Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Січень » 12 » Історія футболу Надвірнянщини.2004 рік
13:23
Історія футболу Надвірнянщини.2004 рік

Кубок від центру здоров"я "Спорт для всіх" (НВ №2 від 13.01.04р.)
 
   У Перерослі на сільському стадіоні відбувся Різдвяний юнацький турнір з міні-футболу серед вихованців ДЮСШ"Колос" та юних любителів шкіряного м"яча з кількох сіл району.
   Зорганізували його відділ з питань фізичної кульутри та спорту РДА (Мирослав Зорійчук),райрада ФСТ"Колос"(Василь Масевич) при підтримці обласного центру фізичного здоров"я населення "Спорт для всіх"(Іван Татарчук)
   Юні футболісти і на засніженому полі демонстрували добротну комбінаційну гру та волю до перемоги.Уперта спортивна боротьба вивела на перше місце команду с.Перерісль(тренер Василь Яворський).На другому місці юні футболісти с.Заріччя (тренер Вячеслав Масевич),на третьому - с.Назавизів(тренер Степан Іроденко).
   Команди-переможці нагороджені відповідними кубками та дипломами центру "Спорт для всіх",грамотами відділу з питань фізичної кульутри та спорту РДА та райради ФСТ"Колос".
   Переріслянському сільському голові Богдану Логажевському та тренеру ДЮСШ"Колос" Василю Яворському вручено подяки від цього центру здоров"я.
 


Ремівці-найкращі (НВ №14-15 від 27.02.04р.)

   Спортивний майданчик військової частини у Надвірній за обопільною згодою її командування в особі Федора Ярошевича та голови райради ФСТ"Колос" Василя Масевича став ареною відкритого турніру з міні-футболу серед колективів фізкультури району,присвяченого Дню захисника Вітчизни.
   До цього серйозно долучився начальник фізичного виховання і спорту військовиків Петро Самборський.
   Свою майстерність тут демонстрували команди футболістів із сіл Перерісль,Лоєва,Парище,колективів Надвірнянського РЕМ, фірми"У Боба",райвідділу УМВС,кафе"Калинка",мікрорайону на вул.Руднєва,дві команди "Ракетник" з військової частини та команда ДЮСШ відділу освіти РДА.
   У фіналі зустрілися спортсмени "У Боба"-РЕМ,мікрорайон на вул.Руднєва-Парище.Перемогли футболісти Надвірнянського РЕМ.
   Василь Масевич та Федір Ярошевич вручили цій дружній команді кубок та грамоту райради ФСТ"Колос".Решта команд посіли відповідно друге,третє та четверте місце:"У Боба", мікрорайон на вул.Руднєва та с.Парище.Усі - нагороджені грамотами райради ФСТ"Колос".
   

"Бескид"запрошує до співпраці (НВ №21-24 від 19.03.04р.)

   Незабаром розпочнеться чемпіонат області з футболу.Поза деякі невдачі минулого сезону адміністрація ФК"Бескид" має надію на значно кращі здобутки в році-2004.На які саме?Про це-в інтерв"ю з президента ФК"Бескид"Мирослава Лютака.
   На початку підготовки до сезону розробили детальний план,склали раціональний розклад змагань.Цей план погодили з відділом з питань фізкультури та спорту РДА який очолює Мирослав Зорійчук.
   З середини січня до середини лютого команда тренувалася в одноразовому режимі у Надвірній,а з 16 по 23 лютого на територію санаторію "Едельвейс" у Яремчі.
   Допомогу надало ВАТ"Нафтохімік Прикарпаття"(голова правління Олександр Лазорко).Після цього команда повернулася в Надвірну і працювала до 5 березеня в режимі
одноразових тренувань щодня на свіжому повітрі:хлопці бігали кроси,займалися у спорткомплексі ВАТ"Нафтохімік Прикарпаття" плавали в басейні "Нептун",граликонтрольні матчі.Взяли участь в турнірі на кубок Мирослава Думанського в Івано-Франківську, котрий тривав з 8 по 14 березня.
   Заключний етап навчально-тренувальних зборів триває у селі Ямна Яремчанської міськради з 16 до 22 березня у санаторії, завдяки голові правління ВАТ"Надвірнянський лісокомбінат"Володимирові Ганцюку.Після 22 березня команда знову повернеться в Надвірну і готуватиметься попередньо до чемпіонату області,який стартує 28 березня ц.р.

-"Бескид" гратиме першу гру вдома чи на виїзді?

-першу гру "Бескид" зіграє 1 квітня у Надвірній з Бурштинським "Енергетиком-2".Відкриття чемпіонату відбудеться тут же.В неділю 4 квітня "Бескид" зіграє з Рогатинським "Техно-Центром-2" на виїзді

-Хто в нинішньому сезоні тренує команду і чи задоволена роботою тренера адміністрація футбольного клубу?

-Якщо говорити про зміни в команді,то спочатку треба сказати про те,що минулий сезон був невдалим для команди:шосте місце для Надвірної-це не її місце і тому довелося робити певні корективи.У даний час команду очолює головний тренер Віктор Васильович Клим"юк,він-наш земляк,у минулому-гравець івано-франківського"Спартака",тренером юнацької команди знову працюватиме Ігор Сметанін,виконавчим директором Віталій Козлов.З його діяльністю пов"язуємо надії на кращий виступ
у сезоні 2004 року.Паралельно відбулися і значні зміни в команді.Скажімо,Денис Маринчук зараз тренується у вищоліговій команді "Оболонь"(Київ).Ще ряд гравців перейшли в інші команди області:В.Карнаух-у ФК"Тужилів", С.Калабанько, О.Худа-в "Карпати"(Яремче),А.Савчук-у "Сокіл"(Бережани),а В.Турянський-перебуває на службі в армії.Акцент робимо на вихованців надвірнянського футболу.

-Як ви оцінюєте фінансове становище клубу?

-Недостатнім.Основне фінансування забезпечують керівники району Василь Мигалюк та Василь Хабайлюк з районного бюджету.За це їм велике спасибі.Для поліпшення фінансвого становища клуб вишукує додаткові джерела.Адміністрація ФК"Бескид" закликає до співпраці керівників підприємств, зокрема,пропонує взяти участь у рекламно-маркетинговій діяльності.Головні напрями її такі: пропаганда та популяризація спортивних заходів;реалізація рекламних можливостей спортивних заходів;пошук потенційних спонсорів та рекламодавців на спортивні заходи.    

Степан Писуляк


Старт чемпіонату вдалий (НВ №31-32 від 09.04.04р.)

   1 квітня на стадіоні "Нафтовик" урочисто відкрили чемпіонат області з футболу.
   З вітальним словом  до гравців тренерів,суддівської бригади та вболівальників звернувся заступник голови РДА Михайло Капак.Вихованці ДЮСШ вручили учасникам першого матчу нинішнього сезону квіти,а капітани команд під звуки гимну підняли державний прапор України.А потім на газон футбольного поля вийшли господарі та гості-команда "Енергетик-2" м.Бурштин.Проятгом 90 хвилин точилась справжня чоловіча боротьба,котра закінчилась мирно-1:1.М"я забив Андрій Максим"юк.Доречно наголосити,що цьогорічний "Бескид" на 90 відсотків сформований з місцевих вихованців,а також те,що перший матч виграли юні надвірнянці:два м"ячі забив Василь
Мотрук.Гості відповіли одним.
   4 квітня "Бескид" здобув перемогу у Рогатині над "Техно-Центром-2".М"ячі забили Андрій Глодан та Андрій Максим"юк.На жаль,юнаки поступились з рахунком 0:3.

Мирослав Лютак,
президент ФК"Бескид" 

"Бескид" не поступився футболістам Івано-Франківська (НВ №43-44 від 14.05.04р.)

   У неділю 9 травня ц.р.надвірнянський "Бескид" в рамках чемпіонату області з футболу на своєму полі прийняв команду з івано-франківська "Тепловик".
   Матч перетворився у справжню боротьбу і тримав всіх присутніх у напрузі від перших до останніх секунд,адже в складі гостей виступало вісім футболістів,які раніше грали за команди майстрів.
   Надвірнянці зуміли дати бій грізному суперникові.На 28-ій хвилині Андрій Максим"юк відкрив рахунок.Та гості зуміли мобілізувати свої сили і на 35-ій хвилині Ігор Гогіль забив м"яч у відповідь.Перший тайм так і завершився з рахунком 1:1.На 70-ій хвилині другого тайму Денис Маринчук знову виводить "Бескид" уперед.
   72-а хвилина з поля вилучено гравця "Тепловика" Руслана Остафійчука.Незважаючи на чисельну перевагу,надвірнянці пропустили другий м"яч.Гол на свій рахунок записав Ігор Петрів на 85-ій хвилині.Матч юнацьких команд закінчився також з нічийним рахунком 1:1. 

Орися Співак за повідомленням пресслужби ФК"Бескид"

 
Вихованці ДЮСШ-у призовій трійці (НВ №43-44 від 14.05.04р.)

   7-8 травня ц.р.вихованці Надвірнянської ДЮСШ(відділення футболу) взяли участь в обласних змаганнях серед учнів інших аналогічних шкіл товариства "Колос" і вийшла у фінал.У фіналі юні надвірнянці зустрілися з учнями Коломийскої,Снятинської і Рожнятівської ДЮСШ.
   Змагання відбулись у смт.Рожнятів у двох вікових групах: 1988-1989р.н.(тренер Святослав Масевич) і 1990-1991р.н.(тренер Василь Яворський).
   Обидві команди зайняли третє призове місце і нагороджені грамотами обласної ради ФСТ"Колос".

голова райради ФСТ"Колос" Василь Масевич



Пам"яті Івана  Батира (НВ №62 від 23.07.04р.)

   Добрий слід по собі у фізкультурно-спортивному житті села Парище залишив Іван Батир.Сільська рада заснувала кубок з футболу пам"яті кращого футболіста 70-их років.
   На відзначення його заслуг,пропаганди фізичної культури та спорту,як важливого засобу зміцнення здоров"я та організації змістовного відпочинку,популяризації  футболу в селі за підтримки надвірнянської райради ФСТ"Колос" в особі Василя Масевича в Парищі на сільському стадіоні розіграно цей кубок. Виборювали його дві команди земляків футболіста,села Гаврилівка та збірна команда райради ФСТ"Колос",сформована з сільських інструкторів по спорту за круговою системою.
   У впертій боротьбі перемога дісталася господарям.Команді вручено кубок Івана Батира,футбольний м"яч,а гравцям-грамоти райради ФСТ"Колос".  

Микола Питлюк

Торжество атаки (НВ №62 від 23.07.04р.)

   Що саме атака є козирною картою будь-якої команди ще раз доказали юні футболісти Переросля й Назавизова на районному турнірі серед сільських школярів у рамках Всеукраїнського фестивалю "Даруємо радість дітям".
   Проходив він під патронатом райради ФСТ"Колос" за підтримки депутата Надвірнянської районної ради,голови постійної депутатської комісії з питань молодіжної політики,фізіичної кульутри,спорту і туризму,директора благодійного фонду "Карітас-Надвірна" Володимира Гаврилюка.Організатори турніру приурочили його XXVII Олімпійським іграм в Афінах та 13-ій річниці незалежності України.
   Крім юних любителів шкіряного м"яча цих сіл не менш  старалися також учасники розіграшу районного кубка з Фитькова та Лісної Тарновиці.Та найвправнішими виявились переріслянські та назавизівські юні футболісти.Перемоги обидвох команд відзначені оригінальними кубками.Юних футболістів Назавизова райрада ФСТ"Колос" нагородила ще й комплектом футбольної форми.    

Микола Питлюк

На фінал-у Тлумач (НВ №62 від 23.07.04р.)

   На зональних обласних змаганнях у програмі Всеукраїнської акції "Даруємо радість дітям",які вілбулись в с.Перерісль.Серед футболістів Надвірнянського,Коломийського та Верховинського районів неабияким успіхом блиснули школярі Переросля 1987- 1988 р.н..У двобої їхня команда перемогла команди однолітків Коломийського та Верховинського районів і вийшла у фінал, розіграш якого стартував 22 липня в Тлумачі.Тренує хлопців Василь Яворський.У разі перемоги і тут вони восени візьмуть
участь в аналогічному турнірі Всеукраїнського фестивалю.

Микола Питлюк


Тріумф у Тлумачі (НВ №67-68 від 13.08.04р.)

   Футбольна команда школярів Переросля 1987-1988 р.н., блиснувши неабияким успіхом на зональних змагнаннях у програмі Всеукраїнської акції "Даруємо радість дітям",не менш вдало виступила і на фіналі цих змагань у Тлумачі.
   Тренує хлопців,які виступають під егідою райради ФСТ "Колос",Василь Яворський-один з найдосвідченіших фахівців цієї спортивної структури району.Завдяки йому юні футболісти Переросля і у Тлумачі проявили волю до перемоги,діяли активно в нападі і перемогли своїх ровесників з інших районів.   
   Завоювали тут першу сходинку п"єдесталу пошани.Цей успіх став запорукою того,що переріслянська команда шкіряного м"яча у вересні позмагається в аналогічному турнірі Всеукраїнського фестивалю в Києві.

Микола Білозерко       

Урок першого кола (НВ №67-68 від 13.08.04р.)

   Завершилось перше коло чемпіонату району з футболу серед команд сільських колективів фізкультури.Ігри чемпіонату засвідчили зрослу майстерність сільських футболістів,клас гри.А ще він забезпечив неабияку пропаганду фізичної культури і спорту,як важливого засобу зміцнення здоров"я,ведення здорового способу життя та організації змістовного відпочинку.
   У чемпіонату який проходить під егідою райради ФСТ"Колос" та районної федерації футболу,змагаються команди у двох групах "А"(10 команд) та "Б"(8 команд) за територіальним принципом. Звання чемпіон району,-уточнив голова райради ФСТ"Колос" Василь Масевич-виборюють футболісти команд дорослого і юнацького складів.

Група "А"

   ДОРОСЛІ І
В Н П Мз Мп О
1 Гвізд
9
6
1
2
24
18
19
2 Камінна
9
5
3
1
28
19
18
3 Перерісль
9
5
2 2
28
13
17
4 Лісна Тарновиця
9
5
1
3
30
19
16
5 Парище
8
3
2
3
18
21
11
6 Фитьків
9
3
1
5
22
34 10
7 Тисменичани
9
2
4
3
18
13
10
8 Середній Майдан
8
1
6
1 22
20
9
9 Гаврилівка
9
2
0
7
18
36
6
10 Назавизів
9
0
4
5
13
29
4


   ЮНАКИ І
В Н П Мз Мп О
1 Перерісль
9
7
1
1
24
14
22
2 Тисменичани 9
6
2
1
36
13
20
3 Камінна 9
5
3
1
26
15
18
4 Фитьків
9
6
0
3
25
18
18
5 Назавизів 9
4
2
3
20
16
14
6 Парище 9
4
1
4
13
16
13
7 Гвізд 9
2
3
4
14
19
9
8 Гаврилівка 9
2
1
6
13
31
7
9 Лісна Тарновиця 9
1
1
7
7
11
4
10 Середній Майдан 9
1
0
8
6
34
3


Група "Б"    


   ДОРОСЛІ І
В Н П Мз Мп О
1 Саджавка
7
7
0
0
25
14
21
2 Заріччя
7
5
1
1
20
8
16
3 Ланчин
7
5
1
1
25
10
16
4 Білі Ослави
7
4
0
3
23
22
12
5 Верхній Майдан
7
3
0
4
16
14
9
6 Лоєва
7
2
0
5
14
29
6
7 Красна
7
2
0
5
10
18
6
8 Пнів
7
1
0
6
8
20
3


   ЮНАКИ І
В Н П Мз Мп О
1 Білі Ослави
7
5
0
2
24
9
15
2 Красна
7
5
0
2
14
15
15
3 Саджавка
7
4
2
1
20
7
14
4 Ланчин 7
4
0
3
14
15
12
5 Лоєва
7
3
1
3
16
18
10
6 Пнів 7
3
1
3
16
14
10
7 Заріччя 7
1
0
6
4
17
3
8 Верхній Майдан 7
1
0
6
9
23
3

Кубок району в Переросля (НВ №71-72 від 27.08.04р.)

   Саме у День Незалежності України на міському стадіоні "Нафтовик" відбулась фінальна гра на кубок району з футболу серед сільських колективів під прапором ФСТ"Колос",яке очолює Василь Масевич.Зустрілися переможці зональних турнірів:ФК"Перерісль" та "Прут"с.Саджавка.Гра проходила при середній наповненості трибун,оскільки одночасно на майдані Т.Шевченка тривав концерт художніх колективів райцентру.
   З перших же хвилин матчу ігрову ініциативу перехопили футболіста Переросля чіткішою обробкою м"яча,точністю передач,індивідуальною майстерністю нападників.
   Рідким контратакам саджавчан бракувало гостроти завершення,але одна з них виявилась ефективною:"кручений" удар з далекої відстані змінив рахунок на користь "Прута".До честі переріслянців цей гол не вплинув на гостроту гри.Навальні атаки продовжувались.Але один з епізодів став психологічним надломом для команди Саджавки:у цілковито ігоровому епізоді арбітр завважив порушення правил захисником "Прута" і призначив у ворота саджавчан одиннадцятиметровий...
   У другому таймі команда Саджавки через хаотичність гри видихлася і втратила віру в перемогу.В результаті-4:1 на користь команди Переросля.
   Обидвом командам вручили грамоти та по одному футбольному м"ячу.А перехідний кубок прикрасив інтер"єр Переріслянської сільської ради.

Степан Писуляк    


Переглядів: 1457 | Додав: nrff | Теги: історія футболу Надвірнянщини, 2004 рік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2012  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів