Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2012 » Квітень » 10 » Чемпіонат області: в тіні "карпатської битви"
10:13
Чемпіонат області: в тіні "карпатської битви"
Завтра відбудуться матчі 3 туру чемпіонату області. Особливістю цього туру є те, що командам доведеться грати посеред тижня, в будній день. Правда, якось незвично для аматорського футболу? От від того на скільки клубам вдасться уникнути кадрових втрат через зайнятість гравців, і залежатиме успішність їхнього виступу завтра. Звичайно, центральним протистоянням туру буде гра в Коломиї. Про неї поговоримо окремо трохи згодом. А зараз давайте розглянемо інші матчі анонсуваного туру.
Як бачимо, окрім протистояння "Карпат", в 3-му турі є й інші цікаві матчі. Наприклад, ігри в Брошневі, Івано-Франківську, Калуші... А тепер про все по порядку.
Чемпіонат області. Перша ліга
3 тур. 11 квітня. 15:00 (юнаки), 17:00 (дорослі).
"Кроно-Карпати" (Брошнів) - "Гуцульщина" (Косів)
Брошнів, стадіон "Карпати".
Поки що косівська "Гуцульщина" одноосібно претендує на роль "команди-відкриття" чемпіонату. Та от виникає цілком логічне питання: на скільки ще вистачить команди? Перед початком сезону косівчани підсилилися рядом виконавців із Чернівецької (Гамаль, Чорней, Сивка, Місько, Матвєєв) та Тернопільської (Оліяр, Рибак, Шпак, Ковальчук) областей. Чи не повернуться ці футболісти в свої попередні команди, коли розпочнуться чемпіонати сусідніх областей? Якщо так, то складно буде "Гуцульщині". Та це буде згодом. А поки що косівська команда демонструє хороший результат, набравши максимальну кількість очок.
Візит до Брошнева легким не обіцяє бути. "Кроно-Карпати" сповнені бажання довести, що поразка в Яремче була лише окремим епізодом, який не повториться в майбутньому. Враховуючи те, що брошнівці гратимуть вдома, саме їм віддаю перевагу в цьому поєдинку. Хоча, шанси суперників на успіх приблизно рівні.
Прогноз: 2:1.
"Тепловик" (Івано-Франківськ) - "Галичина-Вапно" (Галич)
Івано-Франківськ, стадіон "Гірка"
Франківці ще не здобули в поточному сезоні жодного очка. Складно пригадати, коли команда з "Гірки" так погано розпочинала чемпіонат. До того ж, підопічні Миколи Васильківа ще не забили жодного м'яча у ворота суперника. Та два попередні матчі "Тепловика" - це вже історія. Тренерам франківців важливо налаштувати футболістів саме на гру проти Галича. Дуже досвідченим виконавцям, яких цього року в клубі побільшало, потрібно доводити, що "є ще порох в порохівницях" саме в поєдинку проти молодих та амбітних опонентів.
Галичани, на відміну від франківців, ще не програвали в чемпіонаті. В першому турі вдалось відстояти "суху" нічию в Калуші, а декілька днів назад "вапнярі" переграли делятинський "Прут". Якщо чесно, складно спрогнозувати як розвинуться події саме в цьому матчі. Більше схиляюсь до того, що гра завершиться внічию.
Прогноз: 1:1
"Придністров'я" (Тлумач) - "Газовик" (Богородчани)
Тлумач, стадіон "Колос"
Ще одна гра, в якій зустрічаються команди, які по-різному розпочали сезон. Срібний призер першої ліги 2011 року ще не набрав жодного очка, натомість, богородчанці, які суттєво підсилились взимку, приємно дивують своїх вболівальників. Саме "Газовик" видається фаворитом цього протистояння.
Прогноз: 1:3
"Калуш" - "Нафтовик" (Долина)
Калуш, стадіон "Хімік"
Завтра в Калуші відбудеться принципове протистояння з тривалою історією - до "міста хіміків" завітає долинський "Нафтовик". По суті, саме ці суперники найчастіше ставали чемпіонами області за всю історію проведення турніру. В чемпіонаті обидві команди ще не перемагали. "Калуш" незмінно грає внічию. А от "Нафтовик" не може похвалитись й таким результатом - команда Степана Штеня в стартових турах програвала.
Прогноз: 2:0
ФК "Снятин" - ФК "Битків"
Снятин, стадіон "Колос"
Цікава ситуація, снятинці третій матч поспіль проводять вдома. Завтра в гості до "Снятина" завітає новачок чемпіонату ФК "Битків". Ця команда в першому турі поступився коломийським "Карпатам", а от в недільній грі проти "Яспіля" зуміла здобути дебютні для себе три очки. Поки що снятинцям вдавалося не погравати на рідному стадіоні. Думаю, завтра є всі шанси цю серію продовжити.
Прогноз: 0:0.

"Яспіль" (Ясенів Пільний) - "Сокіл" (Угринів)
В першому домашньому матчі "Яспіль" зміг дотиснути долинський "Нафтовик". Після цього був невдалий виїзд до Надвірни. В третьому турі підопічні Петра Матієка прийматимуть угринівський "Сокіл". Звичайно, перевагу в цьому протистоянні варто віддати господарям поля. Але без бою "соколята" не здадуться.
Прогноз: 2:1.

12 березня (четвер). 15:00, 17:00
"Прут" (Делятин) - "Пробій" (Городенка)
Від городенківської команди очікувалось більшого. Суттєве кадрове підсилення за рахунок гравців "Яспіля" поки що не приносить прогнозованого результату. Два очки в стартових поєдинках - ось такий скромний доробок "Пробою" на сьогоднішній день. В грі проти делятинців городенківський колектив матиме можливість покращити своє турнірне становище. "Прут" в чемпіонаті ще не здобув жодного очка.
Прогноз: 0:1.

Трайтурак Роман, sport.if.ua
Переглядів: 1023 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів