Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Вересень » 27 » Виконком федерації інформує...
22:31
Виконком федерації інформує...
     Матчі 1 ліги

17-тур,"Олімпія"Камінне-"Нафтовик"Битків-юнаки -:+,на розгляді виконкому з залученням обласної федерації

17-тур,"Лістер"Лісна Тарновиця-"Дружба"Волосів-юнаки-:+,на розгляді виконкому

19-тур,"Нива"Гаврилівка-"Нерудник"Пасічна-дорослі-3:1,результат залишити в силі,команду Пасічної попередити

19-тур,"Прут"Саджавка-"Лістер"Лісна Тарновиця-юнаки-4:2,на розгляді виконкому

19-тур,"Нафтовик"Битків-ФК"Лукавець"Гвізд-юнаки-7:1,на розгляді виконкому

Матч 19-туру "Прикарпаття"Ланчин-"Дружба"Волосів переграти 30 вересня (четвер),початок матчів о 15-00,17-00

2 ліга

Матч дорослих 17-туру ФК"Битків"-"Скеля"Пнів переграти 30 вересня (четвер)в Тисменичанах,початок о 16-00
Переглядів: 1542 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 111 2 »
29.09.2010
11. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Ігор (garik) ! Хочу акцентувати твою увагу на наступних моментах:
1. По-перше - пиши грамотно і не сумбурно, бо я, в основному, привик спілкуватися з грамотними і культурними людьми!
2. Ти пишеш:"коли сусід зробив краще від Вас, жаба аж дихати не дає" :)) . Виникає питання: після того, що ви торік зробили з нами і в цьому році робили дрібні пакості вам ще повертається язик називати себе сусідами?! Якщо територіально, то так - ви сусіди. І тільки територіально, бо для порядних людей сусід означає значно більше!
3. Ти пишеш:"Якщо хочете - можу поговорити з Тарновицькими футболістами, може, щоб помогли вам в наступному сезоні! :))". Це дуже цікава думка?! Відколи в Тарновиці з'явилися футболісти? Адже на протязі всіх років, що ви граєте в футбол за вас постійно, на відміну від деяких інших сіл та Фитькова зокрема, грало зборище з області та району і з декількох тарновецьких футболістів! Так що краще подумайте як самим собі допомогти, бо спостерігаючи вашу гру вдома з Волосовом стало очевидно, що у Тарновиці "бєнзін заканчіваєтся"!
4. І на останок, Ігор, хочу сказати тобі словами письменника зі світовим іменем Еріх Марії Ремарк( хоча з твоїх коментарів та твоєї поведінки мені здається, що таке ім'я не є для тебе авторитетом і що за своє життя ти не прочитав жодної книги і вони тебе не цікавлять):"У мене немає ворогів, але є люди на яких не вистачає душевної сили". Ти якраз один з цих людей, на яких не вистачає духовної сили. Тому в дискусію більше з тобою вступати не буду. А ти можеш поливати мене брудом, цікавитися коли я перестану писати нелогічно і дурниці. Я більше не відповім! Між іншим, дурниць я не пишу, а дуже переживаю за районний футбол і називаю речі своїми іменами! Ще малесеньке питання до тебе:" Ти часто вживаєш слова логіка, логічно, нелогічно... Ти хоч розумієш їх значення???". Можеш не відповідати, бо я наперед знаю відповідь.
Good bye!!!
heart

28.09.2010
10. Ігор (garik) [Матеріал]
Мені цікаво, Sokil! Коли ви вже перестанете писати дурниці про Тарновицю! Я розумію ваш менталітет - "коли сусід зробив краще від Вас, жаба аж дихати не дає" :)) нічого! я з радістю сприйму той факт, що vj;t колись вам все-таки повезе і ви підніметесь в 1 лігу і будете грати з прекрасними командами на прекрасних полях! :)) Удачі ВАМ!!! А на даний час бажаю вам замість того, щоб витрачати час на коментарі, які не мають ніякого змісту і здорової логіки придумати як зробити перші кроки в відновленні загубленої вашої футбольної команди! Якщо хочете - можу поговорити з Тарновицькими футболістами, може, щоб помогли вам в наступному сезоні! :)) Звертайтесь!!!

28.09.2010
А хтось казав що змінити рішення федерації ніхто не має права!? Куди та федерація дивиться? Може давайте переіграємо ще інші матчі, бо комусь не хватає очок! І взагалі, я буду вболівати за Пнів, бо ці сметанові мутки вже набридли!!! Бажаю всім перемог і красивого футболу!

28.09.2010
8. Битків [Матеріал]
Шановні відвідувачі сайту,я прекрасно розумію,що Ви всі нас не любити,бо в нас українців ніхто не любить успішних,ми зібрали 2 команду з тих людей шо не підійшли в першу цілу зиму бігали і зараз демонструємо пристойний результат,а Ви тут сидите і мишкою тільки клацаєте замість того щоб щось робити розмовами команду не зробиш, ми тяжко працювали і зараз маємо результат.

28.09.2010
Я нічого немаю проти Пнівської команди,якби ваші юнаки зразу здобували очки,а не віддавали суперникам на останніх хвилинах,тоді ви зараз були основними претиндентами на вихід в першу лігу.А "+",це гра з Ославами,так ми програли,але ми могли сміло розраховувати на 3 очки після того,як уболівальники вибігли на поле,про це чорним по-білому написано в положенні.Ви подивіться,скільки +,- у наших лідерів,у КРАСНОЇ і БИТЬКОВА,ці команди більше тратять на гру ніж ми на цілий місяць.Повірте що ми своїми виходцями сміло можим грати на область(в групі Б),ЯКБИ мали такі кошти як Гаврилівка,чи ФК Битьків, і там може грати кожна третя команда нашого району,нетака та область і сильна!!!!!І вибачте якщо когось образив!!!!!

28.09.2010
6. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Хлопці! Всім серцем згідний з Вами, тому що Ви говорите про дуже наболілі речі. Але у цьому всьому не треба винити футбольні команди( ну що винні 11 чи 22 гравці команди???), а треба винити нездорові амбіції функціонерів цих команд(маються на увазі сметаніни та іже з ними) та "зборище", яке називається виконкомом! У цьому корінь зла! Вже вкотре повторюю - для тих команд, що мають гроші і вирішують все за гроші треба організувати окрему лігу! Нехай собі в ній грають і не заважають розвитку футболу в районі. Адже ці команди(Битьків, Тарновиця і т. д.) постійно "колотять" чемпіонатом і на розгляді затіяних ними скандалів будується майже кожне засідання " так званого виконкому" . sad

28.09.2010
5. Вова Войсович (Voice) [Матеріал]
Шось я не зрозумів PSG до чого ти клониш...Які "+"?Чого Парище крайні?Ти уточняй за кого ти говориш!Бо Пнів тут ніпричому, і ніхто в нас гроші не отримує,все йде на транспорт...Ніхто не боїться грати просто "безпридєл" в федерації.І не плач,ви все рівно вийдете в 1-шу лігу!

P.S.Якшо ви круті такі футболісти, шукайте спонсорів і хоть на область грайте.


28.09.2010
4. zizu (zizu) [Матеріал]
В четвер думаю весь район буде вболівати за Пнів. Видно в Биткові вже втратили повагу до суперників в чемпіонаті і пішли шляхом вирішення нестачі очок в кабінетах так званої "федерації", яка влаштувала справжній цирк з даним матчем... В цій ситуації дійсно шкода Парище, але в календарі є ще матч Красна - Битків, де і вирішиться доля путівок у першу лігу. Є надія, шо після цього матчу Биткову дійсно вкажуть на його місце в турнірній таблиці (якшо звісно і тут не втрутиться федерація).. А взагалі, на мою думку, в трійці лідерів замість Биткова мав бути Фитьків...

28.09.2010
А в підсумку крайніми залишуться Парище.В Парищах немає ніодного -,+,ніодних халявних очок все що маєм все ми виходили і заробляли на полі!Навіть очевидного "+" ми не заробили з Ославами.Я не розумію,ви сильні фінансово підковані команди,так давайте чого ви боїтесь,стикових матчів?????Це парищанські футболісти будуть ламати голову як поїхати на виїзд,за власні кошти,а Вам навіть де яким і за гру платять,а ви "сикаєте".Ми не боїмось ні одну з топ команд першої ліги,просто ми де що більш залежні фінансово і наші можливості в цьому аспекті досить слабкі!"А финансы поют романсы"

28.09.2010
2. Вова Войсович (Voice) [Матеріал]
От виконком чудить разом з Сметаною.Наскільки все очевидно...В залікові таблиці Биткову не вистачає 3 очків щоб догнати Красну,от і хочуть переграти гру з Пньовом.Гроші рішають.Вже було і рішення про переігровку і технічна обом командам...Все одно мудрують...Надіюсь Пнів виграє і обжене в дорослому заліку Битків...

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Вересень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів