Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2020 » Вересень » 21 » Кубок «Карпатська осінь» до Дня міста Надвірна
09:17
Кубок «Карпатська осінь» до Дня міста Надвірна

У неділю, 13 вересня, на стадіоні «Нафтовик» завершився розіграш кубка «Карпатська осінь» з міні-футболу, присвячений Дню міста Надвірна. Цього разу участь у змаганнях взяли дорослі аматорські команди Надвірнянського району, а саме сільські колективи Гвозда, Молодкова, Назавизова, Лісної Тарновиці, Парища, Верхнього Майдану, Красної, Стримби, Лоєви та три команди з Надвірної – «Бандерштадт», ФК «Руднєва» та ФК «Індія». Згідно регламенту змагань команди за жеребкуванням були поділені на чотири групи по три команди в кожній, де змагались за системою кожен з кожним, а до фінальної частини змагань виходили переможці груп та кращі дві команди з тих, що посіли у групах другі місця. Спочатку на стадіоні «Нафтовик» відбулось урочисте відкриття змагань, в якому взяли участь народний депутат України Зіновій Андрійович, помічник-консультант народного депутата – Богдан Нагорняк, заступник голови Надвірнянської міської ради Василь Василенко, голова оргкомітету по проведенню кубка «Карпатська осінь» Василь Завадський, голови районних федерацій міні-футболу та футболу Віктор Татаренко та Тарас Пушкар.

Під урочистий марш команди вишикувались на штучному майданчику стадіону «Нафтовик», де вислухали теплі щирі побажання від почесних гостей турніру. Згодом капітани команд-учасниць підняли Державний Прапор України, і футбольне дійство розпочалось. Змагання проходили на двох майданчиках – шість команд, а саме ФК «Руднєва», ФК «Красна», ФК «Стримба», ФК «Парище», ФК «Індія», ФК «Верхній Майдан» змагались на штучному майданчику, який розташований поблизу міського парку імені Івана Франка. А команди «Бандерштадт» з Надвірної, ФК «Молодків», ФК «Гвізд», ФК «Лоєва», ФК «Лісна Тарновиця» та ФК «Назавизів» проводили свої зустрічі на штучному майданчику стадіону «Нафтовик».

Після захоплюючих напружених поєдинків визначились переможці груп – ФК «Парище», ФК «Стримба», ФК «Лісна Тарновиця», та надвірнянський «Бандерштадт», які отримали прямі путівки у фінальну частину змагань. Серед команд, які посіли другі місця у групах, за додатковими показниками визначили дві кращі команди – ФК «Лоєва» та ФК «Гвізд», які теж потрапили до фінальної частини змагань.

У фінальній частині змагань команди-учасниці були розподілені на дві групи  – ФК «Парище», ФК «Лісна Тарновиця» та ФК «Гвізд» потрапили у групу «А», відповідно ФК «Стримба», ФК «Лоєва» та «Бандерштадт» з Надвірної потрапили до групи «В», а самі зустрічі проходили на стадіоні «Нафтовик» у неділю 13 вересня.

У групі «А» склалась така ситуація, що доля першого місця вирішувалась у очній зустрічі команд Парища та Лісної Тарновиці, яка завершувала груповий турнір. Гравців парищенської команди цілком влаштовувала нічия, в той час, як суперникам потрібна була лише перемога з різницею не менше, як у два м’ячі. Гра видалась дуже напруженою – два швидкі голи, забиті гравцями Лісної Тарновиці ще більше збільшили інтригу у групі, але у другому таймі все стало на своє місце – впевнена перемога з рахунком 6:2 і Лісна Тарновиця буде змагатись за золоті медалі. Гравці з  Гвозда отримали можливість позмагатися за 3 місце, а парищанці будуть змагатись у «втішному» фіналі за п’яте місце.

У групі «В» все було набагато простіше – впевнено здолавши обох суперників господарі турніру гравці «Бандерштадту» впевнено посіли перше місце, а у зустрічі команд Лоєви та Стримби лише гол забитий на останній хвилині гри приніс перемогу команді зі Стримби з рахунком 4:3.

У грі за пяте місце футболісти з Парища здолали команду Лоєви з рахунком 5:4. Бронзу розіграли гравці Гвозда і Стримби – з рахунком 7:2 перемогу здобули гвоздецькі футболісти і посіли третє місце. А у вирішальному поєдинку зустрілися команди «Бандерштадт» та Лісна Тарновиця – гра була практично рівна, обидві команди мали достатню кількість можливостей, щоб забити гол, але лише на 8-й хвилині гравець «Бандерштадту» Олег Куртяник відкрив рахунок. Не зважаючи на численні спроби обох команд перша половина гри так і завершилась з мінімальним рахунком 1:0 на користь надвірнянців. А після перерви двічі Олег Куртяник та Андрій Зеленяк доводять рахунок до 4:0 на користь «Бандерштадту» – здавалось, що команди будуть просто догравати гру. Але Володимир Зомбік та Михайло Гой скорочують розрив у рахунку до 4:2, а грати ще дві хвилини. І як не намагались гравці Лісної Тарновиці виправити становище – це їм не вдалося. З рахунком 4:2 перемогу здобуває команда «Бандерштадт» і стає володарем кубка «Карпатська осінь» з міні-футболу, який був присвячений Дню м.Надвірна.

 Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів, яке проводили народний депутат України Зіновій Андрійович, в.о. Надвірнянського міського голови Тарас Пекарський, депутат міської ради Василь Кузюк, голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та голова оргкомітету Василь Завадський.

 За участь у фінальній частині грамотами нагородили команди з с.Парище (капітан Дмитро Микитин) та Лоєви (капітан Іван Гриняджук). Грамоти та пам’ятні медалі за 4-е місце отримали гравці зі Стримби (капітан Андрій Павлюк). Бронзові медалі та дипломи у гравців з Гвозда (капітан Віталій Глуханюк). Фіналісти змагань  – команда з Лісної Тарновиці (капітан Андріан Непеляк) отримали срібні медалі та дипломи другого ступеня.

А переможцям змагань – команді «Бандерштадт» з Надвірної вручили кубок «Карпатська осінь», золоті медалі та дипломи переможців. У складі команди виступали – Олег Дисько, Ростислав Лешко, Богдан Павлюк, Андрій Зеленяк, Олег Куртяник, Анатолій Семкович, Віталій Олійник, Василь Гандзюк, Тарас Кантор та капітан Ростислав Ломака (президент Олег Романишин).

 Окрім цього народний депутат України Зіновійович вручив всім командам-призерам грошові винагороди, а командам з Лісної Тарновиці та Гвозда пам’ятні кубки, а голова районної федерації футболу Тарас Пушкар передав команді-переможцю чудовий футбольний м’яч фірми «Select». Організатори змагань визначила кращих гравців у таких номінаціях: кращий воротар турніру Богдан Божак (Гвізд),  кращий захисник Ростислав Дутчак (Парище), кращий нападник Василь Пліщук (Лоєва),  кращий бомбардир Олег Куртяник («Бандерштадт»), самий технічний гравець Юрій Рибчинський (Стримба) та кращий гравець турніру Ростислав Ломака («Бандерштадт»).

 Також визначили символічну збірну турніру: до неї увійшли воротар Іван Созанський (Лісна Тарновиця), захисники Максим Нестеренко (Стримба) та Ігор Цурак (Лоєва), нападники Володимир Зомбік (Лісна Тарновиця) та Андрій Зеленяк («Бандерштадт»).

У кожній з команд-учасниць фінальної частини обрали кращого гравця. Ними стали «Бандерштадт») –Олег Дисько,  Лісна Тарновиця – Ігор Крук, Гвізд – Віталій Дереш, Стримба – Іван Калиній, Парище – Іван Андрусяк, Лоєва – Руслан Василаш.

 Всі вищевказані футболісти отримали пам’ятні футбольні статуетки та дипломи від народного депутата України Зіновія Андрійовича. Пошанував Зіновій Андрійович і директора ТРК «Надвірна» Богдана Климковецького, голову оргкомітету Василя Завадського ветерана Надвірнянського футболу Володимира Ковальова з Гвозда, депутата Надвірнянської міської ради Василя Кузюка. Всім цим футбольним активістам вручили футбольні сувеніри та дипломи.

В свою чергу голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко вручив пам’ятні призи і дипломи голові Лоєвської сільської ради Ярославу Зваричу та президенту ФК «Бандерштадт» Олегу Романишину. Нагороди отримали і судді які чітко і якісно провели відповідальні матчі. Футбольні статуетки та дипломи отримали Михайло Кривко з селища Богородчани, Василь Яворський з Переросля та Микола Макаро з Пньова. На такій мажорній ноті церемонія нагородження була завершена.

Надвірнянська міська рада

 

 

 

..

Переглядів: 257 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів