Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2020 » Листопад » 9 » "Добре, що тільки один,якби не Микола...!"
00:31
"Добре, що тільки один,якби не Микола...!"

В цю неділю до Надвірної завітав ще один представник з лідируючої трійки - "Прикарпаття-Тепловик" з Івано-Франківська.
В першому таймі, що цікаво, гості(в складі яких було чимало молодих виконавців) і самі грали і господарям давали таку можливість робити, які змінили ігрову форму на матч.Досить часто "тепловики" фолили на своїй половині поля,навіть близько від карного майданчика, але "бескидівці" дивідендів з цього майже не отримали. Тільки одного разу Володимир Горинь серйозно заставив попрацювати голкіпера гостей, непогано виконавши штрафний. З кутовими, яких було чималенько, як і в попередніх матчах, потрібно також щось робити. Вони ніякої загрози супернику у виконанні господарів не несуть. У гостей, натомість, кожний стандарт -небезпека. При обороні своїх воріт надвірнянці виглядають дуже і дуже зле. І це вже не перший матч. Чотири рази серйозно рятував свою команду у рамці воріт Микола Ключівський, а коли і він був безсилий, господарям двічі допомогла поперечка власних воріт.
Підсумок 1-ого тайму - вдруге за сезон "Бескид" залишив свої ворота недоторкані (перший раз це було в домашній грі з "Варатиком").Але,нажаль, матч складається з двох таймів. І от саме в другому надвірнянці і пропускали левову частку голів (17 з 25, якщо бути точним) до цього матчу, який теж не став винятком. На початку другої половини гри поперечка втретє врятувала від неминучого голу.Правда гості вже не так активно атакували і коли вони збавили обороти, господарі таки мали свої два моменти з гри .Вперше пройшла непогана атака правим краєм, результатом якої став навіс і  головою замикав Олег Куртяник, але для воротаря гостей він не став несподіванкою. Ще була одна нагода забити з гри, коли знову непогано розіграли вже на лівому фланзі атаки і м"яч після удару "бескидівця" в сантиметрах розминувся із стійкою воріт гостей. Після цього футболісти з обласного центру, подалі від гріха, перехопили ініциативу і створили декілька небезпечних моментів біля воріт господарів. І таки на 73 хвилині домоглися свого. Але шквал атак гостей після цього не припинився. Микола Ключівський крутився у воротах, як білка в колесі, відбиваючи небезпечні удари і руками і ногами,подекуди навіть напротязі кількох секунд. На 85 хвилині гості залишилися в меншості, але господарям це ніяк не допомогло. Більше забитих голів глядачі до кінця матчу так і не побачили. Як після гри висловився один з вболівальників:"Добре, що тільки один,якби не Микола...!"

Завдяки мінімальний поразці "Бескид" піднявся на одну сходинку в турнірній таблиці! ФК"Турка", яка за різницею м"ячів була краща до цього матчу, її погіршила в паралельній грі з "Покуттям". І тепер за додатковими показниками "Бескид"-восьмий. Але все може змінитися в очному протистоянні вже за тиждень - 15 листопада. В неділю саме представник Коломийщини завітає на місцевий стадіон "Нафтовик". Початок матчу о 14:00.

Man of the match - Микола Ключівський, 10 сейвів!!!


Переглядів: 319 | Додав: nrff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Листопад 2020  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів