальна частина змагань.У першому півфіналі зустрілися юні футболісти з Чорного Потоку та Надвірної.Набагато красивіше і технічніше виглядала надвірнянська команда „Карпати”,але забивали гравці „Краєвиду”.3:1-впевнена перемога і команда з Чорного Потоку виходить у фінал.
   А у другому півфіналі боротьби не вийшло-битківська команда частіше і гостріше атакувала,краще захищалася-і у першому таймі рахунок 4:0 на користь „Нафтовика”.У другій половині гри вони забивають ще два голи і доводять рахунок до 6:0 на свою користь.І лише під завісу гри футболісти з Заріччя все-таки спромоглися розмочити рахунок.Отже,рахунок 6:2 перемагає битківська команда і теж виходить у фінал.
   Після деякої перерви відбулася гра за третє місце,де зустрілися команди з Надвірної та Заріччя.Цей матч виділився насамперед кількістю забитих голів.Достатньо сказати,що після першої половини гри передували зарічанці з рахунком 4:3.А сама гра завершилась з рахунком 10:5 на користь вже надвірнянських „Карпат”.
   У фінальній грі точилася обережна,позиційна гра,і все ж таки команда „Краєвид” відкриває рахунок,але наприкінці першого тайму битківська команда зрівнює рахунок-1:1 і команди йдуть на перерву.А у другому таймі команда „Нафтовик”більше атакувала,мала декілька можливостей забити гол,але гравці з Чорного Потоку витримали цей тиск на свої ворота і самі провели декілька красивих комбінацій,дві з яких завершилися забитими голами.Отже,3:1 перемогу здобуває команда „Краєвид” і кубок ТРК ”Надвірна” їде у село Чорний Потік.
   Наводимо статистичні дані фінальної частини змагань:

1 півфінал-„Краєвид”с.Чорний Потік-„Карпати”м.Надвірна-3:1(1:0).Голи забили:у „Краєвида”-А.Шовгенюк-2,Д.Шовгенюк,у „Карпат”-Іванюк.

2 півфінал-„Нафтовик”смт.Битків-„Прут”с.Заріччя-6:2(4:0).Голи забили: у „Нафтовика”-Рудейчук-2,Рогів-2,Юрчилюк,Браїк,у „Прута”-Гуменюк, Слюсарський.

Гра за третє місце-„Карпати”м.Надвірна-„Прут”с.Заріччя-10:5(1:4).Голи забили:у „Карпат”-Я.Ерстенюк-4,Огерук-3,Іванюк-2,Павлюх,у „Прута”-Гуменюк-2,Слюсарський,Холошнюк,В.Вацик.

Гра за перше місце-„Краєвид”с.Чорний Потік-„Нафтовик”смт.Битків-3:1(1:1) Голи забили:у „Краєвида”- І.Шовгенюк,А.Шовгенюк,Менюк,у „Нафтовика”-Рудейчук.

   Відразу після закінчення фінальної гри відбулось урочисте нагородження команд-призерів,яке проводили директор ТРК”Надвірна Богдан Климковецький,генеральний спонсор директор ресторану „Карпати” Василь Кузюк та головний суддя змагань голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко
  За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду „Прут”с.Заріччя (капітан Іван Холошнюк),бронзовими медалями та дипломами відзначили гравців надвірнянських „Карпат”(капітан Ігор Огерук),срібні медалі та дипломи були вручені битківському „Нафтовику”(капітан Андрій Клюба).А всі основні призи-красень-кубок, футбольний м”яч,золоті медалі та дипломи отримали гравці команди „Краєвид”с.Чорний Потік(капітан Іван Шовгенюк).
   Як і завжди були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях-воротар Назар Василишин(„Краєвид”с.Чорний Потік),захисник-Ярослав Ерстенюк(„Карпати”м.Надвірна),нападник Ярослав Рогів-„Нафтовик”смт.Битків та кращий гравець турніру-Іван Шовгенюк(„Краєвид”с.Чорний Потік).
   Всі ці гравці отримали пам”ятні призи та відповідні дипломи.
   Відзначили почесними грамотами директора ПП”ПоліКРОК”Анатолія Косована,за постійне сприяння у проведенні дитячих змагань з міні-футболу,які систематично проходять на теренах Надвірнянського району.
   Посильну допомогу надала і громадська організація „Фронт змін”.
  Своїми думками поділилися:

Богдан Климковецький-надвірнянське телебачення у своїх програмах завжди доводить до глядачів інформацію про змагання з  міні-футболу серед дитячих команд.От саме тому ми і вирішили заснувати кубок нашої телерадіокомпанії „Надвірна” і присвятити його всесвітньому Дню Телебачення.Дуже високий рівень команд,всі зустрічі проходять у гострій напруженій боротьбі, майстерність гравців постійно зростає-і це добре.Маю надію,що розіграш нашого кубка стане традиційним,будемо запрошувати і нові команди,щоби діти здобували необхідний спортивний досвід.Я думаю,що учасники сьогодняшніх змагань ще не раз зустрінуться на футбольному майданчику,і саме спортивні змагання дадуть їм необхідне для майбутнього фізичне загартування,волю до перемоги та гордість за свою державу.
   Також висловлюю подяку людям,що допомогли в організації сьогодняшного турніру-велика їм подяка за сприяння.

Василь Кузюк-передивився всі зустрічі фінальної частини-на мою думку підсумок закономірний,адже хлопчики з Чорного Потоку приклали всі зусилля для перемоги,і це їм вдалося.Приємно було бачити щасливі обличчя переможців-вони більше хотіли перемоги,і вони перемогли.
   Ми доклали максимум зусиль для того,щоб ці змагання відбулися на належному рівні,і так сталося.Задоволеними залишилися всі-і учасники,і глядачі,які підтримували свої улюблені команди.
   Зараз на черзі розіграш кубку”Карпатські зорі”,а потім обов”язково проведемо традиційні передноворічні турніри-кубок до Дня святого Миколая і кубок Діда Мороза.
   Так що бажаю всім щастя,здоров”я,нових перемог та до нових зустрічей.






Кубок ТРК"Надвірна"
Переглядів: 3374 | Додав: nrff | Теги: Міні-футбол, район | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Листопад 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів