Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2019 » Травень » 1 » «ФК «Битків» повинен прогресувати»
07:26
«ФК «Битків» повинен прогресувати»

На сторінці  МАТЧ про ФК"Битків":

Матеріал із номера 4 за 2019 рік.

«Прикарпаття-Тепловик» - ФК «Битків»
ЗАКОНОМІРНИЙ ПІДСУМОК

Важко пригадати одразу коли востаннє традиційно недільні матчі обласних футбольних змагань серед дорослих зміщали на день раніше. Мотивували минулотижневий перенос об’єктивними обставинами. Від цього минула субота у краї стала просто-таки перенасиченою футболом, як традиційним, так і «живим». Івано-Франківськ також винятком не став.
Обираючи для себе футбольну локацію на день – вагався не довго: вибрав те, що ближче, не надто задумуючись над цікавістю. Погідний сонячний день мав компенсувати те, що гра не обіцяла бути топовою чи центральною у турі. Однак «зачепило» ще до старту, бо «Тепловик» мав приймати «Битків» не на домашній «Гірці», а на «Русі», до того ж на основному полі…
Іншу родзинку пригадав пізніше. Саме ці колективи кубковий жереб звів у /8 розіграшу наприкінці жовтня минулого року.
На ту пору «тепловики» у п’яти попередніх поєдинках здобули 13 очок, забивши 20 голів і пропустивши тільки 2. А найголовніше – закріпилися на другій позиції у турнірці. Тож фаворитом кубкових баталій вважалися саме вони. До того ж, обидві гри мали відбутися на їхньому полі. Та гору у протистоянні, несподівано для багатьох, взяла команда «Биткова» 1:0, 2:0. І вже стало цікаво: як то буде цього разу? А ще – що змінило міжсезоння у командах, які корективи загалом внесли опоненти із часу останнього побачення?
Основну причину передислокації на «Рух» довідатися виявилось не важко: у це, справді, важко повірити одразу – не інакше, як іронія долі. Справа у тому, що у «тепловиків» на стадіоні «Гірка» вийшли з ладу … котли для підігріву води. У цейтноті часу довелося оперативно займатися пошуками вільного майданчика. Так і нагодився «Рух».
Про це довідався від Сергія Пташника, нового-старого керманича «Тепловика», котрий уже вкотре очолив команду, замінивши на тренерському містку Петра Русака (нині – тренер ФК «Карпати» Галич).
Рішення про черговий прихід чи призначення Сергія Володимировича подиву не викликало, а було десь в чомусь прогнозовано-очікуваним з огляду на те, що нині «тепловики» входять до структури МФК «Прикарпаття». І Пташник якраз очолює найближчий резерв – команду 19-річних, сформовану на базі обласного «Тепловика».
Для гостей, у котрих домашнього поля немає взагалі (через це команда змушена грати у Надвірній), схоже, фактор стадіону суттєвого значення не мав. Тому керманичі команд в оцінці і впливі цього важливого фактору виявилися лаконічними і ледь не однослівними: «до поля довелося звикати».
Схожою багато у чому була і їхня оцінка власне самого звітного поєдинку. Що подивувало, так це те, що особливо вони переймалися тим, як сприймалася їхня гра глядачами з трибун. А там, до речі, кожен із суперників мав своїх прихильників. Нехай нечисленних, та доволі галасливих. У загальній тиші «Руху» особливо вирізнявся темпераментний клич вболівальнці (!)з Биткова. Та навіть найвідданішим фанам цього дня не вдалося надихнути своїх кумирів-футболістів бодай на один забитий м’яч.
У підсумку – 0:0. Тож аналізуючи гру очільники суперників виявили дивовижну солідарність – нічия є закономірним підсумком двобою – резюмували вони.
Протокол матчу:
«Прикарпаття-Тепловик» Іванол-Франківськ – ФК «Битків» 0:0
Арбітр: Музика Олег. Асистенти: Синишин Ю., Будункевич М.
Стадіон «РУХ», 20 квітня, 100 глядачів.
«Прикарпаття-Тепловик»: Сердюк Р., Пархуць Я., Новицький А., Пархуць В., Феліпович В., Руденко І., Тофан В., Медвідь П., Солдатенко О., Шевченко С., Хома А.
Запасні: Бобик Л., Крижанівський В., Павлюк О., Радульський Ю., Матешко В., Лесів Н., Гудемнюк О.
«Битків»: Борсук Є., Соколовський Н., Хавлюк О., Телепчук П., Красій В., Качанівський Н., Воробець Т., Кукурудз А., Швед Н., Онуфрак Т., Максим’юк І.
Запасні: Семенів Ю., Слободян М., Третяк І., Чемерейко О., Проців С., Гринюк Н., Куртянік В.
Сергій Пташник: тренер «Прикарпаття-Тепловик»:
Діями гравців задоволений.
- Вважаю, що в цілому гра нам вдалася. Може не бла видовищною і не надто потішила глядачів, але для мене, як для тренера, вона дала чимало інформації. Передусім, ми зіграли хороший матч і тим, як діяли мої гравці, я задоволений. А найперше –тішить те, що гравці виконали усе, про що ми домовилися. Виконали установку на матч. Нехай ми не забили, але й серйозних огріхів не припустилися. Це тішить, бо опонент у нас сьогодні був достойний. У «Биткова» дуже боєздатна команда. У її складі вистачає гравців, котрі вміють грати у футбол і достоту досвідчені. До того ж, у перерві суперник підсилився виконавцями хорошого рівня.
Загалом же поєдинок видався небагатим на гольові моменти. Як на мене, по-справжньому серйозних і небезпечних їх було два: один – у суперників у першому таймі, та ще один – у нас – по перерві. Не забили… Саме про те, що упродовж гри може трапитися всього один-два вірних шанси і необхідно їх реалізовувати, я наголошував у роздягальні після матчу. Хочу, щоб хлопці це зрозуміли, адже команди високого рівня (незалежно від рангу змагань чи матчів) як правило, такі вірні моменти не марнують і це стає вирішальним. Однозначно стверджувати втратили ми очки, чи здобули, сьогодні не берусь. Скажу лише, що для «Прикарпаття-Тепловика» важливим є кожен заліковий пункт у турнірній таблиці. Адже завдання у нас – фінішувати у призовій трійці обласного чемпіонату – залишилося незмінним. У футболі, як і в житті, трапляється часто, що десь втрачаєш, а десь навпаки – знаходиш. І навіть не сподіваєшся, коли це станеться…
Зараз попереду маємо важливі поєдинки із основними конкурентами – брошнівцями і долинянами. В цьому контексті важливо правильно розподілити сили одразу на кілька турнірів одночасно: обласні чемпіонат і юнацьку першість та першолігові баталії дитячо-юнацької футбольної ліги України серед 19-річних, у котрих одночасно виступаємо і задіюємо практично одних і тих же виконавців. Хоча серед футболістів маємо хорошу конкуренцію і загалом в обоймі є достатньо гравців, мусимо уникати зайвих травм і ушкоджень. Наразі очікуємо на якнайшвидше повернення із лазарету Новицького. В переддень поєдинку ДЮФЛУ у Львові проти тамтешнього «Динамо» (24 квітня – ред), припускаю, найголовніше і чи не найважче буде встигнути знову призвичаїтися до поля зі штучним покриттям. Бо як стало відомо, львів’яни прийматимуть нашу команду саме на такому майданчику. А перехід з різних видів полів завжди таїть у собі певні незручності і певну небезпеку.
Іван Максим’юк, представник ФК «Битків»,
капітан команди:
«ФК «Битків» повинен прогресувати»
- Скажіть, будь-ласка, чим різняться сьогоднішнє протистояння суперників від двох попередніх кубкових матчів, зіграних восени минулого року?
- Хоча б тим, що сьогодні нам не вдалося перемогти опонента. Та і тренер у суперників наразі вже інший. А ще, тоді це був інший турнір - кубковий, що мав іншу стратегію і мотивацію. До того ж це було вже після того, як завершилася перша частина чемпіонату і залишалося сконцентруватися виключно на кубкових баталіях. Виходило так: або ми проходимо далі, або сезон для команди вже восени можна було вважати провальним. Основним чинником, вважаю, стало те, що ми тоді якраз на фініші набрали хід і, що найважливіше, упіймали власну гру. На відміну від сьогоднішнього двобою.
- Однак важко зрозуміти, задоволені Ви підсумковим результатом у повній мірі, чи навпаки?
- Загалом, вважаю результат закономірним для нашої команди. Та і для франківців мабуть також. Цікаве у іншому: наскільки гра сподобалася глядачам, бо, як на мене, на полі було більше боротьби, аніж, власне, футболу. Щоправда у другому таймі суперники наші мали непоганий момент. Проте їм не поталанило у цьому епізоді, а нам виходить – навпаки пощастило.
- Чого не вистачає команді сьогодні для досягнення переможного результату?
- Важко однозначно стверджувати, та ще й за гарячими слідами, так би мовити. Нам дійсно наче чогось не вистачає. Навіть з середини складається, враження, що діємо ми на полі важкувато. Варто розібратися у причинах.
Залишається сподіватися, що розіграємося від матчу до матчу. Хоча на «Кубку Підгір’я» і діялося наче легше і виглядало непогано.
- Якраз «Кубок Підгір’я» мав допомогти легше увійти у друге коло чемпіонату…
- У тих поєдинках у нас направду виходило краще. Тоді здавалося, що команда готова і робота на зборах у міжсезонні вже дається взнаки. Може це все через те, що грали на штучному газоні, а вийшли «на траву» і ніби все змінилося.
- Може причина криється у кадрах, які, як відомо, вирішують усе?
- Ми не вдавалися до кардинальних змін. Хоча поповнення мали непогане, достоту сильне, як за обласними мірками. Наші лави поповнили Іван Ципердюк, Тарас Воробець, Назар Швед (з футзалу), Назарій Качанівський, Сергій Проців та Юрій Семенів. Так що маємо непогану конкуренцію на кожній позиції. Шкода, звичайно, що на результатах в даний момент це позначається мало. Але сподіватимемося…
- На який результат націлений «Битків» у поточному сезоні:
- Сьогодні вже формуємо колектив для сезону наступного. Вже у найближчому майбутньому плануємо серйозно втрутитися у суперечку за місце на обласному футбольному п’єдесталі. Наше керівництво має амбітні плани щодо участі у Всеукраїнських аматорських змаганнях – розіграші Кубка та в першості на перспективу. Очільники, як і наші футболісти, впевнені – «Битків» будь-що повинен прогресувати!
Нині ж орієнтири скромніші – намагатимемося потрапити до чільної п’ятірки. Щоправда схожі завдання декларують майже усі команди і бореться зараз за це ледь не половина учасників чемпіонату. В усякому разі сподіватимемося сягнути щонайвищих турнірних щаблів.
Ігор Костюк

Протоколи усіх матчів туру:
НФК Бурштин - Нафтовик Долина 0:4
Голи: Басараб М. (27), Дяків Р. (45, 76), Локатир С. (75).
НФК Бурштин: Чеботарь О., Федунишин Р., Деренюк Я.. Ільницький В., Гатин-Лозинський С., Хижий С.. Рубинець А., Гречух І.. Вовчук Ю., Дем’яник А., Лялюк О.
Запасні: Федорняк О., Кантор Н., Петрів Н., Юрик Я., Гнип Б., Ковальчук В., Глущенко В.
«Нафтовик»: Гала М., Локатир С.. Басараб М., Вецко С., Радульський В., Курташ Р., Цвеюк П., Бабінчук М., Дяків Р., Білогубка Ю., Халацький С.
Запасні: Димид С., Лесів В., Тишківський Н., Шатковський О., Жмуркевич А., Павелчак Р.
Зазначимо, що після цього матчу на тренерському містку у бурштинців знову зміни - команду очолив Микола Вітовський.
Ніка І.-Франківськ - Кремінь Пістинь 3:2
Голи: Боднарук А. (12, 39, 45) - Перепічка О. (14), Ляхович М. (43).
НІКА: Гнатковський В., Тимченко О., Нестерук О., Коржак В., Конрад В., Полозяк В., Лозицький В., Дяків Я., Боднарук А., Щербаков Ю., Урбанський І.
Запасні: Нагірний Н., Тофан О., Бичків О., Додюк В., Морис С., Мигович В., Приймак А.
Пістинь: Максимчук В., Ганущак Д., Перепічка О., Конрад Р., Курищук С., Ляхович М., Гринюк О., Ганущак В., Лукачук А., Третяк Н., Рій В.
Запасні: Курищук І., Ківнюк Р., Орищук І., Слободян О., Ленів М., Мироняк М., Якімишин Т.
Вихор Ямниця - Карпати Брошнів-Осада 1:2
Голи: Сем’янчук Я. (89) - Цимбалістий І. (44), Петрик Є. (58).
Ямниця: Макогон М., Луцький П., Шевчук Р., Гребинський І., Мельничук Т., Матійчук Л., Самочко Н., Данів Н., Сем’янчук Я., Іваночко Т., Мельничук А.
Запасні: Павлів Ю., Дем’яник О., Луцький А., Садловський М., Ціцюра С.
Брошнів-Осада: Бендер А., Заторський В.,Микуляк Я., Гладенький В.,Гладенький Ю., Іванишин Ю., Локатир О., Петрик Є., Гончар В., Семчук Я., Цимбалістий І.
Запасні: Богачов О.,Минай Р., Гудак С., Пілянський Б.
ФК Турка - Бескид Надвірна 2:0
Голи: Куник Д.(58), Кулик М. (78).
Турка: Соповський Т., Олійник А., Андрусяк Д., Маковійчук В., Кулик М., Максим’юк Д., Крамар І., Боднарук Т., Якібчук П., Іваничук П., Чорней Ю.
Запасні: Тепчук І., Уштан П., Червінський В., Уштан П., Маковійчук Н., Куник Д., Гаврилюк І.
Надвірна: Ключівський М., Демків Я., Погрібний С., Осіобор-Діамонд Ранті Емманнуель, Романюк Р., Муліом Ндамбо Сам Адам Черіф, Добровольський П., Шевченко В., Гандзюк В., Куяте Мохаммед, Корженюк Р.
Запасні: Гавадзюк І., Ковальчук П., Елхагрі Ахмед, Зомбік В., Стасишин О., Зубко Михайло.
таблиця:
Команда І В Н П О М`ячi
Нафтовик Долина 11 10 0 1 30 34-7
Прикарпаття Івано-Фр. 11 7 2 2 23 30-9
Карпати Брошнів-Осада 11 7 1 3 22 21-14
ФК Турка - 11 5 3 3 18 16-16
НФК Бурштин - 11 4 2 5 14 14-25
Бескид Надвірна 11 3 4 4 13 11-16
Вихор Ямниця 11 3 2 6 11 12-14
ФК Битків - 11 1 6 4 9 10-13
Ніка І.-Франківськ 11 2 1 8 7 11-29
Кремінь Пістинь 11 1 3 7 6 9-25
5 бомбардирів:
ГРАВЕЦЬ КОМАНДА Г П ІГОР
Семенюк П. Прикарпаття 11 0 9
Солдатенко О. Прикарпаття 9 0 11
Халацький С. Нафтовик 8 0 11
Цимбалістий І. Карпати Бр-Ос. 7 0 11
Боднарук А Ніка 6 0 11
АНОНС 12 ТУРУ НА 5 ТРАВНЯ:
Кремінь Пістинь-ФК Турка
Бескид Надвірна-НФК Бурштин
Нафтовик Долина-Вихор Ямниця
Карпати Брошнів-Осада-Прикарпаття Івано-Франківськ
ФК Битків-Ніка І.-Франківськ
ЮНАКИ 11 ТУР:
ФК «Битків»-«Прикарпаття-Тепловик» 0:5
«Карпати» (Б.-О.)-«Вихор»2:1
«Кремінь»-«Ніка-Вовчинець» 0:3
«Нафтовик»-НФК «Бурштин» 0:2
«Бескид»-ФК «Турка» 2:2
ТАБЛИЦЯ:
КОМАНДА І В Н П М О
1«Прикарпаття-Тепловик» 11 11 0 0 78-1 33
2 «Ніка-Вовчинець» 11 7 2 2 41-9 23
3 «Бескид» 11 7 2 2 20-14 23
4 «Вихор» 11 5 3 3 16-9 18
5 НФК «Бурштин» 11 4 4 3 12-17 16
6 ФК «Турка» 11 3 4 4 13-18 13
7 «Карпати» 11 3 2 6 20-28 11
8 «Нафтовик» 11 2 3 6 5-22 9
9 ФК «Битків» 11 2 1 8 11-52 7
10 «Кремінь» 11 0 1 10 9-55 1

...

Переглядів: 336 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів