Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2017 » Листопад » 12 » "Осінній зорепад"
14:44
"Осінній зорепад"

Вже традиційно на останніх шкільних канікулах районна федерація міні-футболу проводить розіграш кубка «Осінній зорепад» серед дитячих команд району.

Цього разу змагання проведені  у смт. Делятин за сприяння Делятинського селищного голови Петра Якимця та за фінансової допомоги Андрія Пригродського з Делятина та  Василя Кузюка з Надвірної.

Участь у змаганнях взяло 6 команд (вік учасників до 16 р.), які за жеребкуванням були розподілені на дві групи, де змагалися за коловою системою задля визначення учасників фінальної частини змагань.

У першій групі переможцями стали гравці команди «Олімп» з Надвірної, які разом з командою  «Прут» Саджавка вийшли до фінальної частини змагань, випередивши команду ФК «Делятин», яка виглядала трохи слабше за своїх суперників.

А у другій групі передували команди Надвірнянського коледжу НТУ та ФК «Красна», які були сильнішими за ще одну делятинську команду «Прут».

Таким чином, були визначені дві півфінальні пари - «Олімп» - ФК «Красна» та коледж НТУ – «Прут» Саджавка.

У першому півфіналі досить швидко надвірнянці відкрили рахунок, згодом забили ще два голи. У свою чергу гравці з Красної також реалізували дві контратаки – 3:2 на користь «Олімпу» і команди йдуть на перерву. А після перерви гравці «Олімпу» додали обертів, посилили тиск на ворота своїх суперників – це принесло свої плоди – 6:3 на користь «Олімпа» і вони у фіналі.

Другий півфінал був більш напруженим – до закінчення першої половини гри попереду були гравці Саджавки, і лише на останніх секундах надвірнянці рахунок зрівняли – нічия 1:1. І після перерви на майданчику точилася рівна боротьба, але надвірнянці зуміли двічі вразити ворота своїх суперників – перемога з рахунком 3:1 і команда коледжу теж у фіналі.

У грі за третє місце між командами «Прут» Саджавка та ФК «Красна» точилася гостра відкрита боротьба, обидві команди намагалися в першу чергу забити гол у ворота своїх суперників, не дуже думаючи про оборону своїх воріт – у підсумку 5: 3 на користь футболістів Саджавки , які і посідають почесне третє місце.

У фінальній грі між командами коледжу та «Олімпу» події розгорталися дуже непередбачувано – вже на 6 хв. команда з коледжу вигравала з рахунком 3:0, а на перерву команди пішли з рахунком 4 : 1. Здавалось що результат гри вже не зміниться, але гравці «Олімпу» почали пресингу вати по цілому майданчику своїх суперників, намагаючись зменшити розрив у рахунку. І їм це вдалося – за хвилину до закінчення гри рахунок вже 4 : 4. І тут прикра помилка в обороні і гравці «Олімпу» чітко реалізують вихід сам на сам з воротарем.

Отже, нелегка перемога з рахунком 5: 4 і надвірнянський «Олімп» стає володарем кубка «Осінній зорепад» з міні-футболу.

Після закінчення фінальної гри почалася урочиста церемонія нагородження команд призерів, яке проводили делятинський селищний голова Петро Якимець, голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та спонсори турніру – Андрій Пригродський та Василь Кузюк.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди ФК «Красна» (капітан Володимир Гусак), бронзові медалі та диплом у команди «Прут» Саджавка (капітан Володимир Лащук). Фіналісти – команда коледжу (капітан Владислав Кирлич)отримали срібні медалі та дипломи.

А всі головні призи – футбольний м’яч, кубок, золоті медалі та дипломи вручили переможцям змагань – команді «Олімп» з Надвірної (капітан Володимир Дем’янчук), якою опікується депутат міської ради Василь Кузюк.

Члени оргкомітету по проведенню кубка «Осінній зорепад» визначили кращих гравців турніру – ними стали воротар Роман Грицюк ( «Прут»), захисник Сергій Бубуйок (ФК «Красна»), нападник Микола Григоращук ( коледж  НТУ) та кращий гравець турніру Роман Гуйманюк («Олімп»).

Всі вони отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи, які спеціально на цей турнір встановив великий шанувальник міні-футболу Валерій Сотніченко з Надвірної.

               

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Прес-служба районної федерації міні-футболу.

...

...

 

Переглядів: 584 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Листопад 2017  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів