Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Вересень » 17 » Кубок газети "Народна воля" у "Дружби" з села Волосова
22:23
Кубок газети "Народна воля" у "Дружби" з села Волосова
   На стадіоні «Нафтовик» у місті Надвірна відбулись змагання з міні-футболу на кубок газети «Народна воля»,присвячені Міжнародному Дню солідарності журналістів.Проведення цих змагань ініціювала редакція газети «Народна воля» (головний редактор Іван Гриджук) за сприяння районної федерації міні-футболу (голова Віктор Татаренко) та за фінансової підтримки спонсорів-охоронної фірми «Січ»(директор Володимир Нагорний) і поліграфічного підприємства «ПоліКРОК» (директор Анатолій Косован).
   Турнір відбувся за давно відпрацьованою схемою-команди за жеребкуванням були розподілені на дві групи,де змагалися за системою кожен з кожним задля визначення учасників фінальної частини змагань.
У першій групі команди «Карпати»м.Надвірна та «Колос»с.Парище випередили пнівську «Скелю» та зарічанський «Прут».Наводимо турнірну таблицю першої групи та статистику всіх ігор.


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
"Карпати" Надвірна
3
0
0
0
 16-2
9
2
"Колос"Парище
3
2
0
1
   9-4
6
3
"Скеля"Пнів
3
1
0
2
  6-10
3
4
"Прут" Заріччя
3
0
0
3
  0-15
0

1.«Карпати»м.Надвірна-«Колос»с.Парище-4-1(1-0).Голи забили у «Карпат»- Великий-2, Непеляк, Шуфлін,у «Колоса»-Катанай
2.«Скеля»с.Пнів-«Прут»с.Заріччя-5-0(технічний виграш)
3.«Колос»с.Парище-«Скеля»с.Пнів-3-0(1-0).Голи забили у «Колоса»- Микитин-3.
4.«Карпати»м.Надвірна-«Прут»с.Заріччя-5-0(технічний виграш)
5.«Карпати»м.Надвірна-«Скеля»с.Пнів-7-1(3-1).Голи забили у  «Карпат»- Великий-3,Кисляк-2, Шуфлін-2,у «Скелі»-Обруб»як.
6.«Колос»с.Парище-«Прут»с.Заріччя-5-0(технічний виграш)

   А у другій групі команди ДЮСШ м.Надвірна та «Дружба»с.Волосів були сильнішими за «Факел» с.Середній Майдан та «Смерічку»с.Лоєва. Наводимо турнірну таблицю другої групи та статистику всіх ігор.


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
ДЮСШ Надвірна
3
2
0
1
 4-1
6
2
"Дружба"Волосів
3
1
1
1
 7-5
4
3
"Факел"С.Майдан
3
1
1
1
 4-7
4
4
"Смерічка"Лоєва
3
0
2
1
 2-4
2

1.«Дружба»с.Волосів-«Смерічка»с.Лоєва-1-1(1-0).Голи забили у «Дружби»- Якубчак,у «Смерічки»-Наливайко.
2.«Факел» с.Середній Майдан- ДЮСШ м.Надвірна-1-0(1-0).Голи забили у «Факела»-Вівчарик
3. «Факел» с.Середній Майдан-«Смерічка»с.Лоєва-1-1(1-0).Голи забили у «Факела»-Кличківський,у «Смерічки»-Том»як
4. ДЮСШ м.Надвірна-«Дружба»с.Волосів-1-1(1-0).Голи забили у ДЮСШ- Кучерак,Сахарчук.
5. «Дружба»с.Волосів-«Факел» с.Середній Майдан-6-2(3-1). Голи забили у «Дружби»-Присяжнюк-4,Якубчак-2,у «Факела»-Кметюк,Федюк
6. ДЮСШ м.Надвірна-«Смерічка»с.Лоєва-2-0(0-0).Голи забили у ДЮСШ- Блонський-2
   Фінальна частина змагань розпочалась на скорботній ноті-учасники змагань хвилиною мовчання вшанували пам»ять тренера-викладача Надвірнянської ДЮСШ з футболу Володимира Перегінчука,який напередодні відійшов у потойбічний світ.
   У першій півфінальній грі,де зустрілись команди ДЮСШ м.Надвірна та «Колос»с.Парище  сільські хлопчики першими відкрили рахунок,але у другому таймі надвірнянці зрівнюють рахунок-1-1. Здавалося що долю перемоги у цій грі будуть вирішувати у серії післяматчевих пенальті,але коли до завершення гри залишались лічені секунди,прикра помилка надвірнянської команди у обороні призвела до пропущеного гола.А часу,щоб відігратися,вже просто не вистачило.
   Отже нелегка перемога команди «Колос»с.Парище з рахунком 2-1 і вони стають першими учасниками фінальної гри.
   Другий півфінал між командами «Карпати»м.Надвірна та «Дружба»с.Волосів був не менш напруженим,ніж попередній – надвірнянці більше атакували, створювали безліч небезпечних моментів,але м»яч уперто не йшов у ворота.А волосівські футболісти сповна використали чи не єдиний гольовий момент і забили гол у ворота своїх суперників-1-0.У другій половині гри небезпечно атакували обидві команди,але коли надвірнянці на останнії хвилинах чи не всією командою пішли у напад,то пропустили гостру контратаку суперників і відповідно другий гол.
   Команда «Дружба»с.Волосів здобуває перемогу з рахунком 2-0 і виходить у фінал.
   У грі за третє місце,в якій зустрілися обидві надвірнянські команди,було багато забитих голів,а перемогу з рахунком 5-2 здобули «Карпати».
   Фінальна гра між сільськими командами Волосова та Парищ розпочалася досить обережно,обидві команди більше дбали про захист своїх воріт,ніж про напад.Перша половина зустрічі вже підходила до кінця,коли волосівські хлопчики чітко розіграли вихід до чужих воріт і відкрили рахунок-1-0.У другому таймі точилася подібна гра,але після рикошету нападник «Дружби» вчасно замкнув ц ю передачу-2-0 на користь волосівської команди.І хоча парижанці відквитали один м»яч,для них він виявився тільки голом престижу. Перемога «Дружби»с.Волосів з рахунком 2-1 і вони стають володарями кубка газети «Народна Воля» з міні-футболу.
   Наводимо статистику всіх ігор фінальної  частини змагань:
1.«Колос»с.Парище- ДЮСШ м.Надвірна-2-1(1-0).Голи забили у «Колоса»- Микитин-2,у ДЮСШ-Сахарчук
2.«Дружба»с.Волосів-«Карпати»м.Надвірна-2-0(1-0).Голи забили у «Дружби»- Присяжнюк, Якубчак
3.«Карпати»м.Надвірна- ДЮСШ м.Надвірна-5-2(2-2).Голи забили у «Карпат»- Великий-2, Кисляк-2,Шуфлін,у ДЮСШ-Сахарчук-2
4.«Дружба»с.Волосів-«Колос»с.Парище-2-1(1-0).Голи забили у «Дружби»- Якубчак-2,у «Колоса»-Микитин
   У складі переможців виступали-Володимир Андрусишин,Микола Гарбар, Володимир Горбейчук, Андрій Реміцький,Максим Попович,Іван Балацко, Богдан Гвоздянчук,Андрій Якубчак,Володимир Федюк та капітан команди Богдан Присяжнюк (тренер команди Петро Гродзіцький).

   Урочисте нагородження команд-призерів проводили головний редактор газети «Народна воля» Іван Гриджук,спонсор-директор ПП«ПоліКРОК» Анатолій Косован, голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та почесний гість турніру директор ТРК»Надвірна» Богдан Климковецький.
   За зайняте четверте місце команда ДЮСШ м.Надвірна(капітан Андрій Крисан,тренер Олег Тащук) нагороджена грамотами,за зайняте третє місце команда «Карпати»м.Надвірна (капітан Олег Шуфлін,тренер Іван Тимінський) удостоїлась бронзових медалей та дипломів.Срібні призери-команда «Колос» с.Парище (капітан Михайло Микитин,тренер Олег Глинчак) отримали медалі та дипломи.

   А переможці змагань-команда «Дружба»с.Волосів отримала кубок, футбольний м»яч,золоті медалі та дипломи першого ступеня.
   Як і завжди,організатори змагань відзначили кращих гравців у чотирьох номінаціях,ними стали воротар Михайло Рудак («Колос»с.Парище),захисник-Володимир Федюк («Дружба»с.Волосів), нападник Андрій Якубчак («Дружба» с.Волосів) та кращий гравець турніру Михайло Микитин («Колос»с.Парище).Всі ці гравці були нагороджені пам»ятними призами та відповідними дипломами,які спеціально на цей турнір встановив великий шанувальник дитячого міні- футболу приватний нотаріус Тарас Вірстюк.
   Відзначені і ті люди,які допомагають у проведенні дитячих змагань з міні-футболу-це директор охоронної фірми «Січ» Володимир Нагорний, директор ПП ПП«ПоліКРОК» Анатолій Косован, директор ТРК»Надвірна» Богдан Климковецький, голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та керівник прес-служби цієї федерації Віталій Гонський,футбольні судді Андрій Кривий та Дмитро Прокопечко,фельдшер поліклініки Надвірнянської ЦРЛ Андрій Михайлюк.Усім цим активістам та спонсорам головний редактор газети «Народна воля» Іван Гриджук вручив грамоти.    
   Окрему подяку висловили  інформаційному партнеру районної федерації міні-футболу інтернет сайту «Футбол Надвірнянщини».
   Віриться,що вік учасників аналогічних турнірів (13-14 років),зауважив у заключному слові Іван Гриджук,дає їм можливість гідно представляти футбольну Надвірнянщину на змаганнях вищого рівня.Ще до кінця року у Надвірній буде проведено не менше восьми змагань з міні-футболу серед дитячих команд району.Зокрема,це і кубок «Карпатська Січ»,кубок «Козацька слава», відкрита першість м.Надвірна та два завершальні турніри-кубок до Дня Святого Миколая та кубок Діда Мороза.
   Також Іван Гриджук наголосив,що газета «Народна воля» оперативно повідомить своїх читачів про підсумки всіх проведених змагань з міні-футболу.

Віталій Гонський,
керівник прес-служби районної федерації міні-футболу
      
Переглядів: 3190 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Вересень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів