Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2015 » Грудень » 29 » Кубок Діда Мороза у "Арсенала" з Надвірної
19:10
Кубок Діда Мороза у "Арсенала" з Надвірної

Нещодавно на стадіоні «Нафтовик» у районному центрі було проведено новорічний турнір із серії дитячих змагань з міні-футболу – розіграш Кубка Діда Мороза під патронатом надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича та за сприяння районної федерації міні-футболу (голова Віктор Татаренко).

У змаганнях взяло участь вісім команд, які за жеребкуванням були розподілені на дві групи, де змагались за коловою системою задля визначення учасників фінальної частини змагань.

У першій групі впевнено передували ФК «Надвірна» та «Говерла», третє місце, яке дало змогу провести втішну зустріч, посіла ще одна надвірнянська команда ФК «Індія».

З другої групи до фінальної частини змагань вийшли «Арсенал» з Надвірної та «Колос» з с.Парище, а третє місце посіли надвірнянці з ФК «Руднєва». На наступний день відбулась фінальна частина змагань, де і визначився володар ювілейного – десятого за ліком – Кубка Діда Мороза.

Спочатку зустрілись надвірнянські «Говерла» та ФК «Руднєва». З перших хвилин зустрічі перевагою заволоділи гравці «Говерли», вони більше атакували, намагаючись швидше забити гол, але наразившись на контратаку суперників пропустили першими. Після перерви гра проходила за тим самим сценарієм, що і перша половина гри…і лише за дві хвилини до кінця зустрічі гравці «Говерли» зрівняли рахунок – 1:1. Здавалося, що гравці обох команд доведуть гру до кінця з таким рахунком і долю перемоги визначатимуть 6-метрові штрафні удари…але несподіваний удар гравця «Говерли» Андрія Крисана на останніх секундах зустрічі застає зненацька воротаря ФК «Руднєва» – 2:1…а за тих декілька секунд, що залишались ліцеїсти забили ще один гол – 3:1 це й був остаточний результат гри і вихід до півфіналу, де їх чекає надвірнянський «Арсенал».

У другій втішній грі, де зустрілись «Колос» з Парище та ФК «Індія» з Надвірної футбол був набагато відкритіший, команди гостро атакували, попереду була то одна…то інша команда, а в підсумку – перемога 4:2 команди «Колос» і вони у півфіналі зустрінуться з ФК «Надвірна».

У першій півфінальній зустрічі рахунок довго залишався не відкритим і першими відзначились гравці «Арсенала». Гравці «Говерли» наполегливо йшли вперед, але м’яч вперто не йшов у ворота. Здавалося, що ще трохи і говерляни зрівняють рахунок, але під час ліквідації контратаки «Арсенала» гравець «Говерли» порушує правила, отримує червону картку і вилучення, а «Арсенал» вміло реалізовує чисельну перевагу – 2:0 і долю зустрічі вирішено. Здобувши цю перемогу надвірнянський «Арсенал» стає першим фіналістом новорічного турніру на Кубок Діда Мороза.

У другій півфінальній грі, гравці ФК «Надвірна» досить швидко повели в рахунку…згодом забили і другий м’яч, але гравці з Парище один гол відквитали – з рахунком 2:1 команди пішли на перерву. В другій половині зустрічі надвірнянці ще двічі реалізували свою ігрову перевагу, здобувши перемогу 4:1.

Після нетривалої перерви відбулася гра за третє місце, в якій гравці надвірнянської «Говерли» першими забили у ворота своїх суперників з Парише…і почали грати на утримання рахунку, не забуваючи й гостро контратакувати. Але саме на останній хвилині прикра помилка в обороні надвірнянців…і як наслідок пропущений гол – 1:1 – долю бронзових медалей вирішила серія післяматчевих пенальті – 6:5 – і команда «Колос» с.Парище стає бронзовим призером Новорічного турніру на Кубок Діда Мороза.

Фінальна ж гра, де зустрілись дві надвірнянські команди ФК «Надвірна» і «Арсенал», виявилась дуже видовищною – і маса небезпечних моментів, і чудова гра воротарів, і красиві голи…котрі забивали гравці команди «Арсенал», а от їхнім суперникам фатально не щастило – м’яч вперто не йшов у ворота. При рахунку 3:0 на користь «Арсенала», їхні суперники забили гол престижу…ситуація відразу ж загострилась, а після того як гравці ФК «Надвірна» не реалізували два виходи сам-на-сам з воротарем, все стало зрозумілим – 3:1 перемога команди «Арсенал» м.Надвірна і вони стають володарями Кубка Діда Мороза.

Нагородження команд-призерів проводили генеральний спонсор змагань надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович і керуючий справами Надвірнянської міської ради Олег Антонюк та суддівська колегія у складі Віктора Татаренка і Сергія Пошивайло.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців надвірнянської «Говерли» (капітан Василь Скіцько), бронзові медалі і дипломи отримали гравці команди «Колос» с.Парище (капітан Ростислав Дутчак). Фіналісти – команда ФК «Надвірна» (капітан Віталій Олійник) пошанована срібними медалями і дипломами. А переможці Новорічного турніру на Кубок Діда Мороза – команда «Арсенал» м.Надвірна (капітан Віталій Ковальківський) отримала чудовий Кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи. Окрім цього, всі гравці команд-призерів, а також гравці ФК «Руднєва» та ФК «Індія» отримали чудові солодкі подарунки від Діда Мороза, які офірував Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович.

Як і завжди були визначені кращі гравці турніру – воротар Володимир Петрик («Говерла»), захисник Максим Попович (ФК «Надвірна»), нападник Віталій Ковальківський («Арсенал»), найтехнічніший гравець турніру – Іван Андрусяк («Колос») та найкращий гравець турніру Мар’ян Заяць («Арсенал»). Всі вони отримали пам’ятні призи та дипломи, які на цей турнір встановила директор кафе «Затишок» Світлана Гладишко.

Зіновій Андрійович повідомив, що йому було приємно посприяти у проведенні Новорічного турніру на Кубок Діда Мороза, адже саме він заснував його десять років тому. І самі змагання були чудово організовані . І належний рівень команд-учасниць, кожна з яких вела боротьбу до останніх секунд гри. Серед команд-призерів майже всі надвірнянські, що доводить популяризацію дитячого міні-футболу у нашому місті. Запевняю всіх присутніх у тому, що рівень міні-футбольних змагань у 2016 році буде ще кращим ніж у цьому році.

Прес-служба Надвірнянської районної федерації міні-футболу

Переглядів: 708 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2015  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів