Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2014 » Березень » 21 » ДЮСШ Надвірна тільки четверта
15:49
ДЮСШ Надвірна тільки четверта

Команда з Надвірної вже вчетверте взяла участь у Всеукраїнському традиційному турнірі з футзалу серед дівчат 1999 р.н. і молодших присвяченого Міжнародному дню прав жінок та миру (8-9 березня 2014 р., м. Івано-Франківськ, на базі ЗОШ 24). «Надвірняночка» з 2010 року тричі виступала на зазначеному турнірі. В 2012 році навіть стала бронзовим призером. Тоді з медалями додому поїхали Тетяна Лайщук, Вікторія Красілич, Христина Зорійчук, Яна Тріщук, Марта Жбакова, Анна Дем’янець. В 2013 році в складі команди дебютували Мирослава Шовгенюк та Романа Лукач. Цьогоріч ці ж самі гравці вже як команда ДЮСШ відділу освіти Надвірнянської РДА заявились на ці змагання. Знову як і торік через хворобу не змогла допомогти своїй команді Яна Тріщук. Тетяна Лайщук – «старожил турніру» вже вп’яте вийшла грати на цих змаганнях (до цього встигла виступити за дві команди: три рази за «Надвірняночку» і одного разу за ДЮСШ №3 Івано-Франківськ). Разом з ними на турнірі дебютували Дарина Ільків, Марія Ільків, Софія Івасик, Вікторія Ткачук, Наталія Тимінська та Софія Дем’янчук.
В перший ігровий день команда ДЮСШ Надвірна зіграла два матчі з суперниками, які майже нічого не змогли протиставити команді з райцентру. 

ДЮСШ №1 Львів - ДЮСШ Надвірна 1 : 5
(?-Шовгенюк 3, Жбакова 8, Дем’янець 9, Лукач 14, Красілич 17)

Перший гол на турнірі забила Мирослава Шовгенюк після сольного проходу по правому фланзі. Марта Жбакова добила м’яча після того як воротар парирувала удар Тетяни Лайщук. Анна Дем’янець забила після гольової Лайщук. Четвертий м’яч провела Романа Лукач після пасу Жбакової. І останній гол у матчі забила Вікторія Красілич з пасу Лукач.

ДЮСШ №1 Хмельницький - ДЮСШ Надвірна 0 : 4
(Лукач 4,10,20, Красілич 19)

В цьому матчі хет-трик оформила юна нападниця Лукач. Перший гол Романа забила перегравши захисника, в другому їй асистувала Жбакова. Третій Красілич забила знову з пасу Лукач, а четвертий навпаки Вікторія віддала гольову на Роману.

На другий ігровий день надвірнянські дівчата повинні були провести чотири важкі матчі з непростими суперниками, які боролись за призові місця.

«Буковинська надія» - ДЮСШ Надвірна 1 : 1
(? 12-Дем’янець А.13)

В’язка гра майже без моментів приспала надвірнянську команду. В середині тайму першими пропустили футзалістки з Надвірної, але відразу ж забили гол у відповідь. Анна Дем’янець відібрала м’яч і пройшовши трьох гравців суперника спокійно переграла воротаря. Нажаль більше голів в цьому матчі не було і у підсумку нічия 1:1.

ДЮСШ Надвірна – «Спартак» Чернігів 1 : 0
(Шовгенюк М.12)

Цікава гра з гострими моментами у виконанні двох рівних команд. В першій половині гри більше моментів мали футзалістки з Прикарпаття, а в другій їх суперники. Долю матчу вирішив єдиний шедевральний гол у виконанні Мирослави Шовгенюк та й комбінація яка йому передувала була розіграна чудово. Кутовий розіграли Жбакова з Лайщук і остання віддала точну передачу Шовгенюк, яка вколотила м’яч у сітку.

ДЮСШ Надвірна – «Освіта» Маневичі 3 : 4
(Лукач Р.1, Дем’янець А.12, Лайщук Т.22 - ?7, ?15, ?16, ?23)

Найцікавіший матч на турнірі як з точки зору емоцій, які бурлили аж через край, так і красивих голів. Зустрічались чинні чемпіони своїх областей з футзалу по цьому віку.
На 1 хв чудова стрімка атака надвірнянок і з пасу капітана команди Лайщук Романа Лукач забиває свій 5-й м’яч на турнірі. На 7 хв надвірнянки пропускають прикрий м’яч, але вже на 12 хв Лайщук прострілює з кутового і Анна Дем’янець забиває свій третій м’яч на турнірі. Надвірнянки знову попереду. Нажаль це було востаннє в цьому матчі. Через 3 хв волинянки зрівнюють, а ще через хвилину виходять вперед.
На 22 хв вдалося зрівняти рахунок. Третій м’яч надвірнянська команда також провела після розіграшу кутового. Марта Жбакова віддала точну передачу на свого капітана і остання не схибила. Але нажаль відразу пропустили, і це був останній гол в матчі. Надвірнянки з рахунком 3:4 таки поступились.

ДЮСШ №3 Івано-Франківськ - ДЮСШ Надвірна 2:0
(Нагорняк К.15, Бойчук Н.22)

З командою з обласного центру надвірнянки вийшли грати вже практично на морально-вольових. Масу сил і енергії забрали попередні матчі з дуже непростими суперниками з «Спартаком» та «Освітою». Але дівчата пробували атакувати і на початку матчу мали декілька моментів щоб забити м’яч, але не вийшло. А івано-франківські дівчата, яким щоб попасти в призери потрібна була тільки перемога і яких шалено підтримувала місцева публіка, насідали на ворота гостей. В цьому матчі їм двічі вдалось вразити ворота суперниць, що і вирішило долю матчу та розподіл призових місць.

За четверте місце ДЮСШ Надвірна була нагороджена грамотою. Також нагородили тренера Івана Тимінського, а Мирослава Шовгенюк отримала м’яку іграшку як кращий гравець команди.

Кращим бомбардиром надвірнянської команди на турнірі в Івано-Франківську стала Романа Лукач - 5 забитих м’ячів (1 хет-трик), три забиті м’ячі на рахунку Анни Дем’янець, по два - Вікторії Красілич, Мирослави Шовгенюк, по одному Марти Жбакової та Тетяни Лайщук.
Кращим асистентом ДЮСШ Надвірна на турнірі стала капітан команди Тетяна Лайщук - з її передач забили чотири м’ячі, тричі гольові паси віддавала Марта Жбакова, двічі - Романа Лукач та один раз - Вікторія Красілич.

Керівництво Х Всеукраїнським традиційним турніром з футзалу серед дівчат 1999 р.н. і молодших присвяченим Міжнародному дню прав жінок та миру (8-9 березня 2014 р., м. Івано-Франківськ, ЗОШ 24). здійснювалось Департаментом освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту ОДА (директор С. Дерев’янко), Відділенням НОК у Івано-Франківській області (голова М. Карабін), дирекцією ДЮСШ №3 (директор П.Попадинець). Змагання проходили за сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради М.Зелінського.
У турнірі брали участь 7 команд: «Спартак» Чернігів, ДЮСШ №1 Львів, «Буковинська надія», ДЮСШ №3 Івано-Франківськ, ДЮСШ Надвірна, «Освіта» Маневичі, ДЮСШ №1 Хмельницький

Результати змагань:
08.03.2014р.
ДЮСШ №1 Львів - ДЮСШ Надвірна 1 : 5
«Буковинська надія» - ДЮСШ №3 2 : 5
«Освіта» - «Спартак» 4 : 2
ДЮСШ №1 Хмельницький – ДЮСШ Надвірна 0 : 4
«Спартак» - ДЮСШ №3 2 : 1
ДЮСШ №1 Львів – «Буковинська надія» 0 : 1
«Освіта» - ДЮСШ №3 3 : 2
ДЮСШ №1 Хмельницький – «Буковинська надія» 0 : 3
«Спартак» - ДЮСШ №1 Львів 4 : 1


09.03.2014р.
ДЮСШ Надвірна – «Буковинська надія» 1 : 1
«Освіта» - ДЮСШ №1 Львів 3 : 0
ДЮСШ №1 Хмельницький – «Спартак» 0 : 3
ДЮСШ №3 - ДЮСШ №1 Львів 3 : 0
ДЮСШ Надвірна – «Спартак» 1 : 0
«Освіта» - ДЮСШ №1 Хмельницький 3 : 0
«Буковинська надія» - «Спартак» 2 : 4
ДЮСШ №3 - ДЮСШ №1 Хмельницький 3 : 0
ДЮСШ Надвірна – «Освіта» 3 : 4
ДЮСШ №1 Львів - ДЮСШ №1 Хмельницький 1 : 0
«Буковинська надія» - «Освіта» 1 : 4
ДЮСШ №3 - ДЮСШ Надвірна 2 : 0


Турнірна таблиця

1."Освіта"Маневичі 6 6 0 0 21-8 18
2."Спартак"Чернігів 6 4 0 2 15-9 12
3.ДЮСШ №3 Івано-Франківськ 6 4 0 2 16-6 12
4.ДЮСШ Надвірна 6 3 1 2 14-8 10
5."Буковинська надія" 6 2 1 3 10-14 7
6.ДЮСШ №1 Львів 6 1 0 5 3-16 3
7.ДЮСШ №1 Хмельницький 6 0 0 6 0-17 0

Отже третє місце завоювала команда з обласного центру ДЮСШ №3 в такому складі: Христина Татарин, Леся Васильків, Кароліна Нагорняк, Надія Бойчук, Вікторія Івасюк, Оксана Стасишин, Мар’яна Демчук, Людмила Лесів, Діана Лаврук, Сніжана Винник (тренер І.Олійник)

Друге місце зайняли гості з Чернігова – «Спартак»: Кремчаніна Вікторія, Чортополох Наталія, Постол Валерія, Кравченко Ірина, Козуб Карина, Козуб Христина, Куніна Надія, Горбач Вікторія, Бурба Анастасія, Святославенко-Мир Сюзанна, Шевченко Тетяна (тренер Н.Ігнатович)

Вдруге за історію турніру першими стали дівчата з «Освіти» Маневичі: Шевчук Ольга, Нерода Наталія, Дерев’янчук Ольга, Гирін Вікторія, Кучинська Ольга, Кузін Марія, Сапак Юлія, Нестерук Віта, Невар Іванна, Невар Мирослава, Гринюк Анастасія, Бубнюк Лілія(тренер Н.Шпак)

Всі команди-призери були нагороджені грамотами, медалями, кубками та футбольними м’ячами.

Кращі гравці за амплуа отримали пам’ятні відзнаки:
воротар - Чортополох Наталія(«Спартак» Чернігів)
бомбардир - Шевчук Ольга(«Освіта» Маневичі) - 8 м’ячів
гравець - Татарин Христина (ДЮСШ №3 Івано-Франківськ)

Кращі гравці в командах отримали чудові м’які іграшки:
Кароліна Нагорняк (ДЮСШ №3 Івано-Франківськ)
Андріана Попеску («Буковинська надія»)
Мирослава Шовгенюк (ДЮСШ Надвірна)
Ольга Дерев’янчук («Освіта» Маневичі)
Анна Ставка (ДЮСШ №1 Львів)
Катерина Гула (ДЮСШ Хмельницький)
Христина Козуб («Спартак» Чернігів)

Тренери команд були відзначені грамотами, а самі команди традиційно отримали по смачному торту.

Переглядів: 1144 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Березень 2014  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів