Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Липень » 2 » Відкритий кубок міста Надвірна
15:00
Відкритий кубок міста Надвірна

На минулому тижні відбувся черговий розіграш кубка м.Надвірна з міні-футболу серед дитячих команд Надвірнянського району. Проведення та організацію цих змагань ініціювала районна федерація міні-футболу.

На цей раз участь у змаганнях взяли 6 команд, які за жеребкуванням були поділені на дві групи,де змагались за коловою системою задля визначення півфіналістів. З першої групи до півфіналу з першого місця вийшла команда ФК «Ланчин», а компанію їм у півфіналі склали гравці надвірнянського «Олімпу». Не пощастило у суперництві з ними команді ФК «Делятин».

З другої групи до фінальної частини змагань вийшли команди «Гейзер» зі Старуні та «Прут» з Ланчина, а останній рядок у турнірній таблиці залишився за надвірнянським «Торнадо». Слід зауважити, що «торнадівці» виступили у послабленому складі, саме тому вони двічі поступились з мінімальним рахунком.

У першому півфіналі сперечались дві ланчинські команди  - боротьба була запеклою, жоден із суперників поступитись не хотів, але досвід дався взнаки – більш зіграна команда ФК «Ланчин» вирвала перемогу і вийшла у фінал.

Дещо несподіваним виявився результат другого півфіналу, у якому наші гості зі Старуні розібрались з «Олімпом» і теж вийшли у фінал.

Після деякої перерви відбулася гра за третє місце, в якій зустрілись невдахи півфінальних зустрічей – надвірнянський «Олімп» та ланчинський «Прут». З самого початку гри ініціативою заволоділи надвірнянці – вони досить швидко забили два голи, а потім і третій. На перерву команди пішли з рахунком 3:1 на користь «Олімпа». А у другій половині гри ланчинські хлопчики перебудували свою гру, почали більше атакувати, частіше бити по воротах – і, як наслідок цього, рахунок вже 5:4 на користь «Олімпа», і коли до завершення гри залишились лічені секунди – надвірнянці припускаються помилки у обороні – і суперник використовує цей шанс: нічия 5:5 і серія шестиметрових штрафних ударів.

Надвірнянці всі свої спроби використали чітко, а от ланчинські футболісти одного разу таки схибили. Зрештою, ця невдача стала вирішальною. Нелегка, але цілком заслужена перемога, і надвірнянский «Олімп» стає бронзовим призером відкритого кубка м.Надвірна.

У фінальній грі з перших хвилин передували гравці ФК «Ланчин», які контролювали хід зустрічі, не даючи суперникам жодних шансів на успіх.  А коли при рахунку 2:0 на користь ланчинської команди з майданчика був вилучений воротар команди «Гейзер», а у ворота став польовий гравець, все стало зрозуміло – впевнена перемога команди ФК «Ланчин», і вона стає володарем відкритого кубка м.Надвірна з міні-футболу.

Відразу після закінчення фінальної гри було проведено нагородження команд-призерів розіграшу відкритого кубка м.Надвірна.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили дебютантів подібних змагань – команду «Прут» смт.Ланчин. Бронзові медалі та дипломи отримали футболісти надвірнянського «Олімпу», які після декількох виграних турнірів зайняли лише третє місце.

Фіналісти змагань – команда «Гейзер» зі Старуні (капітан Василь Синяк) була пошанована срібними медалями та дипломами. А переможці змагань – команда ФК «Ланчин» (капітан Остап Сенчук) отримала золоті медалі та дипломи, а також кубок і футбольний м’яч.

Згідно сталій традиції були визначені кращі гравці турніру у чотирьох номінаціях – воротар Андрій Гресько («Прут»), захисник Андрій Саміляк («Гейзер»), нападник Назар Дерещук («Олімп») та кращий гравець турніру Євген Данилюк (ФК «Ланчин»).

Всі вони отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи, які спеціально на цей турнір встановив спонсор змагань з міні-футболу, директор ПП «ПоліКрок» Анатолій Косован.

На завершення нагородження до відома присутніх була доведена інформація про те, що у липні буде проведено ще декілька турнірів з міні-футболу, зокрема, розіграш кубка «Олімпійські надії», розіграш відкритої першості м.Надвірна, розіграш кубка «Краєвид Карпат» та розіграш кубка «Перша висота». У всіх цих змаганнях будуть брати участь команди молодої вікової групи – 2004 р.н. та молодше.

Для команд старшої вікової групи – 2002 р.н. та молодше наступний турнір буде проведено в кінці липня – на початку серпня – це буде розіграш кубка міста Надвірна,, який вже декілька років проводиться спільно з Надвірнянською міською радою.

 

Прес-служба районної

федерації міні-футболу

Переглядів: 501 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів