Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

інші спортивні події

Головна » 2012 » Травень » 11 » Клас спортивної слави Романа Гонтюка
09:04
Клас спортивної слави Романа Гонтюка

У Надвірнянській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відкрили клас спортивної слави на честь заслуженого майстра спорту України із дзюдо, дворазового срібного і бронзового призера Олімпійських ігор в Афінах і Пекіні Романа Гонтюка.

Саме у ньому він осягав ази наук. Його класний керівник Розалія Гладун упорядкувала чотири стенди, де у світлинах і публікаціях відображено навчання Романа Гонтюка і його спортивний шлях до срібла на Олімпіаді в Афінах і бронзи – у Пекіні. Привітали почесного громадянина Надвірної міський голова Зіновій Андрійович, перший заступник голови РДА Степан Іроденко і заступник голови районної ради, керуючий справами Ігор Писклинець.

Роман Гонтюк на порозі рідної школи

На поріг рідної школи Роман Гонтюк ступив із батьком Володимиром Миколайовичем, котрий у цей день святкував своє шістдесятиліття, мамою Марією Тимофіївною, братом Володимиром, заслуженим працівником фізичної культури і спорту України, своїм наставником заслуженим тренером України із дзюдо Євгеном Боднаруком, спортсменкою Оленою Сайко та з подарунками. Вручив подяки від Національного Олімпійського комітету першій вчительці Оксані Збрицькій, класному керівникові Розалії Гладун, директору Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Ярославові Крицькому, голові РДА Володимиру Калічку і  Надвірянському міському голові Зіновію Андрійовичу. Від дирекції навчального закладу подячну грамоту отримали батьки за свого сина Романа Гонтюка, котрий став славетним надвірнянцем, про якого довідався увесь світ. Під час імпровізованого олімпійського уроку він розповів про свій шлях у дзюдо, відчуття після перемог і поразок, плани на найближче майбутнє і після завершення спортивної кар’єри. Розалія Гладун відзначила, що Роман Гонтюк є прикладом чесності, незламності, є надзвичайно працьовитим спортсменом і має залізну волю до перемоги. Його батьки зуміли виховати справжнього патріота рідної землі. Сьогоднішнім учням нашої школи необхідно прагнути до вершин людяності і доброти, як це робить Роман – переконана вона.

- Ці медалі й успіхи його не змінили, – мовить Євген Боднарук. Він залишився простим Ромчиком, яким і прийшов до нас у спортивну школу. І тепер готовий допомогти молодшим дзюдоїстам цінною порадою.

Учасники художньої самодіяльності школи і райцентру дитячої творчості пісенно і танцювально привітали Романа Гонтюка і його батька Володимира Миколайовича із ювілейним днем народження. Прикарпаття й Україна чекають від Романа Гонтюка вдалого виступу на Кубку Європи у Челябінську, а після цього, не залишити жодного шансу суперникам на Олімпійських іграх у Лондоні.

Василь ІВАСЮК «Народна Воля» (текст і світлина)

volya.if.ua

Переглядів: 624 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Травень 2012  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів