Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Січень » 16 » Кубок Діда Мороза у Заріччя
08:22
Кубок Діда Мороза у Заріччя

В останні вихідні 2017 року на стадіоні «Нафтовик» було проведено турнір з міні-футболу серед дитячих команд Надвірнянського району – розіграш кубка Діда Мороза. Цей турнір вже традиційно проходить під патронатом Надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича, за сприяння депутатського корпусу Надвірнянської міської ради, за підтримки районної федерації міні-футболу та спонсорів. Як і завжди, участь у змаганнях взяло вісім команд нашого району, які за жеребкуванням були розподілені на дві групи, де змагалися за коловою системою задля визначення учасників фінальної частини змагань.

Після наполегливої боротьби визначились всі півфіналісти – це ФК «Заріччя», «Олімп» з Надвірної, делятинський «Прут» та ФК Верхній Майдан. З метою провести більше ігор та надати кожній команді більше шансів здобути перемогу організатори змагань прийняли рішення провести фінальну частину також за коловою системою. Сам же переможець Новорічного турніру на Кубок Діда Мороза визначався за більшою кількістю набраних очок.

І фінальна пулька, саме так її можна назвати, була дуже цікавою, адже переможець визначався лише у останній грі між надвірнянським «Олімпом» та ФК «Заріччя». Слід відзначити, що нічия у цій грі влаштовувала зарічанців,  які скористалися цією перевагою і розпочали гру від оборони, в той час, як надвірнянці гостро атакували, намагаючись відкрити рахунок. Але двічі пропустивши контратаки зарічанців, гравці «Олімпа» зрозуміли, що сьогодні не їх день, і почали грати в своє задоволення, хоча глядачі чекали від них результату. Проте марно – впевнена перемога команди ФК «Заріччя», і вперше за всю історію розіграшів кубка Діда Мороза переможцями стають юні зарічанські футболісти.

Турнірна таблиця склалась таким чином, що команди Делятина та Верхнього Майдана мали рівну кількість очок, і тут нічия влаштовувала саме делятинців. Гра також проходила обережно, гравці кожної з команд переслідували свої цілі – верхньомайданська команда намагалась забити, а делятинці не пропустити. Після першої половини гри – нічия 0:0, а після перерви гравці з «Прута» двічі зуміли забити у ворота своїх суперників – перемога з рахунком 2:0 і гравці з Делятина стають бронзовими призерами  Новорічного турніру на кубок Діда Мороза.

Після невеликої перерви відбулась церемонія нагородження команд-призерів. За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди ФК «Верхній Майдан» (капітан команди Павло Глинчак). Бронзові медалі та дипломи у гравців делятинського «Прута» (капітан Роман Вацик). Фіналісти змагань – команда «Олімп» з Надвірної (капітан Олег Рубінський) була нагороджена срібними медалями та дипломами. А переможцями Новорічного турніру на кубок Діда Мороза – команда ФК «Заріччя» (капітан Роман Гуйманюк) отримала кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи переможців.

Як і завжди, всі учасники фінальної частини змагань отримали чудові солодкі подарунки, які вже традиційно спонсорував міський голова  Зіновій Андрійович, який ще у далекому 2006 році разом з Віктором Татаренко започаткував проведення цього турніру.

Члени організаційної комісії по проведенню змагань традиційно визначили кращих гравців турніру – ними стали воротар Артем Пилка (ФК «Заріччя»), захисник Володимир Дем’янчук («Олімп»), нападник Андрій Юрців (ФК «Верхній Майдан»), самий технічний гравець – Максим Струц («Прут») та кращий гравець турніру Руслан Романів (ФК «Заріччя»). Всі вони отримали пам’ятні відзнаки та відповідні дипломи, які спеціально на цей турнір встановив президент ФК «Битків», депутат районної ради Степан Ломпас.

Своїми думками поділився голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко: «Закінчується міні-футбольний сезон 2017 року, але вже незабаром буде проведено Різдвяний турнір, а наприкінці місяця кубок відкриття сезону, адже погодні умови дозволяють проводити змагання і у лютому місяці. Хочу відзначити, що спільно з Надвірнянською міською радою заплановано у 2018 році провести 9 дитячих турнірів з міні-футболу, зокрема: кубок «Надії», кубок «Дружби», турнір до Дня Незалежності України, кубок «Карпатська осінь» до Дня Міста Надвірна, кубок «Козацька слава» до свята Покрови Пресвятої Богородиці, а також зимову серію з трьох турнірів до Дня Святого Миколая, кубок Діда Мороза та Різдвяний турнір. Всі ці змагання проводяться не перший рік, і завжди за сприяння міської ради та особисто міського голови Зіновія Андрійовича.

Родзинкою міні-футбольного сезону 2018 року буде проведення розіграшу кубка «Карпатські зорі», пам’яті футболіста і дитячого тренера Володимира Перегінчука, який у далекому 2010 році передчасно відійшов у вічність».

 

Прес-служба районної

федерації міні-футболу

Переглядів: 595 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів