Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 1
Користувачів: 1

nrff
на сайт заходили nrff

На стадіо району

інші спортивні події

Головна » 2010 » Жовтень » 31 » Надвірнянський РЕМ лідирує в Спартакіаді трудових колективів енергетиків області
22:59
Надвірнянський РЕМ лідирує в Спартакіаді трудових колективів енергетиків області
Масові спортивні змагання у різних видах спорту, що у вересні відбувалися на рівні підрозділів (філій та дирекцій центрального офісу) обласної енергопостачальної компанії, вийшли на вищий рівень. Вже відбулися два обласні фінали Спартакіади трудового колективу ВАТ «Прикарпаттяобленерго» – з шахів та волейболу.

На перший з них шанувальники інтелектуальної гри збиралися в Івано-Франківському обласному шахово-шашковому клубі. Участь у змаганнях з шахів узяла 21 команда енергетиків. У напруженій боротьбі визначилися переможці в командному та особистому заліку. Перше місце посіла команда філії «Коломийський РЕМ», на другій позиції – команда технічної дирекції, бронзовий призер фіналу з шахів – команда філії «Калуський РЕМ». Поряд з цим визначено і кращих шахістів ВАТ «Прикарпаттяобленерго». Це Кравців Ярослав (технічна дирекція), Савчук Василь (Коломийський РЕМ) та Боднар Андрій (Калуський РЕМ). Загалом, суддівська колегія відзначила непоганий рівень підготовки учасників змагань, їх дисципліну та організованість.

Ще більш масовими були змагання з волейболу. До участі у фіналі було заявлено 22 команди, з них 17 представляли філії товариства та 5 – дирекції центрального офісу. Тож 24 жовтня у манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання вирували емоції, спостерігався вибух позитивної енергії. За кубок, премії та інші призи Спартакіади боротьба велася на двох майданчиках. Зважаючи на велику кількість команд, ігри проходили за олімпійською системою, а кожен матч тривав до 15 очок. Партнером енергетиків у проведенні обласного фіналу з волейболу виступила федерація волейболу Івано-Франківської області, а головним суддею турніру став Олександр Попович. Сприяло у проведенні змагань і керівництво коледжу фізвиховання. У результаті запеклих волейбольних баталій між працівниками компанії перемогу здобула команда Снятинського РЕМ, на ІІ місці – команда з Богородчан, на ІІІ – надвірнянські енергетики.

У рамках першої за історію ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Спартакіади трудового колективу також мають пройти змагання з легкої атлетики, перетягування канату, настільного тенісу, армрестлінгу, гирьового спорту. А родзинкою того дня – 7 листопада - стануть сімейні змагання «Тато, мамо, я – спортивна сім’я». Традиційний же турнір з міні-футболу, який проводиться щороку напередодні Дня енергетика, пройде 19-21 листопада.

«Наша Спартакіада проводиться з метою широкого залучення працівників компанії та членів їх сімей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, зміцнення їх здоров’я, пропаганди здорового способу життя, – наголошує голова профкому Сергій Синиця. - А от визначення кращих колективів, команд та спортсменів для подальшої участі в змаганнях вищого рангу – це вже завдання вторинне. Найперше, чого ми прагнули досягти – розворушити людей на місцях, зробити заняття спортом більш масовими».

Запрошуємо 7 та 19-21 листопада в манеж коледжу фізвиховання підтримати енергетиків на першій Спартакіаді трудового колективу ВАТ «Прикарпаттяобленерго»!



Довідка:

За результатами двох фіналів у п’ятірці лідерів Спартакіади перебувають:

І Надвірнянський РЕМ

ІІ Снятинський РЕМ

ІІІ Дирекція з інвестицій, розвитку та ІТ

IV Технічна дирекція

V Коломийський РЕМ


oe.if.ua
Переглядів: 972 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів