Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2012 » Липень » 6 » У Перерослі футбол живе і прогресує
15:40
У Перерослі футбол живе і прогресує

Кубок району серед дорослих команд порадував драматичною боротьбою, красивими голами і нервовою серією пенальті.

Усю гру переріслянці провели у нескінченних атаках на ворота краснянців. Але саме вони опинилися у ролі тих, кот­рі наздоганяють, коли після подачі із кутового гол забив Тарас Гугляк. За перший тайм футболісти Переросля втратили три стовідсоткові шанси вразити ворота Красної. У другому таймі малюнок гри так і не змінився. Василь Непеляк ударом із-за меж штрафної зрівняв рахунок у матчі. Більше голів глядачі так і не побачили. Тому для визначення переможців зіграли два додаткові тайми по 15 хвилин. Футболісти грали із оглядкою на свої ворота, бо ціна помилки могла виявитися дуже великою. Матч перейшов у серію пенальті, в якій воротар, спортінстуктор Василь Передрук зумів взяти один із ударів, ще раз краснянці пробили у перекладину. Переможного ж удару завдав, півзахисник, спортінструктор Василь Остап`юк.

Переріслянці – переможці Кубка району серед дорослих команд

І стадіон поринув у святкування. Своєї радості не приховував Переріслянський сільський голова Василь Непеляк, котрий зазначив, що кредо футболістів і громади – завжди бути у лідерах. – Ми ще раз підтвердили реноме футбольного куточка Надвірнянщини, – сказав Василь Непеляк.

На урочистій церемонії нагородження заступник голови районної ради Ігор Писклинець зазначив, що ми сьогодні побачили справжні фінали кубка району. Бо на полі вели справжню безкомпромісну боротьба. – Вітаю із перемогою футбольний колектив Зеленої, котрий став першим володарем Кубка серед юнаків та переріслянців, котрі вслід за виграним чемпіонатом минулого сезону виграли і Кубок району. Бажаю успіху командам Красної і Ланчина. Пам’ятайте без поразок не буде перемог, – переконаний Ігор Писклинець. Голова Надвірнянської районної федерації футболу Тарас Пушкар, для якого на цій посаді перший фінал кубка району, подякував за підтримку керівникам РДА Володимирові Калічку і районної ради Василеві Поповичу, селищним і сільським радам району, депутатам, суддівській бригаді, яка відпрацювала на матчі, уболівальникам. Окрім них нагороджував футболістів голова районної ради ФСТ «Колос» Василь Масевич.

Справжнє футбольне свято панувало у спекотний день другого місяця літа. Новообрана НРФФ започаткувала Кубок району серед юнацьких команд. І на футбольному полі, і за ним панував справжній футбольний дух. Віримо, що команди досягнуть поставлених цілей у чемпіонаті району. Найкращим воротарем фіналу Кубка району серед юнацьких команд став Петро Масевич, гравцем – Іван Долинський, у дорослих відповідно – Роман Барановський і Андрій Николюк. Усім командам, котрі змагаються у чемпіонаті району, зичимо футбольного завзяття, досягнення нових висот та порадувати глядачів яскравими і результативними матчами.

 Зелена і Перерісль – найсильніші у кубкових змаганнях

У перший день липня у фінальній частині Кубка району серед юнацьких і дорослих команд визначали сильнішого команди Зеленої – Ланчина і Красної – Переросля. На стадіоні «Нафтовик» у Надвірній глядачі відчули справжню бурю емоцій, у якій гіркий смак поразки і солодке відчуття перемоги. Кубок, за який так вперто змагалися команди, став винагородою за працю і терпіння.

Команда-переможець із Зеленої

Відкрили свято футболу юнацькі команди Ланчина і Зеленої. Дехто вважав, що зеленці не зможуть скласти гідної конкуренції іменитішим ланчинцям. А вони зуміли, і одним із факторів їхньої перемоги стала фізична підготовка гравців, над якою попрацював тренер команди Василь Завадський. У рівній грі єдиного точного удару по воротах суперника завдав Микола Сенетович. Як зізнався Зеленський сільський голова Віталій Хопта, він і не очікував, коли створював футбольний клуб у Зелені, що його земляки зуміють за два роки здобути такий значний трофей. – Мої сьогоднішні почуття і емоції не можна передати словами. Дякую за допомогу у розбудові команди тренерові Василеві Завадському, громаді і батькам за розуміння. Завдячувати цьому успіху треба хлопцям, котрі доклали немало праці і зусиль для досягнення такого успіху. Ми і в наступному році хотіли б завоювати кубок, – зазначає Віталій Хопта. – Зараз, необхідно покращити свої позиції у чемпіонаті. Команда готова фізично, не вистачає, щоправда, тактичних і технічних навиків.

Посприяла цьому успіху і праця тренера ФК «Зелена» Василя Завадського, котрого на цю відповідальну посаду запросили тоді новообраний Зеленський сільський голова Віталій Хопта і спортінструктор Іван Остап`юк. Мета його роботи – розвиток футболу у Зеленій. – Домашні матчі ми грали у Стримбі, але завдяки громаді, сільському голові, підприємцям збудували футбольне поле, яке нещодавно відкрили, – мовить Василь Завадський. – І таке включення у футбольне життя Зеленої увінчалося таким успіхом.

Василь ІВАСЮК (текст і світлини) «Народна Воля»

Михайло ЛУКАЧ (світлини)

volya.if.ua

Переглядів: 1571 | Додав: nrff | Теги: ФК Зелена, ФК Красна, ФК Ланчин, кубок району, ФК Перерісль | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів