Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2017 » Жовтень » 17 » "Козацька слава" Надвірнянського коледжу НТУ
14:37
"Козацька слава" Надвірнянського коледжу НТУ

Кубок «Козацька слава» з міні-футболу, присвячений святу Покрови Пресвятої Богородиці та Дню українського козацтва, вже традиційно розіграли юнацькі команди Надвірнянського району на штучному майданчику ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття». Вже традиційно ці змагання організовують та проводять районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) та Надвірнянська міська рада, яка максимально посприяла у проведенні даних змагань.

Цього разу участь у змаганнях взяло 8 команд (вік учасників до 17 років), які були розподілені на дві групи, де змагались за коловою системою задля визначення учасників фінальної частини змагань. У першій групі упевнено передували надвірнянський «Автомобіліст», який представляв Надвірнянський коледж НТУ та «Лукавець» з Гвозда, які випередили надвірнянську команду «Торнадо» та «Карпати» з Дори. Слід зауважити, що саме прикра поразка з рахунком 0:1 від «Торнадо» не дозволила команді з Дори вийти у півфінал. У другій групі ситуація склалась ще цікавіше – надвірнянська команда ФК «Індія» програла всі свої зустрічі, а їх суперники між собою зіграли внічию. Таким чином, три команди набрали по 5 очок і довелось рахувати різницю забитих і пропущених м’ячів, яка вивела на перші два місця «Аляску» з Надвірної та ФК «Верхній Майдан», який дебютував у районних змаганнях з міні-футболу. А третім зайвим виявився надвірнянський «Сокіл», який представляв Надвірнянське ПТУ №11.

Півфінальні зустрічі, які відбулись після деякої перерви, очікуваної напруженої боротьби не показали, «Автомобіліст» та «Лукавець» без особливих проблем впевнено розібрались зі своїми суперниками та вийшли у фінал кубка «Козацька слава». У грі за третє місце, де зустрілись надвірнянська «Аляска» та  ФК «Верхній Майдан», була дуже цікава боротьба. Спочатку попереду були надвірнянці, згодом їх суперники зрівняли рахунок, а потім і вийшли вперед з рахунком 2:1. На жаль, втримати цю перевагу їм не вдалось – надвірнянці зрівняли рахунок – 2:2 і долю бронзових медалей має визначити серія 6-метрових штрафних ударів. У цій міні-футбольній лотереї більш успішними були дебютанти – гравці ФК «Верхній Майдан», які посіли почесне третє місце.

У фінальній зустрічі, де зустрілись суперники по попередньому етапу – «Лукавець» та «Автомобіліст», боротьба точилась до середини першого тайму, а коли надвірнянці забили два голи, а згодом Владислав Кирлич потужним ударом майже з центру майданчика забив і третій гол, все стало зрозуміло: сьогодні кубок «Козацька слава» залишається у Надвірній.

Маючи таку перевагу у рахунку, надвірнянці контролюючи хід гри, довели її до логічного завершення – впевнена перемога у фіналі з рахунком 4:1.

Відразу після завершення вирішальної гри відбулось урочисте нагородження призерів, яке проводили Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, директор ресторану «Карпати», депутат міської ради Василь Кузюк та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду «Аляска» з Надвірної (капітан Євген Андріїв), бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди ФК «Верхній Майдан» (капітан Павло Глинчак). Почесне друге місце, срібні медалі та дипломи отримали гравці команди «Лукавець» Гвізд (капітан Ростислав Гаврилюк) і ціла злива нагород випала на долю переможців – ФК «Автомобіліст» (капітан Владислав Кирлич) – це сам кубок «Козацька слава», футбольний м’яч,  золоті медалі та дипломи. Також були визначені кращі гравці у п’яти номінаціях – воротар Артем Пилка (ФК «Автомобіліст»), захисник Євген Йосипенко (ФК «Аляска»), нападник Андрій Юрців (ФК «Верхній Майдан»), бомбардир Іван Кисляк (ФК «Лукавець») та кращий гравець турніру Владислав Кирлич (ФК «Автомобіліст»).

Всім цим гравцям Зіновій Андрійович та Василь Кузюк вручили пам’ятні призи та відповідні дипломи, які на замовлення організаторів турніру виготовила фірма ПП «Полі Крок» (директор Анатолій Косован).

Організатори змагань висловили подяку інформаційним партнерам – газетам «Народна Воля» та «Вітрина Надвірної», а також ТРК «Надвірна» за постійне висвітлення інформації про дитячі змагання з міні-футболу.

Зараз на черзі  змагання серед навчальних закладів м.Надвірна в рамках відкритої першості м.Надвірна, а згодом два кубка для команд молодшої вікової групи – «Осінній зорепад» та «Краєвид Карпат», які будуть проведені вже на новому штучному майданчику з міні-футболу на стадіоні «Нафтовик».

Прес-служба районної

федерації міні-футболу

Переглядів: 776 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів