Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2009 » Грудень » 11 » Кубок „Карпатські зорі” виграють надвірнянські „Карпати”
21:41
Кубок „Карпатські зорі” виграють надвірнянські „Карпати”
                              
На минулому тижні на стадіоні „Нафтовик” у м.Надвірна завершився розіграш третього за ліком кубка „Карпатські зорі” з міні-футболу серед дитячих команд.

   Цей кубок встановив надвірнянський ресторан „Карпати” (директор Василь Кузюк) за участі поліграфічного підприємства „ПоліКРОК” (директор  Анатолій Косован) та за сприяння районної федерації міні-футболу (голова Віктор Татаренко).Цього разу у змаганнях взяло участь 9 команд з Надвірнянського району (вік учасників до 13 років).Самі ж змагання проходили за такою схемою-за жеребкуванням команди були розподілені на три групи,а до фінальної частини виходили тільки переможці груп та краща за показниками команда серед тих,які посіли у своїх групах другі місця.
   У першій групі кращими виявились футболісти команди ФК”Тисменича-ни”,які випередили суперників з „Страгори”с.Стримба, та „Олімпії” с.Камінне.
   Наводимо підсумкову таблицю першої групи:

ФК"Тисменичани-"Страгора"с.Стримба-3:0
"Олімпія"с.Камінне-ФК"Тисменичани"-1:1
"Страгора"с.Стримба-"Олімпія"с.Камінне-1:0


команда
і
в
н
п
з/п
о
1
ФК"Тисменичани"
2
1
1
0
4-1
4
2
"Страгора"с.Стримба
2
1
0
1
1-3
3
3
"Олімпія"с.Камінне
2
0
1
1
1-2
1

   У другій групі переможцями стали гравці команди „Карпати”м.Надвірна, які були сильнішими за ФК”Красна” та „Прут”с.Заріччя.
  Наводимо підсумкову таблицю другої групи:

„Карпати”м.Надвірна-ФК”Красна”-1:1
„Прут”с.Заріччя-„Карпати”м.Надвірна-0:12
ФК”Красна”-„Прут”с.Заріччя-2:1


команда
і
в
н
п
з/п
о
1
„Карпати”м.Надвірна2
1
1
0
13-1
4
2
ФК”Красна”2
1
1
0
 3-2
4
3
„Прут”с.Заріччя2
0
0
2
1-14
0

А у третій групі несподівано для всіх перемогла команда „Ураган” м.Надвірна,яка була кращою за „Ниву”с.Гаврилівка та „Смерічку”с.Лоєва
  Наводимо підсумкову таблицю третьої групи:

„Ураган” м.Надвірна-„Нива”с.Гаврилівка-4:3
„Смерічка”с.Лоєва-„Ураган” м.Надвірна-1:1
„Нива”с.Гаврилівка-„Смерічка”с.Лоєва-4:0


команда
і
в
н
п
з/п
о
1
„Ураган”м.Надвірна2
1
1
0
5-4
4
2
”Нива”с.Гаврилівка2
1
0
1
7-4
3
3
„Смерічка”с.Лоєва2
0
1
1
1-5
1

Таким чином півфінальні пари набули такого вигляду-„Карпати” м.Надвірна -„Ураган” м.Надвірна та ФК”Тисменичани”-ФК”Красна”,які зустрілись між собою у заключний день змагань.
   Перша півфінальна гра між надвірнянськими командами „Карпати” та „Ураган” видалась  не дуже видовищною,тому що обидві команди грали дуже обережно у обороні,а атакували епізодично.Але клас команди „Карпати” все-таки дав про себе знати-забивши по голу у кожній половині гри (це зробили Андрій Дитко та Сергій Великий) вони перемогли своїх суперників з рахунком 2:0 і вийшли до фіналу.
   А другий півфінал,де зустрілися ФК”Тисменичани” та ФК”Красна” пройшов загалом у рівній боротьбі,гольових моментів було мало,команди більше дбали про захист власних воріт,що зрештою і привело до цілком закономірного результату-суха ніч”я 0:0.
   Згідно з регламентом змагань команди пробивали по п”ять шестиметрових штрафних удари,і вже тут сильнішими були тисменичанські гравці-перемога з рахунком 3:1 і вони теж у фіналі.
   У грі за третє місце долю бронзових медалей вирішив єдиний гол,забитий гравцем команди ФК”Красна” Василем Лозяком у середині другого тайму.І хоча надвірнянці з „Урагану намагалися хоча б зрівняти рахунок,але їм так і не вдалося. Отже,мінімальна перемога з рахунком 1:0 і ФК”Красна” бронзовий призер розіграшу кубку „Карпатські зорі”.
   Фінальна гра розпочалась досить несподівано як для гравців ФК”Тисменичани”,так і для глядачів, які в цей день прийшли повболівати за свої улюблені команди.Вже на другій хвилині нападник надвірнянських „Карпат” Роман Дитко відкриває рахунок,на п”ятій хвилині він же подвоює його а на десятій хвилині Сергій Великий забиває і третій гол у ворота суперників.Саме з таким рахунком 3:0 на користь надвірнянців і завершився перший тайм.У другій половині гри Сергій Великий забиває четвертий гол-і справу зроблено.І хоча тисменичанські хлопчики почали гостро атакувати,більше контролювати м”яч і бити по воротам надвірнянців-їм вдалося забити лише гол престижу.
   Отже,більш ніж переконлива перемога з рахунком 4:1,і надвірнянська команда  „Карпати” стає володарем кубка „Карпатські зорі”.
   Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів,яке проводили директор ресторану „Карпати”Василь Кузюк, директор ПП„ПоліКРОК”Анатолій Косован та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.
   За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди „Ураган”з м.Надвірна – це Андрій Романюк,Ігор Паньків,Андрій Глов”як,Руслан Гаражак,Назар Семотюк,Микола Курчак,Григорій Гринів,Ростислав Камінський,Владислав Гороб’як та капітан команди Сергій Проворний.
   Бронзові медалі та дипломи отримали гравці ФК”Красна”-Михайло Данилюк,Володимир Зубко,Дмитро Дем’янів,Дмитро Нагорняк,Петро Бойко,Іван Менделюк,Тарас Попович,Руслан Гасько,Михайло Лесюк та капітан команди Василь Лозяк.
                             
   Фіналісти розіграшу кубка „Карпатські зорі” команда ФК”Тисменичани” була відзначена срібними медалями та дипломами-це Любомир Яремак, Яромир Амброз”як,Владислав Кушнірчук, Максим Присяжнюк,Василь Федорів,Іван Присяжнюк,Ігор Минда,Дмитро Гречанюк,Андріан Кучерак та капітан Роман Гладій.
                             
   А левова доля призів і нагород-це красень-кубок,футбольний м”яч,золоті медалі та дипломи-випала на долю переможців-гравців надвірнянської команди „Карпати”,які вони отримували під бурхливі аплодисменти глядачів –Василь Стрипа,Микола Сахарчук,Сергій Великий, Юрій Кисляк,Антон Гнідик,Володимир Цюрак, Андрій Менделюк,брати Володимир та Ростилав Андрусяки та капітан команди Роман Дитко.
                                
   Організатори змагань,як і завжди встановили ряд індивідуальних призів-кращим воротарем визнано Михайла Данилюка (ФК”Красна”),кращим захисником Василя Федоріва (ФК”Тисменичани”), кращим нападником Романа Дитка („Карпати” м.Надвірна) та кращим гравцем турніру Сергія Великого(„Карпати”м.Надвірна).
                            
   Всі ці гравці були нагороджені пам’ятними призами та відповідними грамотами.
   Незабули і за людей,які щиро вболівають за справу розвитку районного міні-футболу,завжди допомагають при проведенні різноманітних змагань та з розумінням ставляться до проблем дитячого спорту.На цьому святі міні-футболу урочисто відзначили директора ТРК”Надвірна” Богдана Климковецького,суддів з міні-футболу Ігоря Зубка та Миколу Ясінського,футбольних тренерів-Івана Тимінського,Андрія Дитка та керівника прес- служби районної федерації міні-футболу Віталія Гонського.
   Своїми думками з приводу завершених змагань з нами поділилися:

Василь Кузюк- користуючись кожною нагодою зробити для дітей маленьке свято,і як говорять учасники змагань та глядачі,мені це вдається.Приємно спостерігати за захопленою спортивною боротьбою між юними футболістами.На змаганнях панувала гостра,безкомпромісна боротьба,але в підсумку перемогли все-таки сильніші.
   Приємно відзначити,що надвірнянська команда після декількох прикрих невдач на попередніх змаганнях знайшли в собі сили,проявили волю до перемоги та впевнено виграли кубок „Карпатські зорі”.
   Зараз на черзі розіграш кубку Надвірнянського району з міні-футболу,який традиційно буде присвячений Дню Святого Миколая.У змаганнях планується участь 12 команд,а фінальна частина змагань відбудеться 19 грудня. Запрошую всіх шанувальників міні-футболу відвідати це захоплююче дійство.

Анатолій Косован-з цікавістю переглянув практично всі зустрічі цього турніру.Всі гравці старалися,грали з подвійною самовіддачею, переживали за результати кожної гри-адже практично в кожній зустрічі була напруга, інтрига та невизначеність до самого фінального свистка.
   Дуже приємно,що практично всі учасники отримали призи та нагороди,що є великим стимулом до перемоги у наступних змаганнях. Раджу всім спортсменам і далі постійно тренуватись, підвищувати і надалі свою майстерність і прагнути тільки до перемог.

Віктор Татаренко-зараз,після закінчення розіграшу кубка „Карпатські зорі” почалась посилена підготовка до розіграшу кубка з міні- футболу до Дня Святого Миколая.Залучаємо всі можливі ресурси,адже турнір повинен пройти на належному рівні,не гірше як у минулі роки.
   Користуючись нагодою,хочу проінформувати всіх шанувальників міні-футболу про план проведення дитячих змагань з міні-футболу на 2010 рік:

1.Кубок”Весняна перлина” - березень
2. Кубок”Кришталевий пролісок” - березень
3. Кубок”Дружби”,присвячений Дню Перемоги – травень
4. Кубок”Надії” – травень
5. Турнір до Дня журналіста – червень
6. Відкрита першість м.Надвірна – червень
7. Кубок ресторану”Карпати” – липень
8. Кубок ВО”Батьківщина” – липень
9. Кубок”Карпатська Січ” – серпень
10. Кубок  газети”Народна воля” – вересень
11. Кубок”Козацька слава”-жовтень
12. Кубок”Карпатські зорі” – жовтень
13. Кубок ТРК”Надвірна” – листопад
14.Кубок до Дня святого Миколая – грудень
15.Кубок Діда Мороза – грудень

   Обов”язково проведемо не менше двох змагань у селі Чорний Потік,де також є майданчик зі штучним покриттям,швидше всього,на  літніх шкільних канікулах.Також у перспективі проведення кубка кафе ”Казка”,директор якого Василь Павлюк є великим шанувальником міні-футболу.
   Маю надію на те,що всі вищезгадані турніри обов”язково відбудуться,а можливо,що буде нагода організувати і провести ще декілька нових турнірів.
   Так що до нових зустрічей на змаганнях з міні-футболу.

Віталій Гонський,керівник прес-служби районної федерації міні-футболу


Карпатські зорі
Переглядів: 3409 | Додав: nrff | Теги: Міні-футбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів