Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 4
Guests: 4
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Серпень » 30 » "Козацька звитяга" у Делятині+фото+відеосюжет ТРК"Надвірна"
10:14
"Козацька звитяга" у Делятині+фото+відеосюжет ТРК"Надвірна"
   Перед початком турніру команди вишикувались на майданчику,вислухали теплі та добрі напутні слова від генерального спонсора змагань полковника Віталія Трачука- і все це футбольне дійство розпочалося.
   Згідно рейтингу команди були поділені на дві групи,переможці яких виходили до фінальної частини змагань,а третю путівку розігрували у додатковій грі команди,які посіли у своїх групах другі місця.
   Як і завжди,на змаганнях були присутні ветерани надвірнянського футболу,численні глядачі та діти молодшого віку,які з великою цікавістю спостерігали за перебігом подій.
   Із першої групи напряму до фіналу вийшли надвірнянські "Карпати",випередивши ФК"Битків","Факел"Середній Майдан та "Сокіл"Фитьків.А от у другій групі несподівано для всіх команда ДЮСШ м.Надвірна випередила "Страгору" Стримба,"Колос"Парище та ФК"Ланчин" і теж вийшла до фінальної частини змагань.
   Третю путівку у напруженій боротьбі виборола "Страгора" Стримба,яка лише на останніх хвилинах вирвала перемогу у ФК"Битків".
   Фінальна частина змагань проводилась у смт.Делятин у День Державного Прапора України на стадіоні "Прут",де численні глядачі були впевнені в перемозі своїх земляків і надіялись на те,що кубок "Козацька звитяга" залишиться у Делятині.
   У першому півфіналі,де зустрілися надвірнянські "Карпати" иа "Страгора"Стримба вже на першій хвилині рахунок було відкрито-скориставшись миттєвою неузгодженістю у захисті надвірнянців нападник "Страгори" Віталій Ковальківський чітким ударом у дальній кут забиває гол-1:0 попереду "Страгора".А надалі надвірнянці всіма силами кинулися зрівнювати рахунок, але їм фатально не везло.До того ж,чудеса у воротах "Страгори" творив Володимир Саксон,який відбивав всі м"ячі,які могли змінити долю гри.Час спливав,а рахунок не мінявся-і фінальний свисток зафіксував перемогу "Страгори" з рахунком 1:0.
   У другому півфіналі команда ДЮСШ з Надвірної також досить швидко відкрила рахунок,але господарі змагань гравці команди "Прут" під кінець першої половини гри його зрівняли.З нічийним рахунком 1:1 команди пішли на перерву.Після короткого відпочинку делятинці,отримавши настанови від свого тренера,ветерана делятинського футболу,відомого на теренах області Степана Квочака, почали гостріше атакувати,більше пробивали по воротах, але рахунок не мінявся.І всім здавалося,що післяматчевих пенальті не уникнути,коли хлопчики з ДЮСШ розіграли чітку комбінацію і забили другий,як згодом виявилось,і переможний гол.Матч так і завершився з рахунком 2:1 на користь ДЮСШ м.Надвірна,які і вийшли у фінал розіграшу кубка "Козацька звитяга" з міні-футболу.
   У грі за третє місце у важкій боротьбі господарі змагань все таки вирвали перемогу у команди "Карпати" і стали бронзовими призерами змагань.
   Фінальна гра видалася нечисленними на гольові моменти, гравці обох команд діяли обережно,намагаючись в першу чергу не пропустити м"яч у свої ворота,адже в матчах такого рівня дуже часто долю перемоги вирішує один єдиний гол.
   Щоправда,гольові моменти мали як гравці ДЮСШ,так і гравці "Страгори",але вони їх використати не зуміли. Отже, нульова нічия і команди пробивають по п"ять шестиметрових штрафних удари-але і тут нічия 3:3 і коли команди почали бити до першого промаху,то тут нерви виявились міцнішими у надвірнянців-вони свої пенальті реалізували,а гравець "Страгори" схибив. Нелегка,але цілком заслужена перемога з рахунком 4:3 і кубок "Козацька звитяга" їде у Надвірну.
  Нагородження команд-призерів проводили генеральний спонсор отаман козацького куріня полковник Віталій Трачук,голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та почесний гість турніру-заступник голови Надвірнянської районної ради Ігор Писклинець.
   За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди "Карпати"м.Надвірна (капітан Микола Остап"юк), бронзові медалі та дипломи у господарів турніру-команди "Прут"смт. Делятин (капітан Володимир Нищей).Срібними медалями та дипломами було пошановано футболістів "Страгори"с.Стримба(капітан Віталій Ковальківський).
Переможець змагань-команда ДЮСШ м.Надвірна під бурхливі оплески глядачів отримала головні призи-красень-кубок,футбольний м"яч,золоті медалі та дипломи.
   Були визначені і кращі гравці турніру-воротар Володимир Саксон("Страгора"),захисник Іван Хопта ("Карпати"),нападник Володимир Нищей("Прут") та кращий гравець турніру Владислав Блонський (ДЮСШ).Всі ці гравці отримали пам"ятні призи та відповідні дипломи,які їм вручили Віталій Трачук та Ігор Писклинець.
   Організатори змагань висловили подяку газеті "Народна воля",телерадіокомпанії "Надвірна",інтернет-сайту "Футбол Надвірнянщини" за чітке і швидке висвітлювання спортивних змагань,поліграфічному підприємству "ПоліКРОК" за якісну виготовлену печатну продукцію, вболівальникам,які прийшли на стадіон підтримати своїх улюбленців.
   На думку отамана Надвірнянського козацького куреня полковника Віталія Трачука таке футбольне свято є тільки частиною програми розвитку спортивно-оздоровчого та культурно-мистецького центру селища Делятин.Окрім футбольного турніру плануємо проводити в Делятині різні спортивні турніри під загальною назвою "Козацька звитяга",котрі з часом переростуть у спортивно-мистецький фестиваль.








БІЛЬШЕ ФОТОК ТУТ!!!
Переглядів: 2424 | Додав: nrff | Теги: Міні-футбол, фото, ТРК Надвірна, Козацька звитяга, Відео | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів