Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2017 » Вересень » 11 » "Карпатська осінь" прихильна до "Говерли"+відео
15:37
"Карпатська осінь" прихильна до "Говерли"+відео

Минулий тиждень подарував прихильникам міні-футболу Надвірнянщини розіграш кубка «Карпатська осінь» серед дитячих команд, вже традиційно присвяченого Дню міста Надвірна.

Як і завжди цей турнір організувала і провела районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко), а опікувались цим турніром міський голова Зіновій Андрійович та депутат міської ради Василь Кузюк, які приклали максимум зусиль для того, щоб розіграш кубка «Карпатська осінь» пройшов на належному рівні.

Цього разу змагання були проведені за дещо зміненим регламентом, а саме 5 найсильніших команд за підсумками попередніх змагань зіграли між собою в одне коло,  а переможець визначався за більшою кількістю набраних очок. У фінальній частині більшість матчів проходили дуже напружено, слід відзначити, що з початку ігор визначились основні претенденти на перемогу – це «Говерла» з Надвірної, яка представляла Прикарпатський військово-спортивний ліцей, «Сокіл» з Надвірної, який представляв Надвірнянське професійно-технічне училище №11 та переможець двох останніх змагань Надвірнянський «Олімп».

Гравці «Олімпа» у зустрічі з «Говерлою» більше атакували, частіше пробивали по воротах своїх суперників, але гола не було. Натомість юні «говерляни» в одній з контратак зуміли відкрити рахунок – 1:0 на їх користь після першого тайму. А після перерви численні  атаки «Олімпу» привели до порушення правил гравцями «Говерли» і у їхні ворота було призначено 6-метровий штрафний удар. На жаль, він реалізований не був, і мінімальна перевага «Говерли» збереглась до завершення гри. Цей результат був на руку гравцям команди «Сокіл», які намагались обіграти «Говерлу» і здобути шанс на перемогу у змаганнях. Але більш досвідчені та зіграні гравці «Говерли» не залишили своїм суперникам жодного шансу, здобувши впевнену перемогу. А дві останні гри «говерляни» чітко довели до перемоги, здолавши і ФК «Надвірна», і «Рокиту» з Білих Ослав. Ну, а друге місце вибороли надвірнянські «соколята» , перегравши у вирішальній грі команду «Олімп» з рахунком 3:1, хоча їм дуже допомогла відсутність у складі «Олімпу» трьох ключових гравців, які не приймали участі у цій грі.

Таким чином, призові місця були визначені, хоча була надія, що гравці команди ФК «Надвірна» зуміють зупинити команду «Сокіл», відібравши у них очки, тим самим внести додаткову інтригу у розподіл призових місць, але у другій половині гри все стало на свої місця – впевнена перемога з рахунком 4:1 і «Сокіл» стає срібним призером розіграшу кубка «Карпатська осінь».

Урочисту церемонію нагородження проводили Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович та депутат міської ради Василь Кузюк. За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди ФК «Надвірна» (капітан Олег Дисько), бронзові медалі та дипломи були вручені гравцям команди «Олімп» з Надвірної (капітан Володимир Дем’янчук), срібні призери – футболісти «Сокола» з Надвірної срібні медалі та дипломи, а всі головні призи – футбольний м’яч, кубок, золоті медалі та дипломи вручили гравцям надвірнянської «Говерли». Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович разом з Василем Кузюком нагородили пам’ятним кубком команду «Сокіл», відзначивши впевнену гру цієї команди, почесне друге місце та бажання до перемоги, яке проявила команда. Вже традиційно були визначені кращі гравці кубка «Карпатська осінь» - ними стали воротар Володимир Вітюк («Говерла»), захисник Марта Жбакова («Олімп»), нападник Андрій Перфільєв («Cокіл»), бомбардир Мирослав Іванців («Говерла»), самий технічний гравець Олег Рубінський («Олімп») та кращий гравець турніру Тарас Воєвода («Говерла»).

Всі ці гравці отримали пам’ятні призи та дипломи від Надвірнянської міської ради, які їм вручили Зіновій Андрійович та Василь Кузюк. Обрали і символічну збірну турніру, до якої увійшли – воротар Артем Пилка («Олімп»), захисник Андрій Коваль («Говерла») та Володимир Дем’янчук («Олімп»), нападник Ілля Цюрак («Сокіл») та Володимир Семанюк («Олімп»).

Організатори змагань висловили щиру подяку директору спорткомплексу ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття» депутату міської ради Тарасу Вінтоняку за надання штучного майданчика для проведення розіграшу кубка «Карпатська осінь». Згадали добрим словом і інформаційних партнерів федерації міні-футболу – ТРК «Надвірна» (директор Богдан Климковецький), газети «Народна Воля» (редактор Іван Гриджук) та «Вітрина Надвірної» (комерційний директор Володимир Присяжнюк) та інтерет-сайт «Футбол Надвірнянщини» (адміністратор Олександр Тищенко). Окрему подяку висловили Анатолію Косовану – директору ПП «Полікрок», за якісно виготовлену поліграфічну продукцію для нагородження учасників змагань.

До відома присутніх депутат міської ради Василь Кузюк довів інформацію про наступні змагання з міні-футболу – це розіграш кубка «Багряна осінь» за підтримки політичних партій та громадських організацій, кубок «Олімпійські надії» для команд молодшої вікової групи, відкрита першість м.Надвірна та розіграш кубка «Козацька слава», присвячений Дню українського козацтва.

                                                          

                                                                      

                                                                 Прес-служба

                                                                 Надвірнянської міської ради

Переглядів: 555 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів