Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2016 » Серпень » 2 » Відбувся 6-й розіграш кубка «Карпатські зорі» з міні-футболу пам’яті Володимира Перегінчука
23:10
Відбувся 6-й розіграш кубка «Карпатські зорі» з міні-футболу пам’яті Володимира Перегінчука

Ось уже шостий рік поспіль у м.Надвірна проводиться розіграш кубка «Карпатські зорі» з міні-футболу пам’яті футболіста і дитячого тренера Володимира Перегінчука, який у 2010 році передчасно пішов із життя. Вже традиційно цей турнір організували і провели районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) та МФК «Ліверпуль». Суттєву допомогу у проведенні змагань надав особисто Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович. Як і завжди не залишились осторонь депутат міської ради Василь Кузюк та президент ФК «Битків» Степан Ломпас.

Участь у змаганнях взяли 15 команд, в основному з районного центру, які були розподілені на три групи по п’ять команд у кожній, а до фінальної частини змагань виходили по дві кращі команди. Після напруженої боротьби у попередньому етапі визначились команди-фіналісти, а саме "Ліверпуль", ФК "Руднєва", "Олімп", "Сокіл", "Титан» та "Альянс" – всі команди з м.Надвірна.

Сама ж фінальна частина розіграшу кубка «Карпатські зорі» була проведена у четвер, 28 липня, у День Святого Рівноапостольного князя Володимира, на майданчику для міні-футболу Надвірнянського стадіону «Нафтовик».

Перед початком фінальної частини змагань команди-учасниці були вишикувані у центрі майданчика, і згідно традиції всі присутні на стадіоні – і гравці, і чисельні глядачі, і гості турніру – вшанували хвилиною мовчання пам'ять про Володимира Перегінчука, футболіста і дитячого тренера.

Перед початком першої гри фінальної частини змагань Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович особисто презентував нові сітки для воріт, депутат міської ради Василь Кузюк новий футбольний м’яч для фінальних ігор, а президент ФК «Битків» Степан Ломпас – комплект футбольних манішок. Після вручення футбольної «амуніції» розпочались самі ігри фінальної частини змагань. З першої групи до півфіналу вийшли ФК «Руднєва» та «Сокіл», які випередили дебютантів змагань команду «Альянс».

У другій групі впевнено передував переможець розіграшу «Ліверпуль», друге місце і путівку до півфіналу здобув «Олімп», і за межею призів залишився «Титан» з мікрорайону Ломоносова.

У першій півфінальній грі «Ліверпуль» впевнено переміг «Сокіл» і став першим фіналістом розіграшу кубка «Карпатські зорі», а у другому півфіналі команда ФК «Руднєва» здолала «Олімп» лише в серії пенальті – 6 метрових штрафних ударів, адже основний і додатковий час переможця не виявили.

У грі за третє місце «Олімп» без особливих проблем переміг «Сокіл» та став бронзовим призером. Фінальна зустріч розпочалась швидким голом «Ліверпуля», який на перших хвилинах забив Юрій Романишин, а далі були і небезпечні моменти, і відмінна гра воротарів, і численні удари по воротам, але рахунок так і не змінився – перемога з рахунком 1:0 і «Ліверпуль»  знову виграє найпрестижніший турнір нашого району.

Відразу після закінчення фінальної гри відбулась урочиста церемонія нагородження команд-призерів, яку проводили голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко, родичі покійного Володимира Перегінчука – мати Ганна Іванівна та брат Олег Васильович і почесні гості кубка «Карпатські зорі» - Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович та депутат міської ради Василь Кузюк. Грамотами та пам’ятними медалями нагородили команду "Титан"(капітан Назар Савчин), за зайняте четверте місце дипломами та медалями відзначили гравців команди "Сокіл"(капітан Сергій Бушанський), бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди "Олімп"(капітан Володимир Дем’янчук). Срібні призери – гравці ФК "Руднєва"(капітан Богдан Павлюк), були заохочені срібними медалями та дипломами. А команда-переможець «Ліверпуль» отримала золоті медалі, дипломи першого ступеня, красень-кубок «Карпатські зорі» та футбольний м’яч. У складі переможців виступали: Василь Новоженюк, Любомир Яремак, Владислав Кирлич, Євген Цигура, Юрій Романишин, Тарас Скорецький, Максим Попович та капітан команди Віталій Олійник.

Як і завжди організаційний комітет визначив кращих гравців у різних номінаціях – воротар Артур Ткачівський («Олімп»), захисник Владислав Кирлич («Ліверпуль»), нападник Євген Цигура («Ліверпуль»), бомбардир Віталій Олійник («Ліверпуль»), самий технічний гравець Юрій Романишин («Ліверпуль»), самий універсальний гравець Богдан Павлюк (ФК "Руднєва"), найперспективніший гравець Мар’ян Блонський («Олімп») та кращий гравець турніру Василь Новоженюк («Ліверпуль»). Також спеціальним призом за найкрасивіший гол розіграшу кубка «Карпатські зорі» нагородили Івана Менюка з команди ФК «Руднєва». Всі ці гравці отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи від депутата міської ради Василя Кузюка.

Міський голова Зіновій Андрійович сумісно з членами оргкомітету обрали символічну збірну розіграшу кубка «Карпатські зорі» пам’яті Володимира Перегінчука. До складу збірної увійшли: воротар Михайло Ходорко (ФК «Руднєва»), захисники Михайло Головчук («Сокіл») та Степан Сахарчук (ФК «Руднєва»), нападники Владислав Глодан («Титан») та Володимир Дем’янчук («Олімп»).

 І вже після церемонії нагородження були численні фото на пам'ять, щирі дитячі обійми, бурхливі оплески глядачів – все те, що підтвердило високий статус турніру та рівень його організації.

Організатори турніру висловили щиру подяку всім учасникам турніру, спонсорам, суддям, почесним гостям, представникам ЗМІ за сприяння і допомогу у проведенні розіграшу кубка «Карпатські зорі». На думку глядачів змагання пройшли на високому рівні, команди приблизно були рівними за класом, всі гравці старались грати з подвійною самовіддачею, переживали за результати ігор – ось так і формується справжній чоловічий характер. А це саме те, що намагався передати своїм вихованцям покійний Володимир Перегінчук – майстерність та чесну спортивну боротьбу.

На черзі наступні спортивні змагання – відкрита першість м.Надвірна, запланована на 6 серпня та традиційний кубок м.Надвірна, присвячений Дню Незалежності України.

 
 

             Прес-служба Надвірнянської міської ради
 

Переглядів: 677 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2016  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів