Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2011 » Жовтень » 4 » Битва Голіафа з Давидом або відеозвіт про матч ФК"Ланчин" - "Сокіл"(Фитьків).
15:28
Битва Голіафа з Давидом або відеозвіт про матч ФК"Ланчин" - "Сокіл"(Фитьків).
У неділю, 02 жовтня 2011 р. на стадіоні смт. Ланчин зустрілися два дуже достойні і сильні суперники. Особливо сподобалася ланчинська доросла команда. З такою грою ця команда заслуговує грати у вищій лізі районного чемпіонату з футболу. Ми цього їм бажаємо і надіємося, що воно так буде! А Фитьків у цьому матчі вибрав класичну, грамотну і перевірену виїзну модель гри, що оправдала себе. Це також свідчить про високий клас команди.
Перед грою звучало багато прогнозів стосовно підсумків матчів юнацьких та дорослих складів. Дуже поширеною була погроза ланчинців, що вони "порвуть" Фитьків і то з великими рахунками. Навіть перед самою грою деякі дорослі футболісти Ланчина питали у фитьківських: скільки вам "відвантажити" голів? А коли після першого тайму гри дорослих складів один з фитьківських вболівальників спитав у ланчинського футболіста(грав під №3 - дуже сильний захисник, найкращий гравець матчу, але дуже безкультурний): "Ну де ваших 8-10 голів у ворота Фитькова?", то почув від нього такі мати, що "аж жмурилися гори", які чудовим намистом опоясують Ланчин! Крім того були фізичні погрози і в цьому активно допомагав йому боковий арбітр матчу В. Дячук! Добре, що у Ланчині набагато більше МУДРИХ людей, ніж таких, які описані вище, і вони дозволили загладити конфлікт. Хоча локальні конфлікти і погрози були ще і підчас матчу і після нього - очевидно, що ланчинські вболівальники не вміють достойно переживати невдачі своєї команди. Цим всім Ланчин показав не свою силу(сила показується у чесній спортивній боротьбі на футбольному полі), а своє безсилля! Просто хочеться їм порадити: хлопці, попрацюйте над своєю культурою, станьте сильними духовно і видатні перемоги до вас обов'язково прийдуть! Хтось з фитьківських вболівальників сказав,що передматчева бравада ланчинців нагадує погрози братам Кличкам, що завжди лунали від їхніх суперників. А що з того виходило, то добре відому всьому світу.
Сильно вразив ще один факт. В одній з ігрових ситуацій фитьківський гравець отримав травму і пролунала звична у таких випадках вимога:"Лікаря!". Нім лікар, який дуже сумлінно і якісно виконував свої обов'язки, наближався до постраждалого, то з гурту на перший погляд солідних і літніх ( приблизно 60-70 років) ланчинських вболівальників пролунала жахлива фраза: "Добий його !". Нам стало страшно... Стало страшно за внуків, яких виховає цей дідусь, стало страшно за Україну, якщо у ній відбувається така деградація! Невже забитий гол чи перемога у цьому матчі вартує того, щоб людина втрачала все людське, ставала подібною до тварини?!
Ми у цьому матеріалі не даємо ніяких аналітичних оцінок і не нав'язуємо своєї думки. Ми просто констатуємо факти і хто хоче, то нехай аналізує і робить висновки.
Щоб більш повно розкрити "атмосферу" цього матчу, пропонуємо нижче передивитися невеликий відеофільм.

Переглядів: 1026 | Додав: Sokil | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів