Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2011 » Вересень » 7 » Відкритий лист представників команди "Темп" с.Молодків до НРФФ
09:38
Відкритий лист представників команди "Темп" с.Молодків до НРФФ
Голові НРФФ
п. Писклинцю І.Д.
інструктора по спорту с.Молодків
Шибістого В.О.

Заява

Шановний Ігоре Дмитровичу, з огляду на події, що відбулися 04.09.2001 р. на стадіоні в с.Гвізд та «войовничу вдачу» представників с.Білі Ослави, ми, представники команди “Темп” с.Молодків, згідно положень статуту НРФФ про “Чемпіонат Надвірнянського району з футболу 2011 року” та забезпечення власної безпеки на футбольному полі і поза ним, вимагаємо забезпечити присутність на стадіоні с.Білі Ослави 11.09.2011 р. з 15:00 по 19:00 представника правоохоронних органів (міліціонера) та представника НРФФ (інспектора) на даний матч.
При цьому зазначаємо, що при підозрі нами небезпеки для життя чи здоров’я до-, під час- та після гри в с.Білі Ослави при не забезпеченні матчу вищевказаних вимог, з нашого боку гра може бути припинена (не почата). Провину за непередбачувані події будемо складати на голову та функціонерів НРФФ.
Про можливість (неможливість) чи бажання (не бажання) виконати наші вимоги просимо повідомити письмово до 09.09.2011р., надіславши лист на адресу Молодківської сільської ради, надіслати електронного листа на адресу jurakis@meta.ua або викласти на інтернет сторінці НРФФ з відповідним (-ними) підписом та печаткою.
Дана заява складена в 3-х екземплярах (1-ший для представників команди с.Молодків, 2-гий для представників команди с.Білі Ослави, 3-ий для представників НРФФ).

Голова сільської ради с.Молодків Василь Кисляк

Представник команди «Темп» с.Молодків Василь Шибістий
Переглядів: 1625 | Додав: JURAKIS | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 10
10.09.2011
10. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Шановні молодьківчани! Дуже гарну і грамотну заяву Ви написали. Але, на мою думку, у цій заяві є серйозний недолік. Він полягає у тому , що у фразі:"вимагаємо забезпечити присутність на стадіоні с.Білі Ослави 11.09.2011 р. з 15:00 по 19:00 представника правоохоронних органів (міліціонера) та представника НРФФ (інспектора) на даний матч. " відсутнє таке продовження:"та бригади нейтральних арбітрів або нейтрального арбітра в полі". Якщо ПСЕВДОфедерація навіть виконає Ваші вимоги, але не буде нейтрального і неупередженого арбітражу, то у диких Ославах Вам ніщо не допоможе! А відсутність нейтрального суддівства цілком ймовірна, бо у другому колі на іграх ІІ ліги нейтральні судді практично відсутні - видно у федерації вже розтягнули всі грошові внески команд і не мають чим платити суддям. А якщо присилають суддю, то присилають щось пусте, далеке від футболу і боязливе - типу С. Іроденка(Назавизів) і т.д.
І все одно, як би не сталося, Фитьків щиро бажає Вам успіху! good

09.09.2011
9. Вася [Матеріал]
Шановний yulik якщо ти був на матчі Лоєва - Саджавка, то прошу мені відповісти, що було у грі з дорослим складом?... То виходить що у вас там не має ні голови сільської ради ні інструктора, ні поганого мєнта у вашому селі. Якщо там голову сільської ради свої посилають надовго і далеко.
так що задумайся трошки на своїм коментарем ..... А то писати легко ... Глянь спочатку на своїх .....

08.09.2011
8. yulik veprinyak (fc_smerichka) [Матеріал]
в саджівку і в білі ослави треба право-охоронців .вних дуже агресивна поведінка /в саджівку коли футбол треба викликати миліціонера angry

08.09.2011
7. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Можу і попросити...але хіба я призначаю голів Федерації? Сумніваюсь!!!

08.09.2011
6. Михайло (rie) [Матеріал]
Цілком підтримую останього дописувача!!!!!!!!!! Р.М.М

08.09.2011
5. bogdan [Матеріал]
Шановний Роман Дмитрович , можеб ви попросили голову федерації футболу ініціювати саморозпуск керівництва і виконкому . І наскільки я пам"ятаю , що саме ви були одним із тих хто просував дану кандидатуру на посаду голови районної федерації.

07.09.2011
4. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Додам.
Якщо дане звернення не буде розглянуто і задоволене - пропоную поставити питання про ТЕРМІНОВУ ЗАМІНУ КЕРІВНИЦТВА І ВИКОНКОМУ НРФФ!!!
Ні більше, ні менше!!!
Роман Писклинець.

07.09.2011
3. Вова [Матеріал]
Молодьків правильно робить,до биків такі як Саджаавка і Білі Ослави інакше їхати не можна...

07.09.2011
2. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Молодьків, Ви супер, Ви молодці! Якщо б так як ви поступали всі села!

07.09.2011
1. Михайло (rie) [Матеріал]
Правильно в таких селах завжди мають бути представники правоохороних органів.....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Вересень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів