Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2013 » Березень » 17 » "Аляска" перша на "Кришталевому проліску"
19:28
"Аляска" перша на "Кришталевому проліску"

Два дні на міні-футбольному майданчику зі штучним покриттям на стадіоні "Нафтовик" тривав розіграш кубка "Кришталевий пролісок" серед дитячих команд нашого району.Ці змагання були організовані і проведені спортивним клубом "Карпати-Надвірна"(голова ради клубу Іван Тимінський) за сприяння районної федерації міні-футболу(голова Віктор Татаренко) та ресторану "Карпати"(директор Василь Кузюк).
У змаганнях взяло участь 8 команд,розподілені за жеребкуванням на дві групи,де вони змагалися за коловою системою задля визначення півфіналістів.
У першій групі три команди набрали одинакову кількість очок і долю путівок у фінальну частину вирішила лише різниця м"ячів,що не дозволило команді з Білих Ослав вийти до наступного кола.А переможця групи довелося визначати за результатом особистої зустрічі,адже всі інші показники у двох команд були абсолютно одинаковими.
Наводимо підсумкову таблицю першої групи.
1."Аляска" 3 2 0 1 8-2 6
2.ФК"Битків" 3 2 0 1 8-2 6
3.ДЮСШ Білі Ослави 3 2 0 1 7-4 6
4."Олімп"Надвірна 3 0 0 3 0-15 0

У другій групі,які також склали чотири команди,несподівано для всіх команда "Говерла",яка представляє Надвірнянський військово-спортивний ліцей і виграла перед цим два турніри,не вийшла до фінальної частини змагань,зазнавши двох поразок.
Наводимо підсумкову таблицю другої групи.

1."Прут"Добротів 3 3 0 0 10-1 9
2."Карпати"Надвірна 3 2 0 1 8-5 6
3."Говерла"Надвірна 3 1 0 2 6-6 3
4."Атака"Гвізд 3 0 0 3 1-13 0

У першому півфіналі зустрілися дві надвірнянські команди - "Аляска" та "Карпати",і вже на перших хвилинах Роман Дитко з "Карпат" відкриває рахунок.Здавалося,що більш досвідчені карпатівці ще збільшать свою перевагу у рахунку,але не так сталося-прикра помилка у захисті і вже нічия-1:1.А після перерви,коли "Карпати" всією командою почали штурм воріт своїх суперників створивши безліч гольових моментів,їх суперники провели чи не єдину атаку і забили другий,як виявилось перможний гол.Часу,щоби зрівняти рахунок,ще вистачало,але фатальне невезіння переслідувало у цей день "Карпати".Всі удари попадали або в каркас воріт,або на заваді стояли гравці "Аляски",які всією командою відійшли у захист,щоби зберегти переможний рахунок.Так воно і сталося-фінальний свисток зафіксував пеермогу "Аляски" з рахунком 2:1. і вони у фіналі.
Практично така ж картина спостерігалася у другому півфіналі,де атакувала добротівська команда,створюючи численні небезпечні моменти,а голи забивали їх суперники з ФК"Битків",які побудували свою гру на контратаках.В підсумку-перемога битківської команди з рахунком 3:0 і вони теж виходятьу фінал розіграшу кубка "Кришталевий пролісок".
Після невеликої перерви відбулася гра за третє місце,в якій зустрічалися надвірнянські "Карпати" та добротівський "Прут".Розлючені прикрою поразкою у півфіналі,надвірнянці просто-таки розтрощили захист суперників,хоча вже на п"ятій хвилині поступалися з рахунком 0:2.А у підсумку вийшло 8:4 на користь надвірнянців і вони бронзові призери розіграшу кубка "Кришталевий пролісок".
У фінальній зустрічі точилася рівна боротьба,навіть з незначною перевагою команди ФК"Битків",але гравці "Аляски" після розіграшу штрафного удару зуміли забити гол-1:0 на їх користь.Битківчани кинулись відіграватися,але наразилися ще на дві контратаки "Аляски"-3:0 це вже вагома перевага.І хоча битківські футболісти намагалися щось змінити,проте впевнена гра в захисті дозволила їх суперникам втримати цю перевагу і здобути перемогу у фінальній грі.
Відразу після закінчення фіналу відбулось нагородження команд-призерів,яке проводили генеральний спонсор турніру директор ресторану "Карпати" Василь Кузюк,голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та головний  суддя змагань Дмитро Прокопечко.
За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду "Прут"с.Добротів(капітан Сергій Білоус),бронзовими медалями та дипломами відзначено гравців надвірнянських "Карпат"(капітан Микола Сахарчук), срібні медалі та дипломи дісталися фіналістам-команді ФК"Битків"(капітан Михайло Чорноокий).
А найбільше нагород-це кубок "Кришталевий пролісок", футбольний м"яч,золоті медалі та дипломи отримали переможці-команда "Аляска"м.Надвірна(капітан Захар Багрій).

Організатори змагань традиційно визначили кращих гравців у чотирьох номінаціях-воротар Андрій Яремин("Прут" с.Добротів), захисник-Сергій Великий("Карпати" Надвірна),нападник Тарас Берчак("Аляска" Надвірна) та кращий гравець турніру Іван Шибістий(ФК"Битків").

Всі ці гравці були нагороджені пам"ятними призами та дипломами,які на цей турнір встановила директор кафе "Затишок" Світлана Гладишко.Відзначили якісну продукцію поліграфічної фірми "ПоліКРОК" (директор Анатолій Косован),якою були нагороджені учасники фінальної частини змагань.Окрему подяку висловили Олександру Тищенко за поширення футбольної інформації на інтернет-сайті "Футбол Надвірнянщини".
Також учасників змагань повідомили про наступний турнір для гравців віком до 16 років,який буде проведено 23-24 березня на стадіоні "Нафтовик" у м.Надвірна,в якому візьме участь 10 команд.

Прес-служба районної
федерації міні-футболу 




Фото тут

Переглядів: 2218 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Березень 2013  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів