Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2010 » Жовтень » 11 » "Яспіль" 2:1 "Бескид"
10:05
"Яспіль" 2:1 "Бескид"
"Яспіль" 2:1 "Бескид"

Юнаки - 2:1

10 жовтня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 250 глядачів.

Суддя: Крашенінніков Владислав ( Калуш )

Голи: Киюк ( 51 автогол ) , Щеглюк ( 60. 75 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький, Куташ, Гловацький, Келець, Киюк, Томащук, Мандич А., Савчук, Щеглюк (к).

Надвірна: Ольховий, Угринчук, Баб`юк, Зуєнко, Савчук, Ільницький, Капущак (Близнюков 65), Савіцький, Стефанюк, Максимюк І., Максимюк А. (Хомич 73).

              Так сталося, що всі три голи в цьому матчі були забиті в другоиу таймі і всі три - гравцями господарів. А першу половину зустрічі інакше як ганьбою назвати не можна. Такої беззубої гри у виконанні "Ясполя" в цьому сезоні ще не було. Щоправда, три моменти для взяття воріт "Бескида" було, але констатуємо беззаперечний факт: повне домінування на полі надвірнянців. Хоча і особливих девідентів їм це не принесло. Отже , за сухої нічиєї команди пішли на перерву. Друга половина зустрічі - повна протилежність першій. Можливо, на гравців обох команд подіяли різкі "слова" , які було чути з роздягалень обох команд у перерві , і вони заграли набагато активніше. Уже господарі повністю володіли ініціативою в матчі і створили таку кількість моментів біля воріт "Бескида", що вистачило б на декілька матчів. Спочатку Щеглюк зі штрафного потрапляє в стійку воріт, а невдовзі Ольшанецький впритул "розстрілює" головою стража воріт надвірнянців і той якимось чудом реагує на удар і переводить м`яч на кутовий. Забігаючи наперед, варто сказати, якби не відмінна гра воротаря гостей в цьому матчі, то рахунок міг бути посто непристойний, але ж не дарма кажуть, що воротар - то пів команди. Та все ж гостям в цій зустрічі судилося вийти вперед першими. Провівши швидку атаку правим флангом, послідував простріл у воротарський майданчик і Киюк , вибиваючи м`яч, зрізає його у власні ворота. Але гол зовсім не засмутив господарів, які лише наростили свої атаки на ворота "Бескида". Це в свою чергу призвело до того, що захист надвінянців почав раз за разом провалюватись. Відкидаючи м`яч головою своєму воротарю, останній захисник гостей явно не розрахував із силою удару і Щеглюк перехоплює "смугастого", оббігрує воротаря і зрівнює рахунок. Грати залишалось ще пів години. І в цей відрізок часу був просто потужний штурм у виконанні "Ясполя" , який упіймав кураж. Виводити ясенівців уперед мали після потужних ударів по воротах все той же Щеглюк, декілька разів Томащук і інші, та дива у воротах творив воротар, який переводив м`ячі на кутові. Але і він був беззсилий в епізоді, коли забивався другий м `яч. Томащук, пройшовши правим флангом, прострілив у воротаський і воротар на виході кулаками відбив м`яч по центру прямо на груди Щеглюку, і капітан господарів , не опускаючи останнього на землю пробиває в самий кут., встановлюючи остаточний рахунок. Щодо гостей, то за весь другий тайм вони так і ні разу не потурбували ворота Синчишена. 
       І нарешті вже після шести ганебних поразок команда юнаків "Ясполя" теж зуміла переграти з аналогічним рахунком своїх однолітків з "Бескида".


www.fcyaspil.at.ua
Переглядів: 1031 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів