Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2015 » Листопад » 30 » Другий тур у першій лізі обласних змагань
19:10
Другий тур у першій лізі обласних змагань

У суботу двома матчами в Івано-Франківську розпочався другий тур у першій лізі обласних змагань.

Першими на площадку вийшли футзалісти делятинського “Прута” та обласні податківці. Вже на першій хвилині “Д П С” повів у рахунку. Швидкий гол дозволив одним первести гру у спокійне русло, а інших “заставив” йти в атаку. І десятинці сміливо розпочали штурм воріт податківців, а ті у свою чергу гостро контратакували. Однак, голів у першій половині не було. Гравці більше діяли на емоціях, ніж демонстрували фут зальну гру. І лише у дебюті другого тайму податківці зуміли провести дві гострі атаки, які завершили влучними ударами. Здобувши комфортний рахунок у матчі, податківці розслабилися і одразу пропустили. Та розвинути успіх десятинці не зуміли – при завершенні атак діяли не точно, часто на емоціях втрачали м’яч. А, коли не забиваєш ти, то неодмінно заб’ють тобі. Так і сталося наприкінці матчу, коли податківці довели свою перевагу до розгромної – 6:2.

Надто емоційним видався другий матч між друзями-суперниками – ямницьким “Вихором” та івано-франківським “Легіоном”. Надмірне бажання перемогти у матчі з перших хвилин “принесло” у пасив команд по чотири командні фоли. Гострі швидкі атаки, боротьба по всій площадці, багато порушень і фолів – все це було у матчі. Першими відкрили рахунок легіонери. А другий гол у ворота “Вихора” ще більше додав емоцій у гру. Вже на 5 хв ямничани залишаються у численній меншості (за друге попередження площадку залишив О. Зуб’як) та цим гравці “Легіону” не скористалися, але третій гол забили, коли грали у рівних складах. Ямничани одразу відповіли і вже на перерву йшли, відстаючи на один пункт у рахунку. Прикрий випадок стався наприкінці першого тайму, коли підчас гострої атаки на ворота “Вихора”, арбітри на побачили гри рукою захисника та ще й не призначили кутового...

Не вщухали емоції і у другому таймі. Ямничани знову пропустили, але через три хвилини все-таки зрівняли рахунок – 4:4. Зайва нервозність заважала гравцям як в атаці так і при захисті воріт. Вони часто помилялися і “заробляли” невиправдані фоли. При такому сумбурі знову вийшов вперед “Легіон”. А, коли на 19 хв ямничани знову залишилися у численній меншості, то, здалося,що легіонери “дотиснуть” суперника. Однак, вони знову не скористалися з такого “подарунку” суперника і не збільшили гольовий запас. А, коли до фінальної сирени залишалося 6! секунд, Віталій Мухтаров наважився на удар, який “прошив” захист легіонерів. У підсумку бойова нічия – 5 : 5.

Зовсім інші емоції вирували у недільних матчах, адже це були матчі-відкриття нового футзального сезону у Снятині та Долині. Вперше офіційні змагання обласного рівня у першій лізі відбулися у цих містах. МФК “Долина” приймав івано-франківський “Helix-Галицький Двір”. З перших хвилин матчу господарі повели атаки на ворота суперника і добилися результату. Дещо зменшені розміри площадки вимагали від івано-франківців часу на адаптацію. Та досвідчені фут зальні бійці з “Helix-Галицький Двір”, які мають чималий досвід виступів у різних залах, скоро приборкали певні незручності і амбітних господарі, хоча перший тайм програли з різницею у два голи. Друга половина пройшла за переваги гостей, які зуміли зрівняти рахунок, а на останніх секундах могли ще й вирвати перемогу. У підсумку бойова нічия – 4:4.

Урочисто пройшов матч-відкриття футзальної першості у Снятині. Привітання гравцям та вболівальникам, які прийшли на цю святкову подію у спорткомплекс ”Колос” від місцевої влади та голови Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області Ігоря Овчара, музичні вітання від чарівних покутянок – все це передувало футзальним баталіям першого офіційного матчу обласної першості. Сам поєдинок видався бойовим та емоційним. Господарі одразу пішли на штурм воріт суперника, бажаючи порадувати численних прихильників першим голом у домашньому матчі. Та суперник з Микуличина, який також давно змагається у обласній першості вправно тримав оборону, а при можливості гостро контратакував. Та 5 хв Іван Шинкарик завдав невідпорного удару під поперечину воріт суперника і відкрив рахунок у матчі. Надалі суперники демонстрували гру, у якій домінувала силова боротьба та пресинг. У цей час відмінно працював у воротах голкіпер микуличинців Андрій Вередюк, який рятував свою команду від потужних ударів снятинців. Та на 15 хв і він був безсилий врятувати свої ворота від удару Ігоря Краєвського. Збільшивши відрив у рахунку, господарі не збавляли темп та гості також мали нагоди відзначитися. Це їм вдалося на передостанній хвилині, коли Михайло Ліхновський точно пробив після розіграшу м’яча з аута. Цей гол додав ще більшої інтриги у матчі. Гості пішли ва-банк та спробували зіграти з п’ятим польовис. Однак, це їм не вдалося і вони пропустили втретє. Зусилля партнерів завершив Тарас Турчинський, який закріпив першу домашню перемогу МФК “Снятин” над МФК “Микуличин” з рахунком 3:1.

Матчі наступного третього туру пройдуть у неділю 6 грудня.

Ось хто гратиме у Івано-Франківську:

  11.30 – “Легіон” – “Долина”
  12.30 – “Микуличин” – “Вихор” 
  13.30 – “Helix-Галдвір” – “Прут”
14.00 – “Снятин” – “Д П С” (матч у Снятині).


  ТАБЛО ДРУГОГО ТУРУ:

“ПРУТ”(Делятин) - “Д П С”(Ів.-Франківська область.)- 2:6 (0:1).

Голи: Р. Ківнюк аг 16, В. Кочержук 19, Р. Хайнус 24 – Ю. Балагурак 1, В. Синишин 15, 23, 24, В. Бучинський.
Прут: М. Ключівський, В. Кочержук, В. Кіщук, Т. Кучак, Р. Зупник, М. Довбенюк, І. Цурак, А. Нечепуренко, Р. Ківнюк, Р. Хайнус. Тренер – Р. Зупник.
ДПС: С. Петруняк, Ю. Балагурак, В. Бучинський, М. Сікач, В. Синишин, Б. Ільчишин, Р. Баланюк, О. Стефанюк, В. Бучинський, Н. Максимюк. Тренер – В. Яцишин.
Попередження: В. Кочержук (20).
Арбітри: І. Салаш, М. Липко, В. Гронський.
Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.


 “ВИХОР” (Ямниця) – “ЛЕГІОН” (Івано-Франківськ) – 5 : 5 (3:2)
Голи: В. Мухтаров 8, 16, 24, А. Бибик 10, Н. Павлів 15 – О. Кузьмин 3, Є. Слободян 5, Р. Луців 8, І. Ковальчук 13, О. Єжижанський 18.
Вихор: І. Малик, А. Бибик, В. Мухтаров, Н. Павлів, О. Зубяк, О. Єжижанський, В. Наконечний, В. Ілащук, О. Клевчук, І. Боднар, Б. Жук, Н. Бунька, В. Гринькевич, Н. Ванченко. Тренер – Р. Смеречанський.
Легіон: О. Гашинський, І. Ковальчук, Р. Луців, В. Медвіь, О. Кузьмин, А. Ковальчук, О. Скопюк, О. Єжижанський, Є. Слободян, М. Процюк. Тренер – Р. Глинка.
Попередження: О. Зубяк (5), В. Наконечний (5), Н. Павлів (12), А. Бибик (22) – О. Єжижанський (7), О. Гашинський (12).
Вилучення: О. Зубяк (5, за друге попередження), Н. Павлів (19, за друге попередження).
Арбітри: І. Салаш, В. Гронський, М. Липко.
Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.


МФК “ДОЛИНА”(Долина) - “HELIX-ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР”(Ів.-Франківськ) - 4:4 (4:2).
Голи: Г. Паращій 3, І. Паньків 7, Б. Гутник 9, А. Громоляк 12 – Т. Гнатишин 8, П. петрунчак 10, Я. Демків 18, Р. Вовк 18.
Долина: С. Димид, Р. Покачайло, С. Вецко, А. Громоляк, Б. Гутник, В. Лаврінок, О. Шатковський, І. Паньків, Г. Паращій, О. Смоляр, М. Гошовський. Тренер – С. Димид. 
Helix-Галицький Двір: М. Трач, Д. Федик, О. Гнатишин, Т. Гнатишин, Ю. Дзюбінський, Р. Вовк, Я. Демків, П. Петрунчак, Т. Онуфрак, А. Новицький. Тренер – Т. Гнатишин.
Попередження: С. Димид (24) – Я. Демків(21).
Арбітри: І. Салаш, В. Гронський.
Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.


МФК “СНЯТИН” (Снятин) – МФК “МИКУЛИЧИН” (Микуличин) - 3 : 1 (1:0).
Голи: І. Шинкарик 5, І. Краєвський 15, Т. Турчинський 24 – М. Ліхновський 23.
Снятин: М. Данищук, І. Краєвський, В. Романюк, І. Шинкарик, Т. Турчинський, О. Круглов, Н. Синюк, І. Ориджук, І. Коваль, І. Маруцан, П. Голинський. Тренер – І. Анатійчук.
Микуличин: А. Вередюк, А. Савчук, І. Соломчук, Б. Семенчук, А. Ліхновський, Д. Петращук, Ю. Желіховський, В. Ільків, О. Чорнописький, М. Філяк, М. Ліхновський, А. Гундяк. Тренер – Р. Гундяк.
Попередження: А. Савчук (7), Б. Семенчук (9), Д. Петращук (22), А. Ліхновський (24).
Арбітри: І. Дебенко, П. Липецький.
Спостерігач арбітражу – І. Овчар

 

                   Турнірна  таблиця станом на 30 листопада

к о м а н д и

ігри

  В

  Н

  П    

 Р/М

 очки

1

  “Д П С” Івано-Франківська  область

2

2

0

0

10:5

6

2

  МФК “С Н Я Т И Н”

2

2

0

0

7:4

6

3

  МФК “Д О Л И Н А”

2

1

1

0

11:7

4

4

   МФК “МИКУЛИЧИН”

2

1

0

1

4:4

3

5

  “HELIX-ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР” Івано-Франківськ

2

0

1

1

7:8

1

6

  “Л Е Г І О Н” Івано-Франківськ

2

0

1

1

8:9

1

7

  “В И Х О Р” Ямниця

2

0

  1

1

8:12

1

8

  “П Р У Т” Делятин

2

0

0

2

3:9

0

              БОМБАРДИРИ:     4 -  Турчинський Тарас (“Снятин”)

          3 –  Синишин Василь, Микола Сікач (“Д П С”)

                3 –  Громоляк Андрій (“Долина”)

3 – Павлів Назар, Віталій Мухтаров  (“Вихор”)                                                       

дискваліфіковані:                О. Зуб’як (“Вихор”)

                                              Н. Павлів (“Вихор”)

                                               Р. Глинка (“Легіон”)

Переглядів: 803 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Листопад 2015  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів