Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2013 » Листопад » 25 » Кубок області стартував
11:17
Кубок області стартував

Перша ліга,3-тур,23 листопада:

"Теплоінстал”  - "Микуличин”  – 7:5,

”Прушиньскі” -  "Д П С”  – 6:6,

"Алан” - "Надвірна РЕМ” – 3:0,

"Курінь-Пас” - "Легіон” – 6:0,

"Прут” - "Медик” – 2:3.  

Комітет з організації проведення змагань АМФІФО


У неділю 24 листопада відбулися матчі попереднього раунду розіграшу Кубка області з футзалу серед команд аматорів. На цьому етапі зустрічалися команди першої обласної ліги.

Першими у боротьбу вступили команди "Прут”(Делятин) та МФК "Прушиньскі” з Ямниці. У першому таймі команди двічі обмінялися голами і це свідчило, що поступатись не хоче ніхто. Друга половина зустрічі пройшла у ще більшому напруженні, гравці діяли активно, але при завершенні атак грішили неточнісю. Тільки за три хвилини до завершення матчу ямничани розіграли красиву комбінацію, яку влучно "замкнув” Микола Куфедчук. А через кілька секунд розрив у рахунку збільшив Андрій Бибик. Делятинці продовжували атакувати, але до логічного завершення не доходило. У підсумку перемога МФК "Прушиньскі” з рахунком 4:3. На стадії 1/8 на ямничан чекає "Епіцентр К”.

Наступний матч приніс певну сенсацію. Досвідчена команда "ДПС” на останніх хвилинах пропустила два м’ячі і вибула із подальшої боротьби за почесний трофей. А події у матчі розгорталися стрімко про що свідчить його результат – 8:6 на користь "Микуличин”. Суперником горян в 1/8 буде "Віза Вторма”.

Не вдається знайти свою гру "Теплоінсталу”. Ще у минулому сезоні "тепловики” нарівні змагалися з будь-яким суперником, а у нинішньому не йде. Не був винятком і кубковий матч проти "Алану”. 10:2 – такий підсумковий рахунок цього поєдинку. "Алан” у чвертьфіналі зустрінеться із "ЗПС”.

Команди, які зустрілися у наступній парі, бажали б зустрітися між собою дещо пізніше. Але така воля жереба – "Медик” - "Курінь-Пас”. А матч видався напруженим і бойовим. Спочатку "медики” задали тон в атаках і виграли перший тайм з рахунком 2:0. І початок другої половини також був за ним. Навідь третій гол забили і вже повірили у перемогу. Та іншої думки були "пасічани”. За три хвилини вони вирівняли ситуацію і домінували на площадці. Вболівальники сподівалися "посмакувати” футзальною "лотереєю”. Але студенти-медики наприкінці матчу двічі вразили ворота суперників і вирвали перемогу – 5:3. Суперником "Медика” в 1/8 будуть  отинійські "Карпати”.

Ще один невдаха цьогорічного старту "Легіон” зустрічався з "Надвірна РЕМ”. Надвірнянці повністю "знеструмили” "легіонерів”, девять разів влучивши у їхні ворота. У підсумку – 9:3 на користь "НадвірнаРЕМ”. А далі надвірнянцям "світять”  володарі Кубка області микуличинські "Зорі Карпат”.

Матчі 1/8 заплановано на неділю 5 січня наступного року. Пройдуть вони у манежі коледжу фізвиховання.

 

Спонсор обласних змагань – інтернет-магазин JOMA.IF.UA

Переглядів: 903 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Листопад 2013  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів