Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Червень » 23 » Завтра дербі №6
13:31
Завтра дербі №6

Дербі Надвірнянщини колись рахувались матчеві зустрічі делятинців та надвірнянців і не завжди вони закінчувались на користь команди райцентру. З 2012 по 2014 роки, коли надвірнянці взагалі не виступали дербі з делятинцями підтримали ФК"Битків", які тільки створились і з районного чемпіонату перейшли до обласного. А в 2015 році "Бескид" повернувся на арену обласних змагань і вперше офіційно зустрілись з ФК"Битків"в рамках першості області. А два останні сезони граючи у вищому дивізіоні Прикарпаття регулярно зустрічаються між собою. На сьогодні футбольна історія нараховує 5 зустрічей. У чотирьох перемогу святкували битківчани і лише одного разу була зафіксована нічия.
Хронологія зустрічей:

В сезоні 2015 обидві команди грали в першості області (група "Північ").
В травні в матчі 5 туру 1 кола надвірнянці відкрили рахунок зусиллями Романа Давидюка, але до перерви Володимир Крикунов та Іван Максим'юк вивели вже свою команду вперед. В 2 таймі ще двічі забивав Крикунов, а "Бескид" завдяки голу Івана Павлюка тільки скоротив відставання у рахунку. Остаточний результат 4:2 на користь ФК"Битків".
В серпні в матчі 12-туру 2 кола між командами була розписана результативна нічия з рахунком 4:4. На 18 хв команди обмінялися першими голами. Забивали у "Бескида" Валентин Салманов у ФК"Битків" - Сергій Великий. Правда ще до перерви битківчани забили тричі-дубль Андрія Максим'юка та один на рахунку Івана Максим'юка. А по перерві надвірнянці кинулись наздоганяти суперника і це їм вдалося. На 64 хв Салманов забив свій другий м'яч, а на 83 і 87 хв. - Ігор Крук та Назар Соколовський встановили паритет у матчі.

В сезоні 2016 року команди грали в різних змаганнях.Надвірнянці грали в 1 лізі, а дербі підримували битківчани в одній групі з делятинцями, які грали в першості області(група "Південь").

В сезоні 2016-2017 рр.
В 6 турі 1 кола у вересні під завісу 1 тайму у битківчан забили Іван Максим'юк та Назарій Гринюк, а поперерві Іван оформив дубль. Рахунок 3:0 накористь ФК"Битків".
В 19 турі 2 кола у травні Зубко Михайло на 8 хв відкрив рахунок у матчі на користь "Бескида", але до перерви Іван Максим'юк встановив знову нічийний рахунок. А по перерві забивали лише битківчани: дубль оформив Назарій Гринюк, а під завісу матчу Василь Мотрук встановив остаточний рахунок 4:1 на користь Биткова.
 

В сезоні 2017-2018 рр.
В останньому матчі 1 кола цього сезону в жовтні 2017 року битківчани за 12 хв. до кінця основного часу 2 тайму забили три м'ячі (відзначались Михайло Слободян, Василь Гандзюк, Тарас Онуфрак) і з рахунком 3:0 перемогли.

Завтра о 18:00 в м.Надвірна на стадіоні "Нафтовик" відбудеться шоста зустріч цих команд. Запрошуємо відвідати "надвірнянське" дербі!

Переглядів: 597 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів