Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 5
Guests: 5
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Червень » 29 » Фінал кубка району.Представлення команд
11:00
Фінал кубка району.Представлення команд
ПРЕДСТАВЛЯЄМО ФІНАЛІСТІВ

ФК„Красна”с.Красна


   Перші паростки гри в футбол в с.Красна почали сходити на початку 1950-х р.р.Протягом тривалого часу футболісти села виступали за команду с.Верхній Майдан.
   Створення команди і відкриття стадіону в с.Красна пов’язане з іменами братів Зубка Івана Дмитровича та Зубка Йосипа Дмитровича.Саме завдяки їхнім старанням в 1987 році футбольна команда «Нива»с.Красна дебютувала в розіграші районного чемпіонату.
   Найбільш успішним для футболістів села був виступ в 1992 році.
   Зайнявши ІІ місце в ІІ зоні команда вийшла в півфінал,де зустрілась із суперниками з Переросля. В напруженому поєдинку,при ігровій перевазі краснян, фортуна всміхнулась більш досвідченим переріслянцям,які перемогли з рахунком 2:1.В матчі за ІІІ місце краснянська «Нива» зустрілась із командою «Факел»с.Середній Майдан.Краснянці перемогли з рахунком 2:1 і вперше завоювали бронзові медалі районного чемпіонату з футболу.Привів команду до успіху капітан і тренер Шмід Василь Михайлович.З тих пір повторити успіх команді не вдавалось.
   Більш успішним був виступ юнаків,які ставали неодноразово призерами районної першості,а в 1988,1991,1996,1997 р.р.завойовували перше місце.
   У зв’язку із неналежним фінансуванням команда змушена була покинути вищу лігу.
   Чергове піднесення команди і прагнення повернутись у вищій дивізіон спостерігається в 2005 році,коли група молодих ентузіастів на чолі із Бойком Володимиром Михайловичом та Нагорняком Володимиром Федоровичом зорганізували молодих талановитих футболістів.Сільська команда виступає під назвою ФК«Красна».Вдалось повернутись у вищу лігу і добивались вамогих показників.Інколи команда була за крок до медалей,але не щастило.Тренерами команди протягом вказаного часу були Данилюк Д.Й.,Бойко В.М., Нагорняк В.Ф.,Бойко М.Я.,Дитко А.М.
   Вихід у фінал кубка району з футболу – закономірність,адже краснянська команда вже давно славиться як гроза авторитетів.В команді вдалось поєднати досвід старших досвідчених футболістів із молодечим запалом вчорашніх юніорів.
   На шляху до фіналу ФК«Красна» здолав в 1/8 команду «Колос»с.Парище(3:0,1:3),
1/4-«Арсенал»с.Тисменичани (1:1,1:0),1/2-«Дружбу»с.Волосів (3:3,2:1).

СКЛАД КОМАНДИ:


 
Барановський Роман      
Білінкевич Іван      
Бойко Василь      
Бойко Володимир      
Гугляк Тарас      
Дем’янчук Роман      
Дитко Андрій      
Дідоводюк Андрій      
Козубаль Володимир      
Кухарчук Михайло      
Левицький Микола      
Мигалюк Денис      
Микитин Михайло      
Нагорняк Володимир      
Нагорняк Іван      
Петруняк Василь      
Тарлапан Василь      
Тарлапан Іван      
Харишак Микола     

Спортінструктор-М.Бойко                            
Лікар команди-Д.Данилюк                                          
Водій команди І.Павлик                              
Сільський голова -  В.Завальнюк                  
Меценат-Б.Нагорняк
Меценат-В.Нагорняк

-----------------------------------------------------------------------

ФК”Перерісль” с.Перерісль


Футбольна команда с.Перерісль під назвою „Колос” була створена у 1961 році з ініциативи правління колгоспу ім.Леніна(гол.правління Савчук О.П.).В цей час аматорами футбольного руху при всебічному сприянні колгоспу та сільської ради в центрі села було збудовано стадіон . Перший свій чемпіонський титул команда завоювала в першості району 1968 року. Починаючи з 70-их років команда стає одним із лідерів серед футбольних команд району,неодноразово завойовуючи чемпіонський титул та кубок у змаганнях районного рівня.Серед найважливіших здобутків цього часу є вихід у фінал кубка області у 1973 році та в 1975 р. по „Колосу”.Головний злет команди припав на другу половину 80-х років,коли в сезонах 1986-1989 р. команда достойно представляла Надвірнянський район на першості області, завоювавши першість в групі „Б”(1989 р.). За роки незалежності ФК «Перерісль» тільки зміцнив свої  кращі традиції, в селі працювала футбольна школа під керівництвом відомого на теренах Надвірнянщини тренера В.В Яворського юні футболісти перемагали на різноманітних турнірах основними здобутками дитячо-юнацького футболу с.Перерісль були перемоги на двох міжнародних турнірах в Польщі, ФК Перерісль був переможцем чемпіонату області з футболу серед колективів ФСТ «Колос» та учасниками всеукраїнських змагань. Юні футболісти Переросля з року в рік були призерами престижного обласного кубку «Шкіряний м’яч». Та переможцями багатьох обласних турнірів як з футболу так і з міні – футболу. 
Чорним роком для переріслянців став 2007 рік, коли команда з найбільшою футбольною історією та найбільшою кількістю титулів несподівано для всіх покинула елітний районний дивізіон. На початку  2008 року під питанням залишалася участь команди в районній першості, адже ніхто не міг змиритися з тим що команда гратиме не серед футбольної еліти  району, ніхто не бажав брати під керівництво дану команду, фактично рятівником того часу став молодий (нині покійний ) В. Голинський, який разом із своїми помічниками М. Рубінським та В. Остап’юком в 2008 році зуміли сформувати команду та знову вивести її в еліту футболу Надвірнянщини,вигравши першість дорослим складом та завоювавши бронзу юнаками.  В 2009 році новим керівником футболу с. Перерісль став М. Рубінський під його керівництвом команда провела блискучий сезон виграла чемпіонство дорослими, бронзові медалі юнацьким складом, стала кращою командою серед колективів фізкультури району, виграла кубок «Пролісок» юнаками,  кубок Незалежності дорослими, та інші турніри.В 2010 році під керівництвом  В. Данилюка  юнацька команда ФК «Перерісль» здобула срібні нагороди.
Наступна хвиля злету припала на 2011 рік  під керівництвом В. Передрука та І Бурдилюка команда знову стає чемпіоном та в черговий раз представляє наш район у Кубку чемпіонів області. Закінчивши боротьбу на стадії чверть фіналу.  Після приходу до влади нового голови сільської ради В. Непеляка силами села була збудована окраса стадіону - футбольна роздягальня.
Традиції переріслянського футболу успішно розвиває талановита молодь села. Про це свідчать яскраві здобутки команди в районних змаганнях останніх років.Регулярно перебуваючи серед призерів районної першості, команда багато разів виборювала титул чемпіона та не одноразово  ставала володарем кубка, а також багато разів вигравала супер кубок району.
На сьогоднішній день футбол в селі це головне свято а футболісти національні герої. Станом на цей  сезон команда вже має вагомі здобутки, адже вже зуміли виграти перед сезоний кубок «Пролісок», та на даний момент лідирують в  чемпіонаті району не втративши жодного очка.
 Сьогоднішній фінал кубку району це ще одне свято в селі, яке закінчиться перемогою, а футболісти подарують вболівальникам черговий трофей!!!!!!!!!!!!!!!  

СКЛАД КОМАНДИ:


 
Василюк Роман      
Грабовецький Дмитро      
Григорук Андрій      
Григорук Ярослав      
Гула Андрій      
Ерстенюк Ярослав      
Клюфінський Віктор      
Кобзар Володимир      
Корженюк Роман      
Насадюк Роман      
Непеляк Василь      
Николюк Андрій      
Остап’юк Василь      
Остап’юк Руслан      
Павлюк Іван      
Павлюк Олег      
Партан Роман      
Передрук Василь      
Рев’юк Володимир      
Синоверський Роман      
Созанський Андрій      
Стефанюк Арсен      
Стефанюк Богдан      
Яворський Андрій     

Тренер команди - В.Остап’юк
Представник команди - В.Передрук
Начальник команди – Р.Насадюк
Сільський голова -  В.Непеляк

-----------------------------------------------------------------------
Розіграш кубка району сезону 2012 року

попередній етап(8,22 квітня)

"Колос"Парище-"Лукавець"Гвізд-2:2,3:1

"Підгір"я"Назавизів-"Сокіл"Фитьків-1:3,1:3

"Страгора"Стримба-"Смотрич"Верхній Майдан-3:1,6:3

ФК"Білі Ослави"-ФК"Ланчин"-2:4,-:+

"Прут"Саджавка-ФК"Зелена"-4:0,6:0

"Карпати"Цуцилів-"Бистриця"Пасічна-3:6,4:2

"Темп"Молодків"-"Скеля"Пнів-2:0,0:1

"Факел"Середній Майдан-"Смерічка"Лоєва-2:3,4:3



1/8 фіналу (29 квітня,02 травня)

"Прут"Саджавка-"Дружба"Волосів-2:2,1:1

"Олімпія"Камінне-"Темп"Молодків-4:1,+:-

"Лістер"Лісна Тарновиця-"Сокіл"Фитьків-2:0,3:4

ФК"Красна"-"Колос"Парище-3:0,1:3

ФК"Перерісль"-"Бистриця"Пасічна-2:0,4:0

"Нива"Гаврилівка-"Факел"Середній Майдан-4:0,1:1

"Арсенал"Тисменичани-"Страгора"Стримба-3:0,8:2

"Нафтовик"Битків-ФК"Ланчин"-2:1,2:3


1/4 фіналу (10,17 травня)

"Арсенал"Тисменичани-ФК"Красна"-1:1,0:1

"Лістер"Лісна Тарновиця-"Нива"Гаврилівка-0:3,-:+

"Олімпія"Камінне-"Дружба"Волосів-2:2,1:2

ФК"Перерісль"-"Нафтовик"Битків-0:0,1:1


1/2 фіналу (31 травня,7 червня)

ФК"Красна"-"Дружба"Волосів-3:3,2:1

ФК"Перерісль"-"Нива"Гаврилівка-1:0,3:2


фінал (1 липня)

ФК"Красна"-ФК"Перерісль"

-----------------------------------------------------------------------

Фінали кубка району

...

1984   Гаврилівка 1:0 Камінне

1985   Камінне перемогла по пен. Парище

1986   Саджавка-переможець

1987   ?(брак даних)

1988   ?(брак даних)

1989   Середній Майдан 5:2 Білі Ослави

1990   Пнів (УТТ) 3:2 ?

1991   Середній Майдан 1:0 Камінне

1992   Перерісль-переможець

1993   Камінне 4:2 Перерісль

1994   Перерісль-переможець

1995   "Олімпія"Камінне 3:0 "Колос"Перерісль

1996   "Едельвейс"Гвізд 1:0 "Олімпія"Камінне

1997   "Факел"Середній Майдан 2:1 "Колос"Перерісль

1998   "Прут"Делятин 1:1(по пен.6:5) "Олімпія"Камінне

1999   "Колос"Тисменичани 2:1 "Олімпія"Камінне

2000   "Колос"Перерісль 2:0 "Факел"Середній Майдан

2001   "Смерічка"Лоєва 2:2(по пен.7:6) "Факел"Середній
Майдан

2002   "Колос"Перерісль 2:1 "Факел"Середній Майдан

2003   "Прут"Делятин 3:1 "Олімпія"Камінне

2004   ФК"Перерісль 4:1 "Прут"Саджавка

2005   "Лістер"Лісна Тарновиця 5:3 у д.ч. "Колос"Парище

2006   ФК"Перерісль 3:1 у д.ч. "Колос"Тисменичани

2007   ФК"Тисменичани" 1:0 "Лістер"Лісна Тарновиця

2008   "Олімпія"Камінне 2:1 "Нафтовик"Битків

2009   "Олімпія"Камінне 2:1 "Нафтовик"Битків

2010   ФК"Тисменичани" 2:1 "Лістер"Лісна Тарновиця

2011   "Нафтовик"Битків 3:2 ФК"Битків"

2012   ФК"Красна" ?:? ФК"Перерісль
Переглядів: 4550 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів