Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2013 » Грудень » 23 » Чорний Потік виграє черговий турнір
12:38
Чорний Потік виграє черговий турнір
Нещодавно на стадіоні "Нафтовик” було розіграно кубок з міні-футболу серед дитячих команд Надвірнянського району,а самі змагання були організовані районною федерацією міні-футболу(голова Віктор Татаренко) і присвячені Всесвітньому Дню Футболу,який саме в цей час урочисто відзначається у всьому світі.
Цього разу участь у змаганнях взяло 9 команд,які за жеребкуванням були розподілені на три групи,де змагалися за коловою системою,а до півфінальної частини змагань з кожної групи виходило по дві команди.
У першій групі впевнено передували "Ураган”с.Чорний Потік та "Скеля”с.Пнів,які були сильнішими за "Манчестер”з Чорних Ослав.

У другій групі путівки до наступного етапу змагань здобули "Рокита”с.Білі Ослави та ФК”Заріччя”,які випередили команду ФК”Битків”.

А з третьої групи путівки до наступного раунду змагань здобули дві надвірнянські команди "Челсі” та ФК”Надвірна”,які вибили з подальшої боротьби команду "Динамо”с.Красна.

Таким чином,згідно регламенту змагань,вищевказані шість команд,які здобули путівки до півфінального етапу,були розподілені на дві групи по 3 команди в кожній,де також змагалися між собою за коловою системою і визначали саме учасників стикових ігор за право вибороти кубок.
У першій групі не сталося нчого несподіваного,адже команди ФК”Надвірна” та "Скеля” с.Пнів були сильнішими за "Рокиту” з Білих Ослав,яка була послаблена відсутністю деяких ключових гравців і не змогла пробитися до фінальної частини змагань.

А з другої півфінальної групи до наступного етапу змагань вийшли "Ураган”с.Чорний Потік та "Челсі” з Надвірної,які не залишили жодних шансів команді ФК”Заріччя”.Хоча вихід зарічанської команди у півфінальний етап змагань вже можна рахувати успіхом,адже ця команда порівняно недавно стала знову приймати участь у районних змаганнях з міні-футболу серед дитячих команд.

Після невеликої перерви відбулися півфінальні зустрічі,одна з яких закінчилась цілком прогнозовано-надвірнянська команда "Челсі” без особливих проблем розібралася з пнівською "Скелею”-6:1 і надвірнянці у фіналі.
А от другий півфінал,де зустрілися ФК”Надвірна” та "Ураган” з Чорного Потоку,став для всіх присутніх на турнірі дуже несподіваним-адже беззаперечні фаворити цих змагань надвірнянці з команди ФК”Надвірна” нічого не змогли вдіяти з обороною чорнопотоківскьої команди,в той час як самі пропустили чотири голи.І хоч як надвірнянці не намагалися хоча б забити гол престижу-це їм не вдалося-перемога з рахунком 4:0 і "Ураган” теж у фіналі.
У грі за третє місце команда ФК”Надвірна” зуміла вирвати перемогу у пнівської "Скелі” з рахунком 4:2,хоча по ходу гри вони поступалися 1:2 і зуміли вирвати перемогу лише під кінець гри,тим самим завоювавши бронзу.
А у фінальній грі все проходило майже так само,як і у півфіналі-знову досить швидко команда з Чорного Потоку забиває два голи у ворота "Челсі” і саме з таким рахунком закінчується перша половина гри.А після перерви команди обмінялися голами і на загальний підсумок це невплинуло-перемога з рахунком 3:1 і команда "Ураган”с.Чорний Потік стає переможцем турніру з міні-футболу,який був присвячений Всесвітньому Дню Футболу.
За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду "Скеля”с.Пнів(капітан Іван Тимчук),за зайняте третє місце бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди ФК”Надвірна”(капітан Степан Сахарчук),срібні медалі та дипломи у гравців ще одної надвірнянської команди "Челсі”(капітан Одилбек Хурбаєв),а всі головні призи-кубок,футбольний м”яч,золоті медалі та дипломи здобули гравці команди "Ураган” с.Чорний Потік(капітан Іван Менюк).
Цього разу організатори змагань відмітили цінними призами та дипломами кращих гравців кожної з чотирьох команд-півфіналістів-ними стали-Богдан Гуменюк ("Скеля” с.Пнів),Олег Дисько(ФК”Надвірна”),Валентин Щекун("Челсі”м.Надвірна),Михайло Ткачук("Ураган”с.Чорний Потік).
Згадали і добрим словом про людей,які щиро вболівають за розвиток міні-футболу у Надвірнянському районі,з розумінням ставляться  до проблем  дитячого спорту і завжди допомагають при проведенні  різних змагань.

Прес-служба районної
федерації міні-футболу.





Переглядів: 983 | Додав: nrff | Теги: Міні-футбол, Чорний Потік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2013  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів