Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2009 » Жовтень » 28 » Вчетверте кубок їде до Заріччя
21:00
Вчетверте кубок їде до Заріччя

Незважаючи на погоду змагання з міні-футболу серед дитячих команд у м.Надвірна проходять практично безперервно.
   У жовтні на майданчику зі штучним покриттям відбувся  розіграш  кубка ”Козацька слава” присвячений святу Покрови Пресвятої Богородиці та Дню Українського козацтва.
   Цей кубок встановив Надвірнянський Деканат Коломийсько-Чернівецької єпархії  за участі  Івано-Франківського обласного осередку Українського козацтва «Галицька Січ».Посприяли у цій доброчинній справі і спонсори- Надвірнянський ресторан”Карпати”(директор Василь Кузюк) ,охоронна фірма „Січ” (директор Володимир Нагорний) та районна федерація міні-футболу(голова Віктор Татаренко).
   У попередньому етапі змагань взяло участь 8 команд-вік учасників до 15 років,які за жеребкуванням були розподілені на дві групи задля визначення півфіналістів.
   У першій групі впевнено передували команди „Прут”с.Заріччя та „Нива”с.Гаврилівка, які випередили  команди „Смерічка”с.Лоєва та „Інтер”м.Надвірна вийшли до фіналу.
У другій групі набагато сильнішими за решту суперників виявились надвірнянські „Карпати”,які впевнено виграли всі три зустрічі.А от долю другої півфінальної путівки вирішила лише різниця забитих і пропущених м”ячів,яка була кращою у команди ДФК”Атака”с.Гвізд.
А у четвер 22 жовтня відбулась фінальна частина змагань розіграшу кубка «Козацька слава».У першому півфіналі зустрілися команди «Прут»с.Заріччя та ДФК «Атака»с.Гвізд.Гра була дуже напруженою і принциповою.Адже обидві команди ставили перед собою саму високу мету-виграти цей кубок.
І тим не менше нападник зарічанців Ігор Слюсарський досить швидко відкриває рахунок,а на початку другого тайму забиває і свій другий гол-2:0 на користь «Прута» і хоча Назар Шуфлін з ДФК«Атаки» відквитав один гол, більше забитих голів у цій грі вже не було.Підсумковий рахунок 2:1 на користь зарічанської команди і вона у фіналі.
   А другий півфінал,де зустрілися «Нива» з с.Гаврилівки та «Карпати» з м. Надвірної,приніс чергове розчарування численним глядачам,які підтримував-ли надвірнянську команду.Після першого тайму рахунок був 2:0 на користь юних гаврилівчан(голи забили Дмитро Шабадас та Роман Пилип’як).А у другій половині гри надвірнянці всі свої сили кинули у напад,практично оголивши свої тили,створили безліч гольових моментів.Але дуже впевнено грав воротар гаврилівської команди Віталій Приймак,який відбивав практично всі удари надвірнянців.А один із своїх нечисленних контрвипадів гаврилівська команда зуміла реалізувати – відзначився Мирон Гвоздянчук. Отже,перемога з рахунком 3:0 і гаврилівська «Нива» теж у фіналі.
   У грі за третє місце розлючені поразкою у півфіналі надвірнянці просто-таки розтрощили захист гвоздецької команди-достатньо сказати,що вже на п’ятій хвилині гри рахунок вже був 4:0 на їх користь.Згодом гра стала більш спокійнішою-але все було зрозуміло.Підсумковий рахунок 8:2 на користь надвірнянських «Карпат» і вони стають бронзовими призерами розіграшу кубку «Козацька слава».У складі надвірнянців відзначились наступні гравці-Іван Іванюк зробив покер,двічі відзначився Ярослав Ерстенюк та по голу забили Ігор Огерук та Олег Нагорний.У гвоздецькій команді забивали Андрій Николюк та Андрій Легоняк.
   Фінальна гра,де зустрілися зарічанський «Прут» та гаврилівська «Нива», розпочався дуже обережно,адже суперники чудово знали,що долю гри може вирішити навіть єдина помилка у захисті,тому діяли з особливою перестрогою за свої ворота.Тим не менше Роман Пилип’як з Гаврилівки відкрив рахунок вже на шостій хвилині гри,але Ігор Слюсарський спочатку зрівнює рахунок,а потім виводить зарічанську команду вперед-2:1 на користь «Прута» після першої половини гри.А на початку другої половини гри Назар Гуменюк забиває третій гол у ворота своїх суперників.І хоча Мирон Гвоздянчук скорочує розрив у рахунку-але цей гол залишився останнім у фіналі.З рахунком 3:2 нелегку перемогу здобуває зарічанський «Прут» і стає володарем почесного трофею.
   Відразу після закінчення фінальної гри відбулась урочиста церемонія нагородження команд-призерів,яку проводили Декан Надвірнянський Коломийсько-Чернівецької єпархії парох міста Надвірна отець-мітрат Григорій Сімкайло,отець Андрій Будзак,крайовий отаман Івано-Франківського обласного осередку Українського козацтва «Галицька Січ»Генерал-осавул Микола Боднар,наказний отаман Івано-Франківського обласного козацького товариства імені Івана Виговського генерал-майор Михайло Гладенький та спонсори - директор ресторану ”Карпати” Василь Кузюк та директор охоронної фірми „Січ” Володимир Нагорний.
   За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди ДФК«Атака»с.Гвізд.У її складі грали- Назар  Шуфлін, Руслан Чернега,Василь Панчук,Назар Головчук,Анатолій Легоняк,Андрій Михайлюк,Андрій Кочержук та капітан команди Андрій Николюк.
   За зайняте третє місце бронзові медалі та дипломи отримали гравці команди «Карпати» м. Надвірна – Андрій Чичотка,Дмитро Костирко,Андрій Менделюк,Олег Павлюк,Ігор Огерук,Андрій Корж,Іван Іванюк,Михайло Ерстенюк,Ярослав Ерстенюк та капітан команди Олег Нагорний.
   Фіналісти-команда «Нива»с.Гаврилівка була заохочена срібними медалями та дипломами – це гравці Василь Гавкалюк,Мирон Пинчук,Мирон Гвоздянчук,Руслан Грінчак,Назар Шашликов,Роман Пилип’як,Віктор Гвоздянчук,Віталій Приймак,Віктор Михайлинин та капітан команди Дмитро Шабадас.
   А найбільше призів отримали переможці – команда «Прут»с.Заріччя – це красень-кубок,футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи.Крім цього генерал- осавул Микола Боднар вручив переможцям спеціальний приз від козаків – гетьманську булаву.
   У складі переможців виступали – Петро Масевич,Ярослав Вацик,Ігор Слюсарський,Тарас Вацик,Іван Шовгенюк,Олег Обідняк,Михайло Гуменюк, Назар Гуменюк,Віталій Гуменюк та капітан команди Іван Холошнюк.
   Крім цього кожен учасник фінальної частини змагань отримав від Надвірнянського Деканату Коломийсько-Чернівецької єпархії  пам’ятні призи та образи до свята Покрови Пресвятої Богородиці,які особисто вручав
парох міста Надвірна отець-мітрат Григорій Сімкайло.
   Як і завжди ,були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях – ними стали воротар Віталій Приймак («Нива»с.Гаврилівка),захисник Іван Шовгенюк («Прут»с.Заріччя),нападник Іван Іванюк («Карпати» м. Надвірна) та кращий гравець турніру Ігор Слюсарський («Прут»с.Заріччя).Всі ці гравці були нагороджені пам’ятними призами та дипломами від генерального спонсора розіграш  кубка ”Козацька слава” Надвірнянського ресторану ”Карпати”(директор Василь Кузюк).
   Почесні гості турніру – представники духовенства та українського козацтва відзначили почесними грамотами людей,які особливо відзначились у пропаганді та поширенні дитячого міні-футболу – це вже згадані Василь Кузюк,Володимир Нагорний,приватний нотаріус Тарас Вірстюк,директор ТРК «Надвірна» Богдан Климковецький,директор ПП«Полікрок» Анатолій Косован,голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко, футбольний арбітр Микола Ясінський,адмін інтернет-сайту «Футбол Надвірнянщини» Олександр Тищенко та футбольні тренери Ігор Сметанін та Святослав Масевич.
   На цьому розіграш  кубка ”Козацька слава” було оголошено завершеним.
   Своїми враженнями від побаченого з нами поділилися:

парох міста Надвірна отець-мітрат Григорій Сімкайло-спорт – це завжди корисно та приємно для всіх людей. Спорт – це використання з користю для душі і тіла свого вільного часу, особливо для нашої молоді, яка дуже часто нехтує своїм здоров’ям, що є даром нашого Господа. Тому ми повинні навчитися поєднувати молитву і спорт в своєму щоденному житті.
   Ці змагання, на яких я мав можливість побувати, є гарним прикладом самопожертви і праці організаторів, тренерів та самих молодих хлопців, що докладали немало зусиль для перемоги. Присутність мене, як духовного батька, була досить вагома та потрібна. Діти це наше майбутнє і теперішнє водночас, тому відповідальність є велика - як перед людьми, так і перед Богом. Юні спортсмени побачивши священика напевно відчули радість і спокій у своїх серцях, та відповідальність за свої слова і вчинки, згадавши, що Бог все бачить і чує. Це є дуже добре, бо 20 років тому, коли наша Церква виходила з підпілля, такі ж молоді хлопці, запалені національною ідеєю, виборювали свободу церкви та держави на мітингах і вічах. Церква завжди підтримувала і буде підтримувати такого роду спортивні змагання, бо треба навчати наших дітей та молодь жити і відпочивати з Богом.

генерал-осавул Микола Боднар – мені дуже приємно,що нас представників українського козацтва запросили на дитячий турнір з міні-футболу.Ми переглянули всі чотири зустрічі фінальної частини змагань і були дуже вражені подіями на майданчику.Які пристрасті кипіли,яка напруга у кожній грі,бажання перемогти, боротьба по всьому майданчику до останньої хвилини – це треба було бачити.Перемогла команда з с.Заріччя. Але на мою думку перемогу заслуговувала кожна команда,адже клас команд був практично рівний,і просто везіння,вдача вибирає когось одного.Практично в кожній команді є гравці-лідери,які ведуть до перемоги своїх партнерів,і вони повинні уже в самий близький час грати на більш високому рівні.
   Проведення подібних дитячих змагань це є доброчинна та благородна справа.Адже не так легко зорганізувати подібні змагання та ще й на такому високому рівні.Хочу подякувати всім людям,які приймали участь у проведенні кубка «Козацька слава» - вони створили і провели справжнє свято дитячого міні- футболу.
   Надіюсь,що ми ще будемо приймати посильну участь у організації та проведенні подібних заходів тому що наша співпраця з Надвірно. Буде продовжуватись і надалі,адже у нас є обопільне бажання це робити.
   Хочу побажати всім учасникам змагань,глядачам,гостям,організаторам міцного здоров’я,щастя у житті,навчанні та спорті,та щоби над нашою ненькою Україною завжди було мирне небо.Слава Україні!



Кубок козацька слава
Переглядів: 2425 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів