Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2014 » Червень » 1 » Восьмий кубок "Дружби" виграли парищанці
23:30
Восьмий кубок "Дружби" виграли парищанці

Нещодавно завершився восьмий за ліком розіграш кубка «Дружби» з міні-футболу серед  дитячих команд Надвірнянського району.Вже традиційно він був присвячений Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Організаторами змагань виступили районна федерація міні-футболу(голова Віктор Татаренко) та МФК»Ліверпуль»(почесний президент Василь Підоріч)за підтримки відділу у справах молоді та спорту Надвірнянської РДА(начальник відділу Василь Масевич).

А генеральним спонсором розіграшу кубка «Дружби» виступила районна організація соціалістичної партії України (перший секретар Богдан Цюрак).

Як і завжди участь у змаганнях взяло 6 команд,які змагалися між собою за коловою системою задля визначення чотирьох учасників фінальної частини.

Після запеклої боротьби півфінальні пари склалися наступним чином-ФК»Надвірна»-«Прут» смт.Ланчин та «Колос»с.Парище-«Скеля»с.Пнів.Не змогли пробитися до фінальної частини змагань команди ФК»Заріччя» та ФК»Руднєва»,які показали хороший та змістовний футбол,просто на цей раз більше пощастило їх суперникам.

У першій півфінальній грі з перших хвилин на полі домінували більш досвідчені надвірнянські футболісти,які раз за разом створювали небезпечні моменти біля воріт своїх суперників,але рахунок відкрили все-таки ланчинські футболісти.Незабаром надвірнянці зрівняли рахунок.Згодом команди ще по разу забили,що і принесло нічию в основний час-2:2.Згідно регламенту змагань переможця мала визначити серія 6-метрових штрафних ударів,і ось у цій футбольній лотереї більше пощастило надвірнянській команді,яка реалізувала всі свої спроби,в той час,як їх суперники одного разу схибили. Отже,нелегка,але цілком заслужена перемога,і ФК»Надвірна» стає першим фіналістом розіграшу кубка «Дружби».

У другому півфіналі загалом теж точилася рівна боротьба,але команда з Парища трішечки випереджала своїх суперників у деяких ігрових компонентах,що і принесло їм перемогу з рахунком 2:0.

У грі за третє місце ланчинська команда переграла своїх суперників з пнівської «Скелі» з рахунком 3:1 і стала бронзовим призером.

У фінальній грі,яку обидві команди розпочали дуже обережно,було зрозуміло,що великої кількості голів не буде,саме тому дуже довго тримався сухий рахунок-0:0.І лише під кінець гри,коли надвірнянська команда в повному складі пішла в наступ,були забиті голи-і саме в ворота ФК«Надвірна».Три гострі контратаки команди «Колос» Парище принесли їм перемогу у фінальній зустрічі та кубок «Дружби» з міні-футболу присвячений Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

На церемонії нагородження всі учасники змагань були нагороджені грамотами районного відділу у справах молоді та спорту(начальник відділу Василь Масевич),а гравці команд,які посіли перші три місця,були пошановані ще й медалями.

Переможцям змагань-команді «Колос»с.Парище було вручено кубок та футбольний м’яч,які спонсорував перший секретар районної організації соціалістичної партії України Богдан Цюрак.

Як і завжди в кожній команді були визначені кращі гравці,які у нагороду отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи від великої шанувальниці міні-футболу директора кафе»Затишок» Світлани Гладишко.

В своїй промові з нагоди завершення традиційного турніру до Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні Богдан Цюрак наголосив на тому,що подібні змагання потрібні для підвищення спортивної майстерності  дітей,які прагнуть змагатися зі своїми однолітками у самих різних змаганнях.Турнір удався-всі команди приблизно одного рівня,явного фаворита немає,напруга практично в кожній грі зберігається до останніх секунд.Отже,клас учасників практично вирівнявся.Це зайвий раз доводить,що будь-яка команда має можливість перемогти у змаганнях і це дає надію всім учасникам змагань.

Також від імені всіх учасників змагань привітали і подякували ветеранам Великої Вітчизняної війни за їх перемогу над фашизмом,за ті нелегкі випробування,які їм довелося перебути,побажати міцного здоров’я,щастя,злагоди і великої надії на те,що на українській землі все буде добре в самий найближчий час.

Прес-служба районної

федерації міні-футболу          

Переглядів: 638 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Червень 2014  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів