Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2020 » Вересень » 25 » Чемпіонат Івано-Франківської області 2020-2021: прев’ю до матчів 1-го туру
11:44
Чемпіонат Івано-Франківської області 2020-2021: прев’ю до матчів 1-го туру

"Бескид" Надвірна – "Пробій" Городенка

м. Надвірна, стадіон "Нафтовик", 27 вересня, 16:00

Ще одна дуель очікує вболівальників у Надвірній. "Бескид" та "Пробій" очолюють одні з найбільш досвідчених тренерів на теренах області (Петро Кушлик та Василь Блясецький відповідно), а тому можна сподіватись на цікаве протистояння. Минулий сезон обидва колективи провели не найкращим чином, і якщо надвірнянці хоча б досягли певного успіху в розіграші Кубка області (адже потрапили до стадії 1/2 фіналу вже другий рік поспіль), то підсумкове 7-ме місце "Пробою" – це аж ніяк не той результат на який розраховували вболівальники Городенки у минулому сезоні. В чемпіонаті 2019-2020 команди обмінялись домашніми перемогами: 1:0 в Надвірній сильнішим був "Бескид" та 3:0 в Городенці перемогли вже футболісти із "Пробою".


"Нафтовик" Долина – "Ніка-Вовчинець" Івано-Франківськ

м. Долина, стадіон "Нафтовик", 27 вересня, 16:00

У Долині зустрінуться 2-га та 9-та команди минулого сезону. І хоча це протистояння виглядає як суперництво різних за силою команд, варто зауважити, що молоді вихованці наставника "Ніки-Вовчинець" Андрія Нестерука чи не найкраще з усіх учасників чемпіонату провели завершальну частину сезону після поновлення обласних змагань. Це дійсно той випадок, коли ігрова пауза викликана призупиненням змагань через поширення коронавірусної інфекції пішла франківцям на користь. Крім того, керівництву "Ніки-Вовчинець" вдалось втримати у своєму складі забивного Андрія Боднарука. Слід зауважити, що "Ніка" уже розпочала сезон 2020-2021 з перемоги, щоправда на Всеукраїнській арені у змаганнях команд Першої ліги U-19. 23 вересня в Івано-Франківську підопічні Нестерука з розгромним рахунком 7:1 перемогли однолітків із новояворівського "Гірника". Що ж стосується "Нафтовика", то головна новина міжсезоння це те, що команду після кількох вдалих сезонів покинув тренер Валентин Москвін. Відтепер керувати діями долинян буде досвідчений гравець Михайло Басараб. Крім того, команду поповнило ряд молодих гравців, які сезон 2019-2020 років розпочинали у складі юнацького "Нафтовика" в змаганнях Дитячо-юнацької футбольної ліги області.


"Ураган" Черніїв – ФК "Турка"

м. Івано-Франківськ, стадіон "Гірка", 27 вересня, 16:00

Не залишиться без аматорського футболу обласного рівня в найближчу неділю і Івано-Франківськ. На місцевому стадіоні "Гірка" зустрінуться переможець першості минулого сезону черніївський "Ураган" та стабільний самобутній представник футбольної Коломийщини ФК "Турка". У сезоні 2020-2021 років, як і в попередньому сезоні, керівництво "Урагану" розраховує на досвідчених гравців, які мають за своїми плечима досвід виступів у професіональних лігах або у Всеукраїнських змаганнях серед аматорських команд. До речі, перехід у стан "ураганівців" вже згадуваного Плетеницького ще раз це підтверджує. Черніїв дебютує в чемпіонаті області лише з вісімнадцятьма гравцями в заявці, проте розраховує на високі місця. Цьогоріч, це зробити "Урагану" можливо і буде під силу, оскільки команда приймає участь в 2-х обласних турнірах (чемпіонат та Кубок області), а не в 3-х, як це було в попередньому сезоні (першість, Кубок області, Кубок чемпіонів міст та районів області). Опинившись за крок до фіналу як в Кубку області, так і в Кубку чемпіонів міст та районів у минулому сезоні, "Ураган" намагатиметься вже зі старту нового чемпіонату набирати максимум очок. Що ж стосується ФК "Турка", то в порівнянні з сезоном 2019-2020 років, команду покинули ряд виконавців, зокрема і лідер та кращий гравець чемпіонату області сезону 2018-2019 років Василь Маковійчук, який тепер свою кар’єру продовжить у "Варатику". Керівництво ФК "Турки" буде розраховувати в новому сезоні на місцевих молодих виконавців та гравців, які виступали в чемпіонаті Коломийського району.


"Карпати" Брошнів-Осада – "Прикарпаття-Тепловик" Івано-Франківськ

стадіон с. Голинь, Калуський район, 27 вересня, 16:00

Безумовно, центральний матч 1-го туру. Абсолютно рівні команди за спортивними показниками минулого сезону уже в першому турі нового чемпіонату змушені будуть визначати сильнішого. Матч відбудеться у с. Голинь, а не на рідному для "Карпат" стадіоні в Брошнів-Осаді. Справа в тому, що стадіон в Брошнів-Осаді переживає зараз капітальну реконструкцію, саме тому тимчасово Голинь став домівкою для "бронзового" призера минулорічного чемпіонату та діючого Володаря Кубка області. Склад "Карпат" зазнав деяких змін у порівнянні з минулим сезоном і зміни ці явно направлені на підсилення команди. Головне, це повернення на тренерську позицію Василя Качура разом з яким пов’язані успіхи "Карпат" в останні сезони. При цьому, залишається тренером і Петро Пліщук, який одноосібно очолював "Карпати" в успішному минулому сезоні. Поповнили склад брошнів-осадців і досвідчені Боришкевич та Воробець, які минулий сезон провели у черніївському "Урагані", а також Соколовський, який був одним із ключових футболістів у сезоні 2019-2020 років у складі надвірнянського "Бескиду". Фактором, який може зіграти проти "Карпат" може бути те, що брошнів-осадці не надто вдало виступили у Кубку України серед аматорів, і за підсумками двох матчів поступились футболістам із Демні (Львівська область). До речі, для "Прикарпаття-Тепловик" матч в Голині теж не буде відкриттям сезону, адже більшість гравців команди виступає також у чемпіонаті України серед команд Першої ліги U-19, і в середу, 23 вересня, підопічні Сергія Пташника поступились у Чернівцях місцевій "Буковині" – 1:3. Досвідчений тренер Сергій Пташник у новому обласному чемпіонаті буде розраховувати практично на тих же виконавців що і минулого сезону. При цьому не варто забувати, що окрім молодих гравців у матчах обласних змагань з футболу у складі "Прикарпаття-Тепловик" будуть виступати також дуже досвідчені Веприк та Данищук, які мають досвід виступів на найвищому рівні. Зважаючи на такий сплав досвіду та молодості у складі "Прикарпаття-Тепловик", а також беручи до уваги максимальні завдання на сезон, які ставлять перед собою "Карпати" можемо очікувати на цікавий футбол в Голині.

"Покуття" Коломия – "Сокільське" Тюдів

м. Коломия, стадіон "Юність", 27 вересня, 16:00

В прем’єрному турі нового чемпіонату у Коломиї зустрінуться чемпіон та срібний призер першості минулого футбольного сезону. Обидві команди дуже вдало провели для себе сезон 2019-2020 років, щоправда зробили це в різних лігах, а коломияни взагалі були близькі до того, щоб зробити "золотий" дубль, проте у фіналі розіграшу Кубка області в серії пенальті поступились брошнів-осадським "Карпатам". І якщо успіхи "Покуття" можна було спрогнозувати (останні кілька сезонів коломийські футболісти постійно претендують на найвищі місця), то "срібні" медалі абсолютного новачка першості з Косівщини для багатьох стали несподіванкою. "Покуття" розпочинає сезон із певними кадровими втратами, зокрема команду в коротке міжсезоння покинув досвідчений голкіпер Микола Плетеницький ("Ураган" Черніїв), а також Роман Гаврилюк, який незмінно захищав кольори коломиян з 2011 року ("Варатик" Коломия). "Сокільське" розпочинає сезон із 23-ма футболістами в заявці. Основне підсилення це, звичайно, найкращий бомбардир першості сезону 2019-2020 років Володимир Рій, який перебрався до складу тюдівців із "Гуцульщини-ДЮСШ" Косів, яка, на жаль, припинила своє існування. Варто зауважити, що дует форвардів "Сокільського" в цьому сезоні Рій-Коржук на двох в минулому сезоні наколотили у ворота суперників 38 голів у 17 матчах. Одним словом, зважаючи на кадрові втрати "Покуття" та підсилення "Сокільського" нас чекає цікаве протистояння в Коломиї.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

 

Переглядів: 325 | Додав: nrff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів