Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2012 » Травень » 12 » Чемпіонат області: анонс туру
17:22
Чемпіонат області: анонс туру
В черговому турі обласного чемпіонату, матчі якого відбудуться завтра, можна виділити декілька цікавих протистоянь. До Снятина приїде ФК "Калуш". Коломийські "Карпати" прийматимуть франківський "Тепловик", а яремчанці - галицьке "Галичина-Вапно". Брошнівські "Кроно-Карпати", які також входять до числа лідерів чемпіонату, в Надвірній намагатимуться здобути перемогу над ФК "Битків". Початок матчів туру - 14:00 (юнаки), 16:00 (дорослі).
Чемпіонат області. Перша ліга
8 тур. 13 травня
"Карпати" (Коломия) - "Тепловик" (Івано-Франківськ)
Коломия. стадіон "Юність"
В попередні сезони протистояння цих команд вважалося одним із основних в сезоні. Та цього року "Тепловик" відчутно здав свої позиції, перетворившись на середняка чемпіонату. Щоправда, після приходу на тренерський місток Сергія Пташника "Тепловик" здобув дві перемоги. Та суперники в франківців були далеко не найсильніші - аутсайдери чемпіонату "Сокіл" та "Битків". В коломиян в останні дні також відбулись зміни - Дмитро Лащук залишив пост президента клубу. Як відобразиться це на подальшій грі "Карпат", побачимо вже найближчим часом. Та в завтрашньому протистоянні перевагу віддам саме "Карпатам".
Прогноз: 2:0

"Карпати" (Яремче) - "Галичина-Вапно" (Галич)
Яремче, стадіон "Карпати"
У гості до лідера чемпіонату завітає міцний середняк із Галича. Підопічні Валентина Москвіна зараз переживають складний період. Команда програла три останні поєдинки. До того ж на виїзді галичани в поточному сезоні здобули лише одне очко - нічия в Калуші (1 тур). Думаю, в "курортників" особливих проблем з суперником не має виникнути.
Прогноз: 3:0.

ФК "Снятин" - "ФК "Калуш"
Снятин, стадіон "Колос"
Снятинці дуже добре розпочали чемпіонат. Та в двох останніх домашніх поєдинках підопічні Блясецького не здали "карпатівський тест", програвши спочатку коломиянам, а в минулому турі і яремчанцям. Складно буде і в завтрашньому матчі снятинцям розраховувати на здобуття очок. Все-таки, швидка калуська команда, особливо зараз, показує хорошу гру.
Прогноз: 0:2.

ФК "Битків" - "Кроно-Карпати" (Брошнів)
Надвірна, стадіон "Нафтовик"
Безпрограшна серія брошнівців налічує 5 матчів. При цьому в трьох останніх поєдинках "Кроно-Карпати" перемагають своїх суперників. А от підопічні Віктора Поптанича в попередніх двох поєдинках не забили жодного м'яча (при цьому програвши).
Прогноз: 0:3.

"Пробій" (Городенка) - "Газовик" (Богородчани)
Городенка, стадіон "Колос"
В минулому турі "Пробій", завдяки голу Генадія Паращія (з пенальті) дещо покращив своє турнірне становище, перемігши на виїзді косівську "Гуцульщину". На даний момент програшна виїзна серія "Газовика" складає 3 матчі.
Прогноз: 1:1.

"Нафтовик" (Долина) - "Гуцульщина" (Косів)
Долина, стадіон "Нафтовик"
В попередньому турі обидва суперники програли. "Нафтовик" поступився на виїзді брошнівським "Кроно-Карпатам", а "Гуцульщина" досить несподівано зазнала домашньої поразки від городенківського "Пробою". Враховуючи розташування команд в турнірній таблиці, перевагу варто віддати гостям. Але також слід враховувати, що косівчанам доведеться подолати близько 150 км.
Прогноз: 0:1.

"Яспіль" (Ясенів Пільний) - "Прут" (Делятин)
Ясенів Пільний, стадіон "Парк Арена"
В рідних стінах "Яспіль" поступався лише яремчанським "Карпатам". На Городенківщині зійдуться дві приблизно рівні за класом команди. Суттєвою втратою для господарів є дискваліфікація граючого тренера Петра Матієка, через яку він пропустить анонсовану гру.
Прогноз: 0:1.

"Сокіл" (Угринів) - "Придністров'я" (Тлумач)
Угринів, стадіон "Колос"
"Сокіл" являється єдиною командою чемпіонату, яка ще не набрала жодного очка. До того ж, лише в минулому турі "соколята" забили свій перший м'яч в сезоні. В гості до аутсайдера завітає тлумацьке "Придністров'я", яке поступово надолужує втрачене на старті сезону. В останніх п'яти матчах підопічні Василя Гуменяка здобули чотири перемоги.
Прогноз: 0:3.

Дискваліфіковані: Андрусяк Андрій (Галичина-Вапно), Вірстюк Роман (Газовик), Руснак Роман (Газовик), Головінський Любомир (Кроно-Карпати), Грицак Ігор (Нафтовик), Матієк Петро (Яспіль).
Переглядів: 785 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів