Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2019 » Грудень » 24 » Кубок до Дня Святого Миколая
14:31
Кубок до Дня Святого Миколая

Кубок до Дня Святого Миколая

Цікавими футбольними баталіями були ознаменовані останні грудневі дні. На штучному майданчику надвірнянського стадіону «Нафтовик» зібрались найсильніші дитячі команди Надвірнянщини, щоб розіграти кубок м.Надвірна з міні-футболу, вже традиційно присвяченого Дню Святого Миколая.

Для того, щоб це свято відбулось, посприяли народний депутат України Зіновій Андрійович,Надвірнянська міська рада (в.о.міського голови Тараc Пекарський), а змагання ініціювала та провела районна федерація міні-футболу. Генеральним спонсором цього турніру виступило Івано-Франківське обласне об’єднання Міжнародного союзу козацтва (отаман генерал-лейтенант українського козацтва Віталій Трачук). Не залишились осторонь  і депутат районної ради Степан Ломпас і громадський активіст та приватний підприємець Олег Романишин, які постійно допомагають у проведенні дитячих міні-футбольних змагань.

Як і завжди, участь у змаганнях взяло 8 команд нашого району, які після відбіркових змагань визначили найсильнішу четвірку, яка у наполегливій та гострій боротьбі і визначила володаря почесного трофею.

З метою дати всім командам-фіналістам однакові шанси для здобуття кубка. за пропозицією депутата міської ради Василя Кузюка, було вирішено провести фінальну частину за коловою системою, а потім у стикових зустрічах визначити володаря бронзових медалей та переможця змагань.

З самого початку ігор визначився явний лідер – це команда ФК «Надвірна», яка без особливих проблем виграла всі три зустрічі попереднього етапу з вражаючою різницею м’ячів 12:1. А от, хто буде суперником у вирішальній грі, тоце питання було відкритим до останньої гри, у якій надвірнянський «Сокіл» здолав своїх суперників з ФК «Руднєва» з мінімальною перевагою 2:1 і цей результат не дозволив команді «Олімп» потрапити на другу сходинку, яка давала шанс здолати суперників у суперфіналі.

Таким чином, за третє місце змагались «Олімп» та ФК «Руднєва». З самого початку гри ініціативою заволоділи гравці «Олімпу», які досить швидко відкрили рахунок, а незабаром забили і другий гол. З таким рахунком команди пішли на перерву. А вже після перерви  хлопчики з ФК «Руднєва» змогли протягом однієї хвилини забити два голи і зрівняли рахунок. Нічия 2:2 і долю бронзи вирішує серія 6-метрових штрафних ударів. Після п’яти ударів – нічия 3:3 і почалась гра нервів, адже одна помилка віддає «бронзу» суперникам. Команди забили 2 пенальті, а третій удар «олімпійці» реалізували в той час, як їх суперники не змогли реалізувати свою спробу, влучивши у штангу.

Фінальна гра між ФК «Надвірна» та «Соколом» була дуже цікавою і напруженою – уже на початку гри гравці «Сокола» відкрили рахунок, але перед самою перервою гравці ФК «Надвірна» зрівнюють рахунок – нічия 1:1 і команди йдуть на перерву. А у другій половині зустрічі несподівано для всіх грубо помиляється воротар ФК «Надвірна», і рахунок 2:1 на користь «Сокола». І коли суперники практично всією командою пішли в атаку намагаючись вирівняти рахунок, мали достатню кількість моментів, але зрівняти рахунок не змогли. В свою чергу «соколята» провели чітку атаку і забили третій гол, тим самим знявши всі питання.

Впевнена перемога з рахунком 3:1  і команда «Сокіл» стає переможцем турніру до Дня Святого Миколая. Доречно відзначити, що у команді були лише учні Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, а опікувалась командою вчителька Леся Вадюк. Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів, яке проводили Зіновій Андрійович, Віталій Трачук, Олег Романишин та Василь Кузюк.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди ФК «Руднєва» (капітан Олег Бурлака). Бронзові медалі та дипломи вручили команді «Олімп» (капітан Ростислав Дмитрічков). Фіналісти – команда ФК «Надвірна» (капітан Михайло Сова)була пошанована срібними медалями та дипломами. І ціла злива нагород випала на долю переможців – команди «Сокіл» Надвірна (тренерЛеся Вадюк, капітанЄвген Романішак), яким дісталися всі головні призи – це красень-кубок футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи. Усі учасники фінальної частини отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

 Як і завжди, організатори змагань визначили кращих гравців у п’яти номінаціях – воротар Олексій Скрипник («Олімп»), захисник Станіслав Гачек («Сокіл»), нападник Віталій Скорупський (ФК «Руднєва»), самий технічний гравець Владислав Комуніцький(ФК «Надвірна») та кращий гравець турніру Юрій Гачек(«Сокіл»). Всі ці гравці отримали пам’ятні футбольні статуетки, дипломи та солодкі подарунки від ветерана надвірнянського футболу Романа Максим’юка.

Також організатори змагань визначили символічну збірну цього турніру, до якої ввійшли  - воротар Віктор Андріїв («Сокіл»), захисники Ілля Декрет («Олімп») та Борис Черненко (ФК «Руднєва»), нападники – Владислав Савка («Олімп») та Іван Ватаманюк (ФК «Надвірна»). Ці гравці також отримали футбольні статуетки, які презентував директор магазину «Шик» Роман Кочержук, грамоти та солодкі подарунки від директора консультаційного центру «Віза» Володимира Бойка.

Окрім традиційних призів народний депутат України Зіновій Андрійович вручив пам’ятну подяку громадській діячці Ларисі Іроденко за значний внесок у розвиток, висвітлення та популяризацію дитячого спорту на теренах Надвірнянщини. Не залишилась без нагороди і Леся Вадюк, якій Зіновій Андрійович вручив пам’ятну медаль з логотипом турніру.

Організатори змагань висловили щиру подяку директору магазину «Спорттовари» з міста Чернівці Галині Томнік, директору магазину «Полікрок» Наталії Косован та заступнику голови спілки учасників АТО Андрію Левицькому. У своїх виступах Зіновій Андрійович, Віталій Трачук, Олег Романишин та Василь Кузюк відмітили відмінне проведення змагань, відзначили високий рівень всіх учасників фінальної частини турніру, чесну та безкомпромісну боротьбу, бажання гравців показати всі свої можливості, побажали юним гравцям успіхів у спорті, навчанні та особистому житті.

 

                                               Віктор Татаренко, голова

                                               районної федерації міні-футболу

Переглядів: 267 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2019  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів