Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2015 » Липень » 4 » В неділю 5 липня-9 тур чемпіонату Надвірнянщини!
08:38
В неділю 5 липня-9 тур чемпіонату Надвірнянщини!

1 ліга

9-тур,5 липня(неділя),юнаки-15:00,дорослі-17:00
»Олімпія»Камінне-ФК»Волосів»
(сезон 2014р.-13 липня,7-тур,дорослі-2:4,юнаки-2:0)

ФК»Красна»-ФК»Перерісль»
(сезон 2014р.-13 липня,7-тур,дорослі-4:3,юнаки-2:2)


»Нафтовик»Битків-ФК»Ланчин»
(сезон 2014р.-ФЧ-2 ліга,6-тур,11 листопада,дорослі-3:3)

»Нива»Гаврилівка-»Підгір'я»Назавизів
(сезон 2014р.-11 травня,1-тур,дорослі-2:2,юнаки-5:1)


»Лістер»Лісна Тарновиця-»Арсенал»Тисменичани
(сезон 2014р.-11 травня,1-тур,дорослі-2:0,юнаки-2:1)


2 ліга
9-тур,5 липня(неділя),юнаки-15:00,дорослі-17:00
»Лукавець»Гвізд-»Прут»Саджавка
(сезон 2014 р.-не зустрічались)

»Факел»Середній Майдан-»Сокіл»Фитьків
(сезон 2014 р.-не зустрічались)

ФК»Добротів»-»Страгора»Стримба
(сезон 2014р.-6-тур,6 липня,дорослі-0:1)

»Бистриця»Пасічна-»Колос»Парище
(сезон 2014 р.-не зустрічались)

»Горгани»Зелена-»Скеля»Пнів
(сезон 2014р.-10 серпня,8-тур,дорослі-1:5,юнаки-3:3)

»Темп»Молодків-»Смерічка»Лоєва
(сезон 2014 р.-не зустрічались)

 

Переглядів: 900 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
07.07.2015
7. fc skelya (vmyhaylo) [Матеріал]
Питання адекватного судівства було, є і буде болючим не тільки для нашого районного чемпіонату, а й для футболу вцілому. В нас і пальців однієї руки поготів вистачить, щоб перерахувувати нормальних суддів, всі інші- лоди, які або ображені на футбол, або шукають вигоди, або просто в ньому не розбираються. Що робить федерація, щоб змінити ситуацію? Правильно-нічого, ба навіть і зацікавлена в тому, щоб контролювати перебіг окремих матчів. Залишається тільки об'явити бойкот федерації і не заявлятись на наступний сезон, при цьому сторити іншу організацію, що буде дбати за чесний футбол і починати все з чистого аркуша з шишками, які вже були набиті, а "топові команди" хай грають в своїй 1 корумпованій лізі. Зараз же одним з дієвих методів - є відеозйомка матчів, де не буде версій зацікавлених сторін, а буде відео, на основі якого можна подавати скарги і на суддів, і на войовничих представників команд. Свого часу так вдалось полегшити важкий виїзд у Саджавку, яка славиться своїми фанатами.

07.07.2015
6. Михайло Нагорняк (nagornyack2015) [Матеріал]
Якщо судять наші арбітри, то нехай хоча б у І лізі судять три нейтральні, тоді буде більше справедливості. Проводьте більше навчання з арбітрами, показуйте по відео  фрагменти матчів, аналізуйте помилки рефері, бо деякі судді ідуть не в ногу з часом ще дотримуються правил радянських часів і самі арбітри нехай займаються самоосвітою, бо від їх дій залежать справедливість, пропагування футболу і перетворення футбольних матчів на футбольне свято, а не на пародію футболу із елементами грубості, жорстокості, нецензурщини, лицемірства. Більше залучати до суддівства вчителів фізичної культури, але де вони погодяться коли на полі і після матчів гуляють футбольні рембо і грозять покалічити всіх. Можна собі уявити, що закарбувалося в пам'яті дітей присутніх на матчі Красна- Назавизів, як назавизівці били суддю і заледве вдалось його обборонити від можливого каліцтва. Деякі граки Назавизова заявляли, що в інтернеті ще не таке побиття показують. Є чим пишатися: чим мудрий встидається, а немудрий тішиться. В попередні роки не раз Назавизів був для Красної футбольним спарингпартнером, проводили товариські футбольні матчі, турніри з мініфутболу, матчі ветеранів, що перетворювалось на справжнє спортивне свято то в чому ж причина, що назавизівці відкопали "томагавк війни" і всім доказують свою неправоту. Всі футболісти мають зрозуміти, що у футбол треба грати чесно, а то деколи навіть після матчів самі футболісти вказують,що ми не просили щоб суддя нам підсуджував, але чому мовчали. Колись у кожної з команд були піднесення і спади, вигравали і програвали  з великими рахунками, але такої вакханалії не спостерігалось. Раніше говорили, хто вище б'є м'яча, той краще грає, а тепер хто голосніше кричить і б'є суддів. В жодному випадку не грати грубо, бо при неналежному реагуванні судді (натягують на очі в той час паранджу), в противника зразу виникає прагнення помсти.  Поки що зі сторони найефективніше судив матчі І кола Зеленевич М. Об'єктивність в суддівстві і справедливість восторжествує, а надвірнянська футбольна Феміда не буде гірко ридати над допущеним беззаконням у футбольних поєдинках, а посміхнеться, радіючи із відновлення минулої слави надвірнянського футболу.
Висловлено власні міркування, щодо виправлення ситуації і відродженні іміджу надвірнянського футболу.

07.07.2015
5. Михайло Нагорняк (nagornyack2015) [Матеріал]
Наступний матч Тисменичани- Красна. Суддя Яворський Василь. Рахунок 2:1 Тисменичани виграють. Краснянський нападаючий перед яким стоять два граки з Тисменичан проривається до воріт і забиває гол. Суддя видумує положення поза грою і не зараховує гол, хоча потім після матчу вибачався за свою помилку, а результат наяву. Встидно має бути вам пане Яворський, хто як не ви виступаючи у вищих футбольних девізіонах не раз стикалися із помилками суддів то чому їх здійснюєте.
Апогей неправомірної поведінки уже футболістів противника у матчі Красна- Назавизів. Назавизів виграє 1:0. Суддя за порушення проти нападника з Красної дає жовту карточку "бомбилі" Петру, бо силу його шпіцаків і стосунів уже відчув не один суддя, але всі судді мовчать бо бояться чергової розправи. Той замість того щоб вибачитись перед футболістом матюкає суддю, за що одержує другу жовту карточку і видалення з поля. І тут почалось - розправа над суддею. Такого ще не бачила краснянська глядацька аудиторія, щоб озвірілі назавизівські футболісти на чолі із підприємцем Ігором так ганяли і били суддю. Дії судді були цілком справедливі і виправдані. Дальше матч при суцільних погрозах продовжувати неможливо. Тільки капітан назавизівців і воротар прагнули заспокоїти своїх колег. Таке поруговисько тривало з годину і на це дивились діти. Добре мати справу з добрими людьми, а уявіть до чого б привело якби краснянці почали бійку з назавизовцями. А потім говорять, ще деякі судді що треба було продовжувати матч. Та то і не дивно бо підприємця Ігоря в районі бояться всі судді: одним пиво наливає у ресторані, других купляє, а третіх просто напросто бє, хоча б три роки тому у Красній вибіг на поле і разом з сином накаутував суддю Головінського на очах у 250 людей. І що ви гадаєте суддя Головінський з переляку каже що такого не було. Як не встидно. Невже на якихось інших змаганнях таке безправство допускається. За це дискваліфікація команди і все, а вони (керівництво команди) ще хочуть ще скарги писати. Люди добрі, чи ви знаєте, що таке мораль, що таке християнські чесноти, чи думаєте все брати силою і підкупом.
Наступний прокол уже авторитетного судді Струка В. У матчі з Перерослем удаляє з поля грака за те, що мяч відбився від захисника переріслянців, потрапляє да нападника з Красної, суддя дає свисток, що положення (після удару від ноги переріслянця!), грак свистка не чує і за удар по мячу після свистка друга жовта і видалення з поля. Браво пане суддя! Подивіться відео голу Суареса у матчі Англія -Уругвай на ЧС2014. А дальше забивають краснянці чистий гол, суддя показує на центр, а потім відміняє своє рішення. Соромно має бати Вам пане Струк. Це найганебніша сторінка вашого суддівства. Але, по правді сказати,  з ким не буває - най Вам Бог простить.
 Виникають роздуми. Не має обєктивного суддівства з декількох причин:1) - судді бояться, що будуть биті, як це не раз бувало і проходило безнаказано, і ідуть на поводу авторитетів; 2)- симпатії і антипатії до окремих команд, родові відносини з окремими селами; 3)- підкуп, закулісні інтриги. Вихід один або ліквідувати чемпіонат, або шановна федерація, шановні панове судді наводім порядок у власнім домі. З цього починається елеметарна справедливість. Це аналогічно, коли неупереджене суддівство у матчах європейських грандів проти збірної України. Краще зразу розподіліть місця Тисменичани, Перерісль, Камінне, Назавизів, Гаврилівка, Волосів і не створюймо імітацію розиграшу чемпіонату. Колись такого бруду і беззаконня не було. Сільський футбол із-за відсутності фінансування в окремих командах і так ледве животіє то не добиваймо його бо після такого суддівства опускаються руки і пропадає будь-яке бажання грати. Є в федерації авторитетні люди, бувші футболісти, Ковальчук Ярослав, Половко Василь, які можуть підтвердити, що хто колись матюкався на полі, а тепер це порядок речей і судді на свій розгляд то відкривають слухові апарати то закривають і хочуть наказують, а хочуть ні. Жорсткіше накладати штрафні санкції проти команд порушників дисципліни адже стадіони це місця для культурного відпочинку, а не гладіаторські арени. Краще наймаймо незалежних суддів із інших районів і тоді буде більше справедливості, а наші нехай судять у інших першостях. В минулому році "сіренька" команда Назавизів при допомозі суддів стала чемпіоном району, а в обласній лізі чемпіонів програла все що могла, показавши серед усіх учасників найгірший показник. Невже федерація не вловила тривожний сигнал.

07.07.2015
4. Михайло Нагорняк (nagornyack2015) [Матеріал]
Чому ридає Надвірнянська футбольна Феміда?
Всі ми стали свідками, а багато з нас безпосередніми учасниками Революції Гідності. Ми прагнемо змін, ми хочемо справедливості. Часто задумуєшся, а що змінилося, починаючи з найпростішого з культури поведінки, мовного етикету дисципліни під час проведення спортивних змагань, обєктивного суддівства. Візьмемо до уваги першість Надвірнянського району з футболу. вже давно стало своєрідною традицією серед суддів бути кумиром до окремих команд і відвертим футболкомандфобом до інших. Чому інколи судді в одній і ті ж ситуації приймають такі непристойні рішення, і невже після скоєного вони не відчувають докорів сумління за вчинене. Проведем аналіз ігор від І туру чемпіонату 2015 року за участю ФК "Красна". Матч Камінне - Красна. Красна відкриває рахунок, Камінне зрівнює 1: 1. Краснянський нападаючий Левицький Микола наприкінці матчу виходить один на один з воротарем і його нагло збивають у штрафній площадці. Суддя Ярослав Кепещук не дає свисток і не вказує на одинадцятиметровий. Матч так і закінчився з рахунком 1: 1. Футболісти з Красної не апелюють - добре мати справу з розумними людьми. Наступний матч Волосів - Красна. Суддя Ерстенюк Мирослав. Краснянці відкривають рахунок,а суддя не зараховує гол, бо каже, що мяч не міг так по траєкторії вдаритись в перекладину пересікти лінію і відбитись назад у поле. Подивіться пане Мироне інтернет і які мячі забивають на ідеальних полях, не говорячи уже про сільські стадіони. Як результат при сприянні судді Волоссів - Красна 2:0. Добре мати справу з добрими людьми. Назавизівці обовязково надавали б вам пане Мироне по голові, а ні то напевно судили б ви з переляку на їх користь.
черговий матч Красна - Битьків. Суддя видаляє з поля двох граків з Красної, хоча аналогічні порушення були і в діях тих футболістів. Свисток там мовчав. Результат закономірний 2:0 Битьків виграє. Добре мати справу з добрими людьми, коли краснянські вболівальники і футболісти не проявляють агресію бо хто зна чи не був би битий суддя при участі команди Назавизів.
Дальше знову футбольні катаклізми у матчі Гаврилівка- Красна. Красна виграє у матчі 2:0. Грубо зіграли проти краснянського грака, якого винесли з поля. Потім нечувано жорстоко зіграли проти краснянського воротаря, якого також винесли. І на цю грубість суддя реагував досить спокійно, так все має бути хоча обидва порушення заслуговували на видалення з поля. Воротаря замінили простим граком і результат не забарився при подальшому сприянні судді Красна програла 3:2, ще б пак там є Гараздюк. Соромно має бути Вам пане суддя, але хіба вам це властиво, ви його давно втратили.

05.07.2015
3. Сокіл Сокіл (Сокіл) [Матеріал]
"Факел"(Середній Майдан)-"Сокіл"(Фитьків): 2-2(Юнаки.Голи Фитьків:Максим Овчаренко, Валентин Микула). 5-2(Дорослі.Голи
Фитьків:Богдан МагеровськийЮ,Юрій Дмитрук) flower

05.07.2015
2. Олександр (nrff) [Матеріал]
2 ліга
»Лукавець»Гвізд-»Прут»Саджавка-2:1(3:1)
ФК»Добротів»-»Страгора»Стримба-4:0
»Бистриця»Пасічна-»Колос»Парище-0:3(3:1)

05.07.2015
1. Олександр (nrff) [Матеріал]
1 ліга
»Олімпія»Камінне-ФК»Волосів»-1:3(1:7)
ФК»Красна»-ФК»Перерісль»-0:1(4:2)
»Нафтовик»Битків-ФК»Ланчин»-0:6(3:2)
»Нива»Гаврилівка-»Підгір'я»Назавизів-2:1(7:0)
»Лістер»Лісна Тарновиця-»Арсенал»Тисменичани-2:1(0:0)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2015  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів