Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2013 » Червень » 23 » ДЮСШ Надвірна перемогла в міні-футбольному турнірі
09:01
ДЮСШ Надвірна перемогла в міні-футбольному турнірі
    Як і завжди,у червні місяці на стадіоні "Нафтовик" був проведений турнір з міні-футболу,присвячений Дню журналіста.Ці змагання були організовані районною федерацією міні-футболу (голова Віктор Татаренко) сумісно з газетою "Вітрина Надвірної"(комерційний директор Володимир Присяжнюк).
Цього року в змаганнях взяло участь 6 команд (вік учасників до 15 років),які за жеребкуванням були розподілені на дві групи,де змагалися за коловою системою-задля визначення чотирьох учасників фінальної частини.
У першій групі команди ДЮСШ м.Надвірна та ДЮСШ с.Чорні Ослави виявились сильнішими за своїх суперників з команди "Рокита" с.Білі Ослави.А з другої групи до фінальної частини вийшли команди "Арсенал"с.Тисменичани та ФК"Красна",які у напруженій боротьбі випередили своїх суперників з команди "Лукавець"с.Гвізд.
У першій півфінальній грі,де зустрічалися команди ДЮСШ м.Надвірна та ФК"Красна",впевнено передували надвірнянці,які методично розхитували оборону своїх суперників та періодично обстрілювали їх ворота.У підсумку-впевнена перемога надвірнянської команди з рахунком 5:1-і вона у фіналі.
Другий півфінальний матч між командами ДЮСШ с.Чорні Ослави та "Арсенал" с.Тисменичани виявився більш напруженим та драматичним.Дуже довго точилася в"язка позиційна боротьба без особливої переваги однієї з команд,але все-таки пощастило хлопчикам з Чорних Ослав,які зумілим використати чи не єдиний шанс і таки забили гол,який і став пеерможним-нелегка перемога з рахунком 1:0 і вихід у фінал.
У грі за третє місце між ФК"Красна" та "Арсеналом" з Тисменичан першими відзначились краснецькі футболісти,але їх суперники дуже скоро відновили рівновагу-1:1.Після перерви тисменичанці зуміли провести ще два голи,але гравці ФК"Красна" знову скорочують розрив у рахунку-2:3.Але як вони не намагалися зрівняти рахунок футболісти з Тисменичан зуміли відстояти свою перевагу у рахунку,тим самим завоювавши почесне третє місце.
У фінальній грі між командами ДЮСШ з Надвірної та Чорних Ослав спочатку обидві команди грали дуже обережно,вишукуючи слабинку у діях суперників.Відповідно і рахунок був незмінний-0:0,і лише після того,як надвірнянці відкрили рахунок з пенальті,їх суперники одразу ж додали у швидкості,почали гостріше атакувати і зуміли таки зрівняти рахунок-1:1.До кінця зустрічі залишалося не так багато часу,і суперники вирішили не ризикувати,основну увагу приділивши обороні своїх воріт.У підсумку гра так і завершилась внічию-1:1 і згідно регламента змагань була призначена серія 6-метрових штрафних ударів. Надвірнянці впевнено реалізували всі свої спроби,а от їх суперники двічі схибили.
Таким чином,команда ДЮСШ м.Надвірна здобуває перемогу з рахунком 6:4(1:1-основний час) і стає переможцем турніру з міні-футболу,присвяченого Дню журналіста.
У складі переможців грали-Віталій Іванюк,Владислав Блонський,Юрій Романишин,Олег Непеляк,Євген Цигура,Іван Хопта,Назар Тринчук,Вадим Кисляк,Микола Остап"юк та капітан команди Андрій Крисан.(старший тренер Іван Тимінський).
Нагородження команд-призерів провели голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко,головний суддя змагань Андрій Кривий та ветеран надвірнянського футболу Павло Блонський.
За зайняте четверте місце команда ФК"Красна"(капітан Василь Лозяк,тренер Андрій Дитко) отримала грамоти,за третє місце команда "Арсенал"с.Тисменичани (капітан Любомир Яремак,тренер Іван Ткачук) удостоєна бронзових медалей та дипломів.Срібні призери-хлопчики з команди ДЮСШ с.Чорні Ослави (капітан Микола Данилюк,тренер Михайло Зеленевич) відзначені медалями та дипломами.А переможцям турніру-команді ДЮСШ м.Надвірна вручено кубок,футбольний м"яч,золоті медалі та дипломи.
Також визначено кращих гравців у чотирьох номінаціях-воротар Володимир Саксон(ДЮСШ с.Чорні Ослави),захисник Василь Лозяк(ФК"Красна"),нападник Іван Присяжнюк ("Арсенал"с.Тисменичани) та кращий гравець турніру Олег Непеляк (ДЮСШ м.Надвірна).
Усі вони отримали пам"ятні призи та дипломи,які спецально на цей турнір встановила велика шанувальниця міні-футболу директор кафе "Затишок" Світлана Гладишко.
Згадали добрим словом і людей,котрі щиро вболівають за справу розвитку дитячого міні-футболу у районі-директора ПП"ПоліКРОК" Анатолія Косована,директора магазину "ШИК" Романа Кочержука та директора ВКФ"Краєвид" Степана Шовгенюка.

Переглядів: 1123 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Червень 2013  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів