Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2023 » Квітень » 11 » Головне – дістатися до фіналу.
14:38
Головне – дістатися до фіналу.

На минулих вихідних стадіон “Нафтовик” у м.Надвірна став ареною захоплюючих поєдинків – змагань серед міні-футболу серед дитячих команд на кубок “Весняна перлина”, який встановили надвірнянський ресторан “Карпати” (директор Василь КУЗЮК) та агенство нерухомості “Еверест TEAM” (директор Назар АНДРЕЙЧУК) за сприяння районної федерації міні-футболу.

У змаганнях взяло участь 6 команд гравців віком до 14 років. Жеребкування розподілило їх на дві групи, а матчі проходили за круговою системою задля визначення півфіналістів.

У першій групі команди Заріччя та Гвозда випередили юних лоївських футболістів, а з другої групи до півфіналу вийшли команди ДЮСШ м.Надвірна та ДФК”Атака” с.Пнів.

У першому півфіналі боротьби не вийшло –юні надвірнянці без особливих проблем розвбралися з командою Гвозда – 8:1, а от у другому півфіналі боротьба проходила більш цікаво і напружено, дуже довго передували хлопчики із Заріччя, потім гравці ДФК”Атака” забили один гол, і лише під кінець гри зарічанці забили і третій гол, і гравці Заріччя виходять до фіналу.

У грі за третє місце зустрілись хлопчики з Пнів’я та Гвозда, які представляли ДФК”Атака” (президент Володимир Котик). Гра загалом точилася рівна, але гольові моменти краще використали пнівські футболісти- 3:1, і вони бронзові призери кубка “Весняна перлина”.

А от фінальна гра між ДЮСШ м.Надвірна та командою Заріччя показала численним глядачам, присутнім на міні-футбольному майданчику, що досвід все-таки має велике значення. Хоча у першій половині гри виграли зарічанці-1:0,2:1, удругому таймі азарт та наполегливість надвірнянців принесли свої плоди – за повної переваги вони доводять рахунок до 6:2 на свою користь, і лише за хвилину до закінчення гри встановлюється остаточний рахунок – 6:3 на користь команди ДЮСШ м.Надвірна і вони – володарі кубка “Весняна перлина”.

Відразу після закінчення фінальної гри відбулась урочиста церемонія закриття змагань та нагородження команд-призерів, яку проводили Василь Кузюк, Назар Андрейчук та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.  

За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди Гвозда, бронзові медалі та грамоти отримали гравці ДФК”Атака” с.Пнів, срібло у гравців із Заріччя. І ціла злива нагород припала на долю переможців – команда ДЮСШ відділу освіти РДА (капітан Роман Дитко) отримала чудовий кубок, футбольний м’яч,почесні дипломи та золоті медалі.

У складі переможців грали-Ярослав Рогів, Павло Хіцов, Ігор Огерук, Іван Калиній, Сергій Сапотюк, Роман Павлюк, Роман Гельйон, Андрій Корж, Андрій Чичотка та Роман Дитко. Виграш кубка “Весняна перлина”  став черговим успіхом вихованців тренера-викладача Надвірнянської ДЮСШ відділу освіти РДА  Володимира Перегінчука, який наполегливо працює з молодими футболістами, привчає їх до дисципліни на полі та командної гри, виховує справжніх патріотів своєї держави.

Також визначили кращих гравців у окремих номінаціях – кращим воротарем, нападником та гравцем стали надвірнянці – відповідно  Сергій Сапотюк, Андрій Чичотка та Роман Дитко, і лише приз кращого захисника поїхав у Заріччя – його отримав Василь Вацик.

Відзначили і людей, які постійно допомагають в організації подібних турнірів – це президент МФК”У Боба” Юрій Андрійович, директор ТРК”Надвірна” Богдан Климковецький, лікар Надвірнянської ЦРЛ Ігор Борко, а також Богдан Зеленчук, Андрій Івасик та Василь Грицюк, який у черговий раз довів, що йому небайдужий розвиток дитячого спорту.

Своїми враженнями від побаченого з нами поділилися:

Василь КУЗЮК-випала можливість організувати для дітей змагання з міні-футболу, я й нею скористався,задоволеними залишились всі- і учасники, і глядачі. Перемогли сильніші, але у всіх учасників є надія у майбутніх змаганнях досягти кращих показників, адже моя співпраця з районною федерацією міні-футболу продовжу.єься. Планую в цьому році провести ще, як мінімум, два турніри. Все, що буде від мене потрібно – я виконаю.

Назар АНДРЕЙЧУК-щиро радий за своїх земляків із Заріччя-, адже зразу посісти друге місце-це є великий успіх. Турнір проведений на високому рівні, я особисто це спостерігав. По можливості допомагатиму в розвитку дитячого спорту,зокрема,міні-футболу.

Володимир КОТИК-обидві команди якими я опікуюся, вийшли до півфіналу, і хоча наші хлопчики посіли 3 та 4 місце – це дуже добре, адже ігрова практика необхідна дітям. До наступних змагань ще є час, будемо посилено тренуватись і є надія, що займемо більш високе місце.

Роман ДИТКО-це вже не перший турнір, який наша команда ДЮСШ м.Надвірна виграє. Склад у нас добрий, регулярно займаємось під керівництвом Володимира Перегінчука, який допомагає нам посилювати свою майстерність, як у міні-футболі, так і у великому футболі. І ця перемога-своєрідна подяка нашому тренеру за його педадогічний талант.

 

На світлині - генеральний спонсор турніру – директор ресторану “Карпати” Василь КУЗЮК вручає приз кращого воротаря Сергію САПОТЮКУ з команди ДЮСШ відділу освіти РДА.

Прес-служба районної

федерації міні-футболу  

Переглядів: 96 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Квітень 2023  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів